Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja raz widzialam tutaj cykl z temperatura i zakonczony zielonym groszkiem a byl plaski i na dodatek bez wyznaczonej owulacji. Marzenia się spełniają, szczegolnie gdy sie czegoa bardzo pragnie. Moris nie znam innej osoby ktora bylaby tak zdeterminowana w osiągnięciu celu. A pomysl tylko o minie teściowej
-
Cześć Kiara, u mnie też 10. Powodzenia
lady kiara lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Wydaje mi się że chyba mąż Zakoconej miał dar "wywęszenia" ciąży Może Morisku twój mężczyzna też ma5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Morisek28 wrote:Kena ,zamieńmy sie facetami. Moj wczoraj mi pól nocy trul dupe ze mam zrobić test bo on czuje (wtf?!) ze sie udało. Ja durna,mimo ze absolutnie żadnego przeczucia nie mam zrobilam ten test żeby mu pokazać ze nic z tego . I na tym cholernym teście check& go z rossmanna cien sie pokazal ale z tego samego moczu bobo test wykluczył cien. Dlatego nie cierpie robić testów na sile.
Normalnie nie denerwuj kobiet w ciąży
Ja wierzę, że Ci sie uda!!! Trzymam kciukaśy!!
Ps. tak krzyczałam po Tobie -
Morisek28 wrote:Ale ja naprawdę nie biore tego na serio. Przecież ja nawet owulacji nie mialam
rozchodzi sie o to ze trzeba uważać na testy i tak jak karmelek mówiła,nie ma cien cienia tylko dwie konkretne krechy sie liczą.
Agatka co z Toba?
Kochana dziękuję, że o mnie pamiętasz
Jestem już. Pół weekendu przebeczałam, psychika mi siada i mam wszystkiego dość. Ta cholerna @ nie chce przyjść a już 16dpo, testy negatywne, wszystko się przesuwa jak na złość bo mąż wziął urlop na następne płodne. W ciąży na pewno nie jestem, owulka gdyby się przesunęła to nie spotkałaby plemniczka bo potem już nie serduszkowaliśmy więc testy są 100% wiarygodne.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Kena1983 wrote:Klaudia - odlicz 14 dni od długości cyklu - mniej/więcej wtedy powinna być ovu.
wiem wiem, tylko mialam nadzieje ze OF sam wyznaczy i przy okazji bylaby ta linia temp a tak?
Morisek28 wrote:Ja trzymam kciuki za Was.
nawet ginekolog mi mowila ze teraz to trzeba nie liczyć na nic bo ten cykl jest jakiś inny. Zresztą ja mam już klinikę do in vitro wybrana
inny moze miec duzo znaczen w tym wypadku
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Morisku nie idę na razie, bo nie widzę potrzeby a u mojego gina to wizyta 150zł. Zobaczę co się będzie działo przez najbliższe kilka dni. Może owu była później i dlatego cykl jest dłuższy niż zakładałam.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek28 wrote:No i kto mial racje?! Haaa! Zaczelam delikatnie plamic.
no i co! moze jednak sie rozmysli @, probuje walczyc ale jej sie nie uda moze?!
BAN DLA MORISA ZA NEGATYWNE MYSLENIE! -
kamka wrote:ej mój mi dzisiaj mówi żebym teściora zrobiłą bo mnie już 3 dzień mdli na zapachy ( nie biorąc pod uwagę że jestem w środku cyklu) ale pierwszy raz mam widoczną 2 kteskę tylko że jakaś słaba jest...
naprawde?) pokazesz nam? -
nick nieaktualny