Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nymeriaaaa sto lat:)
Poczytalam i podjelam decyzje ze ide jutro po skiero i do przychodni bo wychodzi na to ze Faktycznie uszkodziłam sobie wiezadlo. Reka jak boli tak boli podejrzewan ze do jutra nic sie bie zmieniNymeria lubi tę wiadomość
-
Takie niespodziewane niespodzianki wręcz pożądane
Klaudia, współczuję, bo wiem, że ból za szybko nie ustąpi - no chyba, że będziesz brała przeciwbólowe. Takie kontuzje są wredne.
Ja miałam 1 zerwane ścięgno, dwa chyba naderwane, skruszoną główkę kości i krwiak w obrębie lewego barku (diagnoza po 2 tygodniach od upadku na rowerze i jakby na SOR nie przyjmował mnie konował to byłaby operacja - no ale po 2 tygodniach tułania się od chirurga do ortopedy było już za późno). Ale do brzegu...nie życzę Ci tego, ale ja dopiero po 1,5 roku byłam w stanie wygiąć rękę do tyłu celem zapięcia biustonosza... -
Nymeria bo ja niestety karmie mm;( Mała jest nerwusem i nie chciała się przystawić. Krzyki i piski straszne były. Doradcy mówili, że takiego czegoś nie widzieli.
Więc ściągałam 6 tygodni aż zanikło mi mleko całkiem (30ml na dzień). Przez to wszystko nawału nie było i w ogóle smutno.
Wszystkiego najlepszego Nymeria;)
Domi no ze 2 testy od razu. Stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie. Powie Ci to tysiące nastolatek;)
Kamka a faktycznie masaż sutków może pomoże? No i dużo seksu;pmadlenka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Kena myślę ze nie bedzie zle. U mnie bol zaczyna sie jak chce sie podeprzec dac reke do tylu albo do gory. Nie moglam przy ćwiczeniach jakoss bardzo sobie tam rozwalic mysle
arturowa lubi tę wiadomość
-
A ja to niby ile miałam 3 lata temu
A tam farmazony pierdzielisz!
Ja zaprosiłam dziś na obiad ciotkę i wujka <żeby nie było - przywiozła mi zapas kawy z Niemiec>.Co prawda jeszcze nie wiedzą czy przyjadą, ale zaraz będę musiała się zaszyć <na wszelki wypadek> w kuchni -
Dzień dobry ja powstaje zmartwych impreza megaaaa udana
jak obiecałam torcik
http://zapodaj.net/5167d1bd133b1.jpg.html
http://zapodaj.net/a53343058e846.jpg.html
Domii sikaj i pokazuj dwie krechy
Nymeria wszystkiego co najlepsze
Moris jak czujesz klimat w tym kierunku to nigdy nie jest za późno żeby się uczyćkr0pka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Fufcik zdolniacho!
Moris - na pedagogice najgorszy jest pierwszy rok - uczysz się bzdur, które nigdy Ci się nie przydadzą - później jest już z górki. Heh i zarówno Wrocław, jak i moja Zielona Góra słyną z pogromu na historii wychowaniaFufka30 lubi tę wiadomość
-
Nymeria wszystkiego najnaj naj!!!
Moris ale Ty się aż prosisz żeby Ci dupsko skopać no <grozi palcem>
My dzis idziemy na zwierzogródNymeria lubi tę wiadomość