Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się dziś wkurzyłam. Robiłam przelew w banku i wskazałam odbiorcę zdefiniowanego, a okazało się, że pieniądze poszły do kogoś obcego... Nie wiem czy to jakiś wirus podmieniający adresata, czy co. Boję się teraz, czy moje oszczędności są bezpieczne. To już chyba lepiej trzymać pieniądze w skarpecie. Złożyłam reklamację, ale nie wiem, czy to coś da. Wkurzyłam się na maksa. Niby tylko 100 zł, ale mieć, a nie mieć. Poza tym to było moje 100 zł.
No i jeszcze coś na allegro, to mi przysłali nie to, co zamówiłam.
Nie aktywował mi się pakiet darmowych smsów i internetu, a nie mogę doładować telefonu, bo przez tą sytuację nie mam już kasy na koncie.
Biednemu to zawsze wiatr w oczy... I wszystko się kumuluje. Mam podły nastrój. -
Mysz, masz antywirusa? Przeskanuj sobie na wszelki wypadek komputer.
też uwielbiam takie dni kiedy nic nie jest tak jak powinno.. -
Hej dziewczyny! Ale napitolilyscie dzisiaj. Nie dosc ze czlowiek wraca umeczony po robocie to jeszxze setki stron musi przekopywac. Siedze nad tabletem i normalnie oczy mi sie juz zamykaja. Moris powtorze ci jeszcze raz, zycze ci abys sie mega zdziwila w tym cyklu. Kamka 3mam kciuki za jutrzejszego tesciora. Za twojego moris tez. Ana ana dziekuje ci za sliczna swinke Mi wszystkie objawy zniknely, moze i dobrze bo tylko sie nakrecam. Dzis smialam sie z kolezanka ze na naszej tablicy z pracami dzieci powinna byc taka mega duza tabelka z objawami ciazy i bysmy zaznaczaly kolorowymi pineskami co akurat mi dolega Ide sie kapac i do lozeczka juz.
-
kr0pka wrote:Mysz, masz antywirusa? Przeskanuj sobie na wszelki wypadek komputer.
też uwielbiam takie dni kiedy nic nie jest tak jak powinno..
Mam, ale to był komp w pracy. NIe wiem jak przeskanować. Zresztą teraz to już i tak po ptokach. -
Mysz86 wrote:Mam, ale to był komp w pracy. NIe wiem jak przeskanować. Zresztą teraz to już i tak po ptokach.
No nie tak po ptokach Kochana, bo jak jakiś wirus to możesz mieć tak znowu, lepiej przeskanuj go jutro w pracy, najwyżej poproś kogoś żeby Ci włączył. -
kr0pka wrote:No nie tak po ptokach Kochana, bo jak jakiś wirus to możesz mieć tak znowu, lepiej przeskanuj go jutro w pracy, najwyżej poproś kogoś żeby Ci włączył.
Ja już wolę w pracy nie wchodzić na moje konto bankowe. A w oddziale banku zlecę wykonanie przelewu, albo każę sobie wypłacić wszystkie oszczędności i pomyślę co robić. Ale humor mam podły. Ostatnio nic mi się nie układa. A jeszcze nie ma się komu wypłakać, bo mąż w delegacji. -
madlenka wrote:Hej dziewczyny! Ale napitolilyscie dzisiaj. Nie dosc ze czlowiek wraca umeczony po robocie to jeszxze setki stron musi przekopywac. Siedze nad tabletem i normalnie oczy mi sie juz zamykaja. Moris powtorze ci jeszcze raz, zycze ci abys sie mega zdziwila w tym cyklu. Kamka 3mam kciuki za jutrzejszego tesciora. Za twojego moris tez. Ana ana dziekuje ci za sliczna swinke Mi wszystkie objawy zniknely, moze i dobrze bo tylko sie nakrecam. Dzis smialam sie z kolezanka ze na naszej tablicy z pracami dzieci powinna byc taka mega duza tabelka z objawami ciazy i bysmy zaznaczaly kolorowymi pineskami co akurat mi dolega Ide sie kapac i do lozeczka juz.
Miałam bardzo podobnie.. Przez dwa dni po owulacji czułam ból sutków, były większe i już zaczęłam sobie wmawiać ale wszystko przeszło.. Ana, agaatkaa, skąd wy bierzecie takie fajne emotki ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 20:55
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
och dziewczyny co za opowiesci:D
ja tez powoli sie zbieram, u mnie debata czy ogladamy you can dance czy jakis film i R ma foszka:D
dobranoc, moris zrob rano tesciora mam nadzieje ze kolo 9 zobacze jakas mila wiadomosc tutaj bo do 18 nie bede mogla wytrzymac:) -
nick nieaktualny