Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalii, ile jest kobiet tyle jest objawów.. Ja i bez ciąży mam widoczne żyłki i to mocno.
-
Natalii00 raczej bym się tym nie sugerowała... Mi czasem widać a w ciąży okazuje się że nie jestem. Ale równie dobrze może być to jakimś objawem. Zależy od organizmu.
Kamka ja właśnie miałam to pisać, żebyś może poszukała innego lab. W moim np jak się robi badanie do południa to ok 16 są wyniki i to na internecie można sobie sprawdzić. A na CITO to jak przyjdziesz rano to i o 12-13 Ci wrzucą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 14:52
Morisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Dziewczyny, mam pytanie. Czy przeziębienie z gorączką może uniemożliwić ewentualne zagnieżdżenie/utrzymanie ciąży ? Bo w necie same sprzeczne informacje, nie wiem już w co wierzyć. Przeziębienie się u mnie rozkręca bo nie biorę gripexów ani innych takich a naturalne metody niewiele dają. Wysłałam właśnie męża po panadol ale nie wiem czy on coś pomoże
Chyba jutro się zbiorę do lekarza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 14:56
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Morisek mam jakiś panadol czy paracetamol ale ja juz łykam tyle tabletek i suplementów, że nie mogę patrzyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 15:05
Ja właśnie czytałam że gripexu nie można.. Dzięki za odpowiedzi5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Biegiem po progesteron!!!!!
i na betę koniecznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 15:43
Wiecie co, wpisałam moje objawy w google i wyszło mi że mam ebolę Internety szkodzą..
Ja tu z głupotami, a u naszego Moriska dwie kreski jak nic !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 15:44
aaagaaatka, Nymeria lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Morisek28 wrote:Agatka fajny kotek:)
dziewczyny proszę o spokój,ten test jest po pierwsze żółty jakiś po drugie nie mialam owulacji po trzecie jutro powtórzę tylko innej firmy po czwarte mi sie zdarzały juz takie testy
Nie wiadomo czy nie miałaś, torbiel krwotoczna robi się już z ciałka żółtego,z tego co czytałam - które powstaje PO owulacji przecież...
Koteczka cudowna jak jej PaniWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 15:48
Krwotoczna torbiel ciałka żółtego - ciąża czy brak ciąży?
Witam, znajduję różne informacje, a chciałabym wiedzieć, czy jeśli doszło do inseminacji i nie było nic widać żadnych przeszkód, dostałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka. Inseminacja była na pękniętym pęcherzyku i 4 dni później okazało się, że mam krwotoczną torbiel ciałka żółtego. To czy mogło dojść do zapłodnienia, czy ta sytuacja wyklucza ciążę? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam i z góry dziekuję.
Krwotoczna torbiel ciałka żółtego świadczy o tym, że doszło do owulacji i jest strukturą fizjologiczną. Jej obecność wzmacnia szanse na ciążę.
dr n. med. Barbara Grzechocińska
http://www.poradnikzdrowie.pl/eksperci/pytania/krwotoczna-torbiel-cialka-zoltego-ciaza/85198/1/
http://www.poradnikzdrowie.pl/eksperci/pytania/krwotoczna-torbiel-cialka-zoltego-ciaza/85198/1/
aaagaaatka wrote:Krwotoczna torbiel ciałka żółtego - ciąża czy brak ciąży?
Witam, znajduję różne informacje, a chciałabym wiedzieć, czy jeśli doszło do inseminacji i nie było nic widać żadnych przeszkód, dostałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka. Inseminacja była na pękniętym pęcherzyku i 4 dni później okazało się, że mam krwotoczną torbiel ciałka żółtego. To czy mogło dojść do zapłodnienia, czy ta sytuacja wyklucza ciążę? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam i z góry dziekuję.
Krwotoczna torbiel ciałka żółtego świadczy o tym, że doszło do owulacji i jest strukturą fizjologiczną. Jej obecność wzmacnia szanse na ciążę.
dr n. med. Barbara Grzechocińska
Amen.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Morisku a może zdarzały Ci się bo dochodziło do zapłodnienia ale ciąża się nie utrzymywała? (podobno ok 50-60% zarodków się roni tylko się nawet o tym nie wie). Może trzeba szybko sprawdzić i ewentualnie brać leki na podtrzymanie?
Chociaż powtórz jutro test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 16:04
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]