Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHello
Dzisiaj ostatni dzień w Polsce, strasznie mi przykro że już trzeba wracać, ale za to moja siostra jeszcze w kwietniu przyleci do mnie na kilka dni. Nie widzialysmy się półtora roku
Ja coś czuję że jeszcze kilka cykli i może mi się uda zaciazyc hihi -
Czesc laseczki
Tak chciałąm miec mdłości a teraz je w duchu przeklinam od dwoch dni żyję na chrupkach kukurydzianych mój mąż się śmieje dzwoni do mojej mamy i mówi jak ona zyga jak kot zadowolony z siebie
mówi, że chłopak będzie
ahhh Kochane przesyłąm Wam troche tych moich mdłości i wirusków!!
-
aaagaaatka wrote:Kena siedzisz tyle na tym forum, że powinnaś wiedzieć, że nie ma żadnej reguły
Dostajesz karnego klapsa w tyłek
Nie zgadzam sięPo obejrzeniu 50 twarzy Greya (swoją drogą dla mnie dno) - powiedziałam mężu, że dam sobie "dać" klapsa tylko po dostaniu nowego auta
jakoś tak tam było...
aaaggatka - tyle, że jak popatrzę na 11 poprzednich wykresów - tak równa temperatura w 90 % = torbiel... -
nick nieaktualny
-
Hej, ja też czytam was w miarę na bieżąco, ale w tym cyklu nie mierzę temperatury i rzadziej tu wchodzę. Robimy przerwę z intensywnymi staraniami, zaraz wyjeżdżamy na Roztocze, pokwietniować się beztrosko po lasach
Kwiecień to miesiąc moich urodzin więc zobaczę czy okaże się szczęśliwy
Czekam cierpliwie na swoją kolej i trzymam za was kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 13:50
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Wiosna Dominika...
choć ja dziś ugrzęzłam u teściów...miało byc przelotem - tylko po małża - wyszło prawie 6h...
no i w imię przysłowia co masz zrobić dziś - zrób pojutrze - będziesz mieć dwa dni wolnego - moja ogromna kopa prasowania czeka na mnie od piątku no i chyba doczeka się w niedzielę...wrrr....
-
A ja wczoraj zasadziłam 3 drzewka owocowe:czereśnie,jabłoń i morelke.Mam nadzieję,że się przyjmą i powstanie "nowe życie",że zakiełkują i ja też. Morisku współczuję Ci tak wrednej teściowej,jak ona ma czelność tak się odzywać?chyba z zazdrości albo zgorzkniała już babol jeden
Nie daj się lub po prostu "olej ją",omijaj szerokim łukiem.Szkoda twojego zdrowia na jej głupie teksty!
-
Hmm.. no i gdzie te moje miliony?
-
nick nieaktualny