Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny. Jak mnie denerwuje ten moj wykres temp skacze jak popieprzona of chyba mi nie wyznaczy owu wczwczorajszy bol ustapil ale byla masakra chodzić nie mogłam
-
Dzień dobry:) u mnie piękne słońce za oknem a jak u was?
Karmelku kochany pamiętamy o tobie wszystkie:* bardzo mi przykro ze tak się sprawy potoczyły, ale tak jak dziewczyny mam nadzieje ze jesteś w dobrych rękach lekarza.Karmelek211 lubi tę wiadomość
-
Fufka30 wrote:Cześć Kochane moje!
Madlenka ja tez miałam taki ból trzymam kciuki kochana!
Fufciu ja jestem miszczem w wymyślaniu objawów u siebie. Jak się wsłucham w swój organizm to w dole brzucha po jednej i drugiej stronie czuje lekkie rozpychanie, ale tak lekkie że kobieta o zdrowych zmysłach tego nie zauważy:)
U mnie też piękne slonce, tyle że zimno, ale nie wiem czy nie skusze sie na rower do pracy. W sumie to 15 min. Jak będę w ciąży to sobie nie pojezdze juz prawda? A ze w tym cyklu mam być to chyba pojadekr0pka, niecierpliwa-dominika, Fufka30 lubią tę wiadomość
-
Hej Morisku, simsy średniowiecze są super ! A jeszcze lepsze z dodatkiem "Piraci i bogaci". Tam są takie śliczne suknie... I łatwo robi się dzieci, jeszcze łatwiej rodzi
kr0pka lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
madlenka wrote:Fufciu ja jestem miszczem w wymyślaniu objawów u siebie. Jak się wsłucham w swój organizm to w dole brzucha po jednej i drugiej stronie czuje lekkie rozpychanie, ale tak lekkie że kobieta o zdrowych zmysłach tego nie zauważy:)
U mnie też piękne slonce, tyle że zimno, ale nie wiem czy nie skusze sie na rower do pracy. W sumie to 15 min. Jak będę w ciąży to sobie nie pojezdze juz prawda? A ze w tym cyklu mam być to chyba pojade
Prawidłowe pozytywne podejście Trzymam kciuki, żeby tak właśnie byłomadlenka, Fufka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski mogę się wbić?
Morisek ile ja testów przerobilam to bym za to sobie jakiś ciuch kupiła, masakra mój tez zawsze a zrób test zrób a potem stoimi jak te dwa ciolki pod światło i sprawdzamy czy przeswituje jakas kreseczka, dlatego teraz juz od dawna nie robię testów a ze okres nigdy mi się nie spóźnia to ile juz kasy zaoszczedzilam:) -
Cześć Kiara
Morisek ja też trzymam kciuki, żeby to było TO Żebyś była pozytywnie zaskoczonalady kiara, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo może tak napomkne cos o sobie.Staram się 10 cykl mam zrobione tylko meza badanie nasienia i niby jest ok, teraz ide do innego lekarza skonsultować te wyniki i zająć się sobą porobić podstawowe hormony i takie tam o ile lekarz będzie kumaty. Teraz czekam na @ powinna przyjść w środę i zaczynam działania w diagnozowaniu się
-
Dziewczyny ale ja przez telefon też wstawiałam, też przez http://naforum.zapodaj.net/ tak samo jak na kompie
Moris temp. Ci do góry wraca zamiast spadać więc wiesz. Idź kobito na spacer po porządne testy jak na te narzekasz i powtarzaj jutro Może Ci owu psikusa zrobiła :p -
no wlasnie Moris, i znowu ochrzantusić Cie musze, musisz wierzyc i myslec pozytywnie! wiadomo, nie musisz skakac z radosci ze sie udalo ale tez nie miej takiego negatywnego podejscia, ja tez jestem na fb caly czas i chce zobaczyc ten cien! moze Twoj facet faktycznie ma dobrego czuja? ojj od dzisiaj dziennie sie modle za Ciebie w szczegolnosci zeby to jednak byloo to!!