Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominika współczuję ;/ ja nawet nic nie pisałam bo mi się wydawało ze jest tam przebarwienie naokoło tej kreski gdzie powinna być, a samo to miejsce jest białe Zakręciłam, ale ogólnie w miejscu testowym widać jakby 2 cienie zamiast jednego. Ale może to jednak coś znaczy i jutro wyjdzie pozytyw jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 09:09
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Hej koleżanki Do @ zostały dwa dni, dzisiaj w nocy podczas pracy(niestety życie ;/) miałam chwilami takie lekkie skurcze, które od razu rozchodziły się do krzyża. Tam najbardziej odczułam bardzo dziwnie. Dziś wstałam i zauważyłam śluz, wodnisty i przezroczysty. Jestem pozytywnie nastawiona, choć będzie co ma być.
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa-dominika wrote:E tam ja wiem ze to nie mój cykl, teraz tylko czekam na @ żeby móc znowu się starać. Duuuzo kremowego śluzu, mokro jak cholera wiec @ blisko
a przed @ nie jest ze tak powiem sucho? -
niecierpliwa-dominika wrote:E tam ja wiem ze to nie mój cykl, teraz tylko czekam na @ żeby móc znowu się starać. Duuuzo kremowego śluzu, mokro jak cholera wiec @ blisko
-
Szkoda , chociaż mama mi opowiadała, że taki śluz to u niej w ciąży był...
też takie coś miałam przedwczoraj i nawet zaczęłam się nakręcać, ale u mnie to bez sensu...
dziś temp w dół... trochę chyba na to za wcześnie... i jakoś tak mi dziś źle...
wczoraj się strasznie objadłam bo o 22:00 w pracy zamówiliśmy sushi w dużej ilości - i noramlnie aż mnie brzuch rozbolał...
chyba mam dziś wyrzuty sumienia... a dziś znów w pracy (oczy mnie już bolą od kompa)2020
2023 -
Domi tego to chyba nikt nie wie bo ja się natknęłam na kilka rozbieżnych informacji ;/ Ale jedno jest wspólne - jest rozpulchniona
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek być może ale nie musi....dopóki nie zbadasz - nie będziesz miała pewności.
Dominika - mnie niestety też przed okresem jakby "zalewa kremowy śluz"...
aż jestem w szoku w miarę bezboleśnie i szybko mija mi dziś dzień w pracy...ale boję się tego, co się zacznie od jutra... -
niecierpliwa-dominika wrote:Może i tak ale ja tam w to niewierze. A jaka jest szyjka przed okresem? i w bardzo wczesnej ciąży?