Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa-dominika wrote:kena kocham magnolie!
Ja też - ale jak narazie dorobiłam się tylko jednej - bo tak na prawdę za bardzo nie mam gdzie sadzić ale pokochałam je mieszkając "na stancji" u kobity, która miała bzika na ich punkcie... w ogromnym ogrodzie było ich chyba z 20 - i duże drzewa i dopiero małe krzewy...przecudowny widok....gorzej było jak kwiatki opadły...ale za te wcześniejsze widoki - chętnie pomagałam sprzątać -
Morisek28 wrote:Ja tez uwielbiam magnolia.
kupilam sobie taka szminkę w kolorze czerwonym ale taka zgaszona czerwień wpadqjaca w maline. A tesciowa do mnie"zmyj to wyglądasz jak kurwisko"
ehhhh
Trzeba jej było powiedzieć, że została Twoim idolem i upodabniasz się do niejMorisek28, gaga, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Po wizycie u giną pojechałam do pracy dać zwolnienie, a jak wróciłam do domu, zjadłam obiad i musiałam się położyć, nigdy w życiu nie chciało mi się tak spać jak dzisiaj
Na USG jeszcze nic nie widać, ale nie liczyłam na to, wiedziałam że jest za wcześnie. Gin stwierdził wczesną ciąże na podstawie HCG. Mam brać profilaktycznie Duphaston, odpoczywać i oszczędzać się. Dostałam zwolnienie, więc mogę spokojnie czekać na kolejną wizytę. Gdybym musiała chodzić do pracy, ciągle bym się denerwowała czy jakoś nie zaszkodzę i tylko niepotrzebnie bym się stresowała.
Szefowa zareagowała bardzo dobrze, cieszyła się i gratulowała. Rozmawiałam z nią już wcześniej, bo miałam w tym tygodniu nockę i wykreśliła mi ją z grafiku.
Nastrajam się pozytywnie i nie mogę się już doczekać kolejnej wizyty
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
hej Dziewczyny ale dawno już sobie tak nie pospałam...tyle, że teraz jestem jakieś 3 h plecy z czasem na ogarnięcie domu ...
coś czuję po kościach, że kolejna torbiel się zrodziła..temperatura identyczna jak w zeszłym miesiącu...tempka niemalże stała 36,7 - co dla mnie jest raczej niską i to przy duphastonie...
a poza tym śniło mi się, że zgubiłam buty na wycieczce w Zakopanem i chodziłam w górach bez butów....akcja sennik - nic dobrego nie wróży... -
dzien dobry kochane:) u mnie znowu piekna pogoda za oknem:) bylam na zakupach i biore sie za ogarniecie mieszkania, popoludniu jak P z pracy wroci wybieramy sie do siostry i szwagra Piotrka na grilla:)
morisku moja mama byla kilka razy u endo we wroclawiu, ale nic specjalnego, pierwszy lepszy ktory mial szybszy termin i tyle, wiec raczej nie pomoge niestety