Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:no wcale sie nie dziwie:) biedna Ty :* z drugiej strony na pocieszenie mozesz mowic sobie, ze jest wiele kobiet ktore chcialyby byc na Twoim miejscu!
-
No to ja podobnie jak Fufcik witam się w nowym cyklu, a jakże..
Jeden wielki CHUJ..
To teraz jeszcze przez weekend muszę usiasc i opracowac co muszę zbadać i kiedy, co sie bada na poczatku cyklu.. projekt ciąża, cykl 1/3 - failed..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 12:48
-
nick nieaktualny
-
ja pierdziele ochujeje z tym barkiem dzisiaj, myslalam ze sie poplacze jak probowalam sciagnac bluzke:/ co mi sie tam stalo?! przeciesz nie skakalam po tej silowni i nie nadupczałam salt, naciagnelam sobie? tak by bolalo?
-
nick nieaktualny
-
Domi co ty nam wkręcasz! Przecież ty idealnie przed owu miałaś dwa serduszka!
Ja się serduszkowałam w moim szczęśliwym cyklu w 8dc i 16 dc a ovu był 12/13 i owoc tego leży koło mnie teraz.
Niby nikłe szanse miałam a jednak!
Plemniki nawet 4 doby wytrzymują. Ja bym leciała po testa;p
U mnie życie wraca do normy (okres wrócił) ;/
Mała ma 9 tygodni. A lekarz zachęca do ponownego starania za 3 miesiące. Próbować nie będę, ale chyba do was wracam;) -
Co porabiacie?
Moris jak tam?
Ja ogladam ksw gale.Bo moj szwagier moze bedzie w tv bo pomagał tzw kornikowi w treningach i moze bedZie pokazany. Mial byc w narożniku ale cos tam zmienili i jednak nie bedzie.
Smialam.sie ze musimy do niego zagadac.zeby nas poznal z mamedem i zrobię se z nim fotkke jebne na fb i bede nietykalna heheh -
Klaudia, ja po ogarnięciu chałupy - cały dzień w rozjazdach...najlepsza była akcja - telefon do teściowej z pytaniem co ma na obiad?... i nie musiałam gotować
No i rozkręcam już powoli sezon ogródkowy. Papryka Cayenne ma już z 3 centymetry dziś posiałam sałatę, kalarepkę i trochę kwiatów <oczywiście do doniczek>.
Co do sezonów - to nie ma bata w przyszłym tygodniu - jak tylko nie będzie padać uruchamiam grilla. Dziś karkówka w Kauflandzie do mnie przemówiła