Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ech... nie dość że wykresy robią nas w bambuko to jeszcze testy oszukują. Złośliwość rzeczy martwych. Przykro mi Morisku.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
kurde-to ja od rana nabuzowana bo Internet nie dziala-a tu Moris ma nam przekazac dobre wiesci-wiec za telefon,a tu dupa i szczerze Wam powiem, że ten marzec jak dla mnie tez do dupy-cd. cichych dni - a owu sie zbliza, nie wyrabiam z robota - do tego dzis zapowiada sie piekna pogoda,a ja bede kwitła na szkoleniu...ech-nie ma jak pomarudzić Wam z rana! Miĺłego dnia!
-
Buuuueee ;( Moriseek ;(
-
nick nieaktualny
-
kurna czy ja muszę być taką ułomną sklerotyczką??
umówiłam się dziś z koleżanką z pracy, że idziemy na siłownię.. Przepakowuje się rano na wariata do innej torby, wygrzebuje wszystko co potrzebne, dźwigam.. żeby w połowie drogi do pracy mnie olśniło, że dziś po 17 ma do nas fachowiec od garderoby przyjechać na chwilę dorobić coś... grrrrr.. -
Oj mi się często zdarza nie bez powodu własny mąż na mnie mówi per "sierotka"
-
nick nieaktualny
-
oo widze ze nie tylko ja tak mam:D mnie moj nazywa maślokiem:D
Morisek szkoda:(
Myszka nooo wez wrzuc na luz i sie nie denerwuj prosimy ladnie
co do ycd ja 2 razy mialam lzy w oczach. zawsze troszke poplakuje jak widze te matki takie dumne placzace ze szczescia...
no nic trzeba sie zwijac na uczelnie, wtorki sa straszne, 4 zajecia z czego 3 sa najnudniejsze ever! ;// -
nick nieaktualny