Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominika siknij jutro z porannego ale ten co masz to pozytyw
Mi Moris nic nie pomaga na te wymioty. A najlepiej dziś śmiać mi się chciało z rodzinki (teściowa i babcia) - modlilo mnie z rana i dawały mi one rady, a ja siedzę i nic nie robię, w końcu mówię że im pokaże jak to działa, zastosowałam wszystkie ich porady i pobilam prędkość światła w drodze do kibelka na piękny haft całym śniadaniem i one do mnie ojj no to one nie wiedzą co mi pomoże hahahaha
A mówiłam albo przeczekam albo będę wymiotowac.
Tym optymistycznym akcentem przesyłam wiruski dla kochanych staraczek -
Byliśmy u koleżanki naszej posiedzieliśmy pogadalismy posmialismy się ale w głowie cały czas ten test. Nie chce się nakrecac.. Wracając od koleżanki wyjechaliśmy do apteki która ma dyżur po test i jutro rano zrobię, dobrze że mam wolne jutro.
Morisku co do cery ona się tylko taka wydaje, ale mam strasznie nierówny koloryt a tak poza tym to nie narzekam. Nie robie z nią nic naprawdę zwykły krem nawilżający na noc, czasami jakas maseczka i tyle, ale dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 21:01
-
Ja mam jak Nymeria nic nie pomaga ja już się nawet nie umiem powstrzymać od wymiotów. Raz mam całodniowe a raz mi się zdarza dwa trzy razy na dzień co i tak jest mega męczące!
Dominika trzymam kciuki ja tam widzę pozytyw i tak będzie jutro! -
Dominika 3mam kciuki, żeby jutro druga krecha była jeszce bardziej widoczna
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za życzenia :* Kena, tobie to szczególnie,ślicznie to zrobiłaś :* Dobrze że dziś na internety weszłam
Domi, też trzymam kciuki za jutrzejszy test !
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Moris jesteś bohaterką!! Mysle ze nasza forumowa rodzina jest z Ciebie dumna )
Domi!!! Ale emocje rano wskakuje tu i chce zobaczyc tłuste krechy na Twoim tescie
ana Czekam na zdjecie Yoko:) -
Dzień dobryyy....w ten zapowiadający się pracowicie poniedziałek
jak ja lubię akcje - tempka na dwa / trzy dni przed @ do góry...(tak jest prawie zawsze)i do tego porada dnia...nie ufaj temperaturze, jak bierzesz progesteron
Dominika - czekam z niecierpliwością na dobre informacje!!! -
Morisek28 wrote:Kena a może tym razem temperatura o czymś świadczy;)
Haha Morisek, nie nakręcaj mnie wczoraj ostatni duphaston, więc w środę lub czwartek "krew mnie zaleje"...właśnie muszę powoli opracowywać plan - kiedy i jak zerwać się do lekarza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 00:01
-
niecierpliwa-dominika wrote:No i co? I nic zrobiłam pink test i negatyw nawet najmniejszego cienia
-
nick nieaktualny