Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Ajka wole nie liczyć,wystarczy ze na lekarza i witaminy miesięczne wydaje polowe najniższej krajowej.
Kena a kopnąć Cię w żaden?!!! Dziołcha gdzie Twoje pozytywne nastawienie?! Żadna małpa do Ciebie dlugoooooo nie przyjdzie
Oj Morisek, co ja bym dała, żeby tak było ale niestety dochodzą już bóle małpowe...
lekarz, witaminy, leki + dojazdy, czasem badania- w granicach 1000 zł miesięcznie -
No w porównaniu do tego - testy w ogóle nie istnieją... ale leki i lekarze przynajmniej czemuś służą... albo mają czemuś służyć
Moj niedawno pracę stracił, więc ostatnio każdy grosz liczę...
A w ogóle zły cz\as sobie na robienia dziecia wybraliśmy - już z 1,5 roku żyjemy w takim stresie... że dziwie się że jeszcze nie wylądowałam u psychiatry...
i jak tu zajść w ciąże...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 16:25
2020
2023 -
Pizzaaaa, mmmm
Ja niestety jeszcze też w pracy, do 18.. odrabiam angielski.. bezsens totalny - nie mam nic do roboty ale fizycznie muszę sobie posiedzieć i się ponudzić tylko dlatego, że angielski mam w godzinach pracy.. -
U mnie @ pewnie jutro/pojutrze.. aczkolwiek zobaczymy jak zareagowałam na progesteron brany po raz pierwszy..
-
Kena1983 wrote:Kr0pka, tylko 5 dni brałaś?