Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa-dominika wrote:i ja wiedzialam ze tak bedzie jak kupie wiecej tych testow owu, sikam na prawo i lewo;/ i mam pytanie jak ta druga kreska jest taka bardzo malo widoczna, doslownie cien to oznacza to ze owulacja jest niedaleko? czy to normalne i takie cienie wychodza w kazdej fazie cyklu?
ja w tym cyklu tez mialam problem z tymi testami, robilam 13 i 14 dnia cyklu i byl negatywne kreski byly takie dosc widoczne a 15 i 16 juz byly cienie i tez nie wiem co to moglo znaczyc
nie pilas przez 2 godziny przed? i podobno najlepiej robic miedzy 10 a ktoras tam godzina wieczorna -
Dzieki dziewczyny, mi sobotnia chandra powoli przechodzi. Zrobilam pranie, pozmywalam, zjedliśmy śniadanie. Teraz przygotuje sobie kawe ze spienionym mlekiem i pooglądam friendsow w piżamie jeszcze Bardzo slonecznie dzis w stolicy wiec wybierzemy sie na spacer. Choć mam nadzieje ze będzie cieplo to wyskoczymy na rowery, wyzyje sie troche
-
Tak tak morisek odpocznij, moze zrob sobie jakis maraton komediowy?
mam do was pytanie, mam nadzieje ze pomozecie. w poprzednim cyklu tez zauwazylam to raz czy dwa i znowu. otoz przy badaniu szyjki przed chwila mialam taki bialawy bardzo rozciagliwy sluz i byly w nim takie male drobne białe jakby grudki, kuleczki? czy ktoras z was tak miala po owu? nie wiem czy w poprzednich cyklach tak mialam, nie zauwazylam takiego czegos. pomyslalabym ze to przez serduszkowanie ale od tygodnia czy jakos tak dziennie wieczorem sie kochamy i pierwszy raz to zauwazylam w tym cyklu. -
Tusiaa powodzenia w następnym cyklu
U nas też pięknie, zabieram się zaraz za umycie okien bo już patrzeć na nie nie mogę, jedziemy odebrać moje kettlebell'e do ćwiczeń i potem mam nadzieję, że na długi spacer. Sezon rowerowy też niedługo czas zacząc.
Od poniedziałku i tak wykorzystywałam ładną pogodę i zasuwałam rano i po pracy 2 km na piechotę, i przerzuciłam się na schody zamiast windy tylko co z tego jak dalej słodycze wpierd**.
Morisek, jak masz takich znajomych to nie warto, serio, trzeba się otaczać ludźmi którzy nas wspierają i motywują a nie dołują. Gorzej, że Ty przede wszystkim od teściowej musisz odpocząćMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane! Morisku to odetnij sie od nich bo na prawdę po prostu kopnij ich w dupe!
A w ogóle to śniłaś mi się z pięknym ciążowym brzuszkiem
A mnie kaszel dopadł i boję się bo mówią, że przeziębienie i grypa w tak wczesnej ciąży mogą powodować poronienie więc sie martwie ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 11:37
-
pije mleko z miodem, masłem i czosnkiem ohyda cytryne z miodkeim to akurat lubie
moj lekarz kiedys mowu=il na ktorejs wizycie, ze przeziębienie często jest tragiczne dla tak mlodej ciazy a pewnie wszystko zależy od maluszka jak jest silny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny