Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
O cholera 20% to mało... A mój ssak zasuwa, że mało mu piersi, rąk, palców, smoczka, zabawek zmieścił się w %
Na mnie specjalnie i oxy i dolargan nie działaly więc do rzygania daleko. Wszystko ma skutki uboczne niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 01:57
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Klaudia przykro mi.
Kurde Kropka te twoje przygody.
Ale mnie gardło boli. Ale juz nie leczę sie domowymi sposobami tylko bo to i tak nic nie da tak jak w zeszłym cyklu. Dzis dopiero 19 dc ale wykres bardzo ładny. Nie jaram sie nim bo wiadomo te wykresy to hujnia. No i gardło chore wiec jakieś przeziębienie może wpływać na temp. Miłej soboty dziewczyny, ja nadal w roli pełnoetatowej cioci
-
Moris fujjj ale masakra
Dzięki Tobie wiem ze w życiu bym się do tego nie nadawała, jakbym miała komuś zmienić podpaske albo pieluche dużemu dziecku to bym od razu zwialaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 15:55
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Ważko dziękuję bardzo. Pewnie dopiero jutro wieczorem siądę do tego pita więc będę pisać jak coś
A do nas dzisiaj znajomi przychodzą, będziemy film z wesela oglądać mam nadzieję że wyrobię się że wszystkim do 18, dobrze że P tak chętnie sprząta haha -
nick nieaktualny
-
Zrobiłam dziś jednak tę insulinę i glukozę.. obydwa wyniki poniżej normy.. nie ogarniam..
-
Ps. Ktoś wie co u Karmelka?
-
nick nieaktualny
-
Domi a tak pytam, dopiero dostaliscie film? czy juz bylo ogladanie? daj znac jak wrazenia:D
Ja napisalam raz na fb do karmelka jakis czas temu i mi nie odpisala:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny