Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jestem już po wizycie u gina. Pęcherzyk urósł do 14 mm, pokazał się zarodek ponad 3 mm i lekarz powiedział, że można się dopatrzeć akcji serca, ale nie szukaliśmy jej jakoś specjalnie. No to uffff.
Fufka30, Cebulka, Lucy7, arturowa, Nymeria, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cieszę się Mysza, dalej będzie tylko lepiej
Ps.. mój mąż '85 i też listopad, przeglądałam dziś Tój pamiętnik stąd wiemMysz86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane. Ale wczoraj miałam dzień, od 7 do 18 cały dzień indywidualnych spotkań z rodzicami. Jestem dziś tak wypluta ze już po prysznicu i w piżamie siedzę. Widzę dziś na tapecie temat ślubów. Ja miałam w sierpniu, przeżywałam a tydz przed na ziołowych lekach byłam. Nie lubię wesel a na swoim się dobrze bawiłam, wogle myślałam ze będę płakać a się śmiałam jak wariatka, widzialyscie bo mam filmik na Fb. U mnie kasy poszło sporo bo ponad 50 tys. Trochę się zwróciło i na koniec wyszło ze jesteśmy w plecy 11 tysi. Drugie tyle wydaliśmy na podróż ale powiem wam ze nie żałuje ani jednej złotówki. Sami zbieraliśmy na wesele wiec nikt mi się w nic nie wcinał, było tak jak ja chce.
Myszą super ze wszystko ok! :*
A mnie dziś cycki siedziały i dopatrywalam się w tym objawow ciąży, choć pewnie złe zaznaczona ovu, a nawet gdyby była dobrze zaznaczona to przecież 3 dpo to za wcześnie na cokolwiek. Ale mój mózg nie takie dziwności jest w stanie sobie wyobrażać
Chociaż pomyslałam sobie ze może nie zachodzę w ciąże bo mam właśnie tak wcześnie ta ovu, bo śluz był a teraz nie ma.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha, morisek! ale Ciebie to się żarty trzymają! zaraz dostaniesz po łapkach za to xxxxxxxxl
Madlenka, ja nie dam rady schudnąć do rozmiaru xs bo bym wyglądała jak wieszaczek przy moim wzroście właśnie...ile masz wzrostu kobitko?
chociaż... czego się nie zrobi dla takiej sukni hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 19:33