Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Dokument, Martyny Wojciechowskiej uwielbiam ją.
-
Morisek28 wrote:Domina a w życiu! Nie licze na to kompletnie
chyba ktos tutaj obiecywal pozytywne myslenie jak mnie pamiec nie myli?
akcja z PS mistrz!
a ja sie martwie o co chodzi, znowu mam bol jajnika taki jak w poprzednim cyklu, jak chodze jest masakra i chcialam zapytac was czy to moze zwiastowac jakas torbiel czy cos takiego? bo juz wiem ze ciazy nie zwiastuje bo w tamtym cyklu skonczylo sie jak sie skonczylo. martwie sie:/ chyba po wyplacie polece do gina prywatnie i niech mnie zbada porzadnie. bylam w styczniu na kase i mowil ze wszystko ok i nie wiem czy w to wierzyc. -
no wlasnie wiem przy czym myslalam ze on nie jest taki mocny, jestem pare dni po owu chyba wiec teoretycznie mogloby to pasowac ale tak jak mowilam bol jest dosyc mocny, po poludniu pobolewalo delikatnie a teraz mocno, caly czas go czuje a jak chodze albo sie przekrece to bardziej:/ w tamtym cyklu az mi sie slabo robilo goraco zimno i w ogole. i ostatnio bylo tak okolo 5dpo
-
Morisek28 wrote:Ale Ty masz dlugie cykle prawda,na wykresie widzę ze lekko nad połowe cyklu jestes,wiec na 10000000% to nie torbiel. Nie czulabys jej teraz
dziekuje, podnioslas mnie na duchu, ale w razie czego i tak pojde do innego gin i powiem mu o tym bolu:)