Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja się ostatnio zdenerwowałam bo mój powiedział że ciasto które upiekłam jest dobre, uwaga! aleee...jego piecze w gardle i to chyba ten proszek do pieczenia...wzięłam to ciasto w łapy i chciałam wyrzucić do śmietnika, oczywiście w ostatniej chwili je złapał i później jadł bez narzekania. Ja się tak napracowałam nad zebrą haha. A w niedzielę stwierdziłam że obiadu nie robię, może on zrobi i będzie lepiej smakować, często się przyczepia że albo za dużo soli, a jego mama mało jej dodawała, albo mu za dużo na talerz dałam...o matko Spytał dlaczego nie ma obiadu, no więc wzięłam go za rękę do kuchni, bo już widzę że biedny z głodu umiera...powiedziałam mu co ma robić i zrobił sam pizzę
Morisek28, kr0pka, arturowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:ana ja w te testy to tak średnio wierze.
Ja może nie zrobiłam ich wiele w życiu, ale jak jakiś już dostanie się w moje ręce...to strasznie to przeżywam i jestem okropnie podekscytowana. Ja też już teraz nie jestem w stu procentach przekonana co do tych testów, mój M mnie na ziemię sprowadził i dodatkowo cień na teście w zeszłym roku. Ale ja bym nie wyrzucała, bo a nóż się przyda -
nick nieaktualny
-
ja tez nie umiem piec ale postanowilam sie przelamac i zrobilam babke cytrynowa, proste jak dupczenie:D moge wyslac Ci przepis ale na necie pewnie tez znajdziesz:) godzinka roboty i masz pycha babunie:)
AnaAna, kr0pka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Postanowiliśmy z M że będziemy mieć 2 koty...rosyjskie, nie ma ich zbyt wiele...więc będziemy je rozmnażać, tutaj idą jak świeże bułeczki...szwajcarzy kochają koty, chyba nawet tutaj tych kotów więcej niż piesków
takie niebieskie? zamawiam jednego! -
nick nieaktualnyOk, więc już teraz zbieram zamówienia haha, najpierw kupujemy kotkę...w kwietniu a dopiero na koniec wakacji kocurka, bo tak to byśmy zbankrutowali haha...więc zanim one dorosną to minie troszkę czasu
http://w631.wrzuta.pl/audio/7VXswVNyHY2/against_all_odds_anita_malicka
A to moje wypociny,z przed 2, 3 lat hihi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 08:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny