Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
mój się śmieje że nawet mu nie będę w stanie ślubować bo bede ryczeć a jak mi sie oświadczył to hasło roku "kochanie obiecaj mi że nie będziesz płakać jak cie o coś zapytam..." no a ja oczywiście obiecałam i słowa nie dotrzymałam hahaha
Morisek28, AnaAna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorisek czyli wszystko zależy od Ciebie, ale ja w konkubinacie żyć nie zamierzam, wystarczy mi cywilny, tak sobie czasami myślę żeby dać mu jeszcze jakiś czas a jak nie będzie żadnych deklaracji to mu powiem "papa". Pół świata tego kwiata, a ja już mam 29 lat i starą panną nie zamierzam zostać.
-
Morisek dobrze mowisz:) my polowe pieniedzy ktore uzbieralismy wydalismy na podroz poslubna a polowe na inwestycje w firme:)
co do Twojej tesciowej i jej dziwnych gadek - jakbym o mojej siostrze czytaala tak samo jebniete ma pomysly na temat do rozmow.Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Chyba ze jej nie zaprosimy. Można tak?
bo ja sie za nią wstydzić nie będę.
zacznie swoje teksty o "ruchańsku" "obciaganiu" i teksty ze sperma jest najlepsza na skore i zęby. Albo ze mimo dwóch porodów jest "cipka jest ciaśniutka" to wszyscy tam będą rzygac. Albo sie zrobi ruskie wesele.
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa-dominika wrote:kamka to koszt za slub koscielny z sala itd? za ile osob 14tys?
-
och dziewczyny az wam sie pochwale tak mnie duma rozpiera, mam jedna bardzo madra i ambitna uczennice, poprosila o przygotowanie do konkursu (angielski - prezentacja dowolny temat jakies 5 minut) wybralysmy temat o co chodzi w e=mc2 i takie tak o einsteinie i rozpisywala ten wzor i takie tam, w tamtym roku miala 2 miejsce. 1 miejsce to wyjazd na oboz jezykowy do londynu na tydzien i wlasnie do mnie dzwonila z placzem ze wygrala!!!
kr0pka, AnaAna, Morisek28, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:och dziewczyny az wam sie pochwale tak mnie duma rozpiera, mam jedna bardzo madra i ambitna uczennice, poprosila o przygotowanie do konkursu (angielski - prezentacja dowolny temat jakies 5 minut) wybralysmy temat o co chodzi w e=mc2 i takie tak o einsteinie i rozpisywala ten wzor i takie tam, w tamtym roku miala 2 miejsce. 1 miejsce to wyjazd na oboz jezykowy do londynu na tydzien i wlasnie do mnie dzwonila z placzem ze wygrala!!!
super!!! -
no powiem wam strasznie sie ciesze, sekunde temu dzwonil jej ojciec i powiedzial ze naleza mi sie ogromne gratulacje ze tak ja przygotowalam i ze komisji kopara opadla jak mowila )
Morisek28 lubi tę wiadomość