Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kr0pka wrote:Cześć Laski
mam pytanie do biorących duphaston/inofolic - bo nie wiem na co tak reaguje. Dobrze się po nim czułyście? Bo mnie wczoraj bolały jajniki i w ogóle podbrzusze jakoś dziwnie, nie jakoś mocno, ale jednak. i tak się zastanawiam czy to norma czy jak zwykle u mnie coś nie halo
Ja biorę duphaston i inofem - bóli brak. -
nick nieaktualny
-
kr0pka wrote:Cześć Laski
mam pytanie do biorących duphaston/inofolic - bo nie wiem na co tak reaguje. Dobrze się po nim czułyście? Bo mnie wczoraj bolały jajniki i w ogóle podbrzusze jakoś dziwnie, nie jakoś mocno, ale jednak. i tak się zastanawiam czy to norma czy jak zwykle u mnie coś nie halo
Ja tak mam po luteinie Kropeczko (w końcu i lutka i dupek to progesteron:P)
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Czesc dziewczyny
Mojemu malutkiemu Żelusiowi bije serduszko !!! Jestem przeszczęśliwa!!!
A te plamienie to infekcja grzybkowa i dostałam lek na to i mam brać przez tydzień i będzie dobrze. W brzuszku u mnie wszystko ok, żadnych niepokojących objawów Następna wizyta 07.05.Klaudia N., Morisek28, aaagaaatka, Fufka30, Klara87, zakocona lubią tę wiadomość
-
nie nastraja mnie to optymistycznie, no ale czego się nie robi Najwyżej potem się przerzucę na ten w kremie, może będzie lepiej
A tak w ogóle Agatka Ty szatanie jeden:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/398847a647c1.jpgMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Nymeria, ekstra!! oczywiście tyczy się to tej pierwszej części i Żelusia
Nymeria lubi tę wiadomość
-
Dlatego ja chodzę prywatnie bo u nas na NFZ terminy zaczynają się od "za 2 miesiące" (mówiąc, że mi zależy bo właśnie poroniłam...)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:25
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Jak właśnie popatrzyłam na terminy 2 lekarzy z LuxMedu, którzy mnie interesują to niestety niczym w NFZ.. obydwaj najbliższe wolne terminy mają w połowie sierpnia.. kuźwa.. zadzwonię później może się gdzieś da wcisnąć..
-
kr0pka wrote:Jak właśnie popatrzyłam na terminy 2 lekarzy z LuxMedu, którzy mnie interesują to niestety niczym w NFZ.. obydwaj najbliższe wolne terminy mają w połowie sierpnia.. kuźwa.. zadzwonię później może się gdzieś da wcisnąć..
Ja zaglądam co dzień na portal pacjenta - rano i póżno wieczorem, zawsze się któś wypisuje i można coś wykombinować.
Do mojej gin endo zapisy też na 6 miesięcy do przodu... aktulnie korzystam z pomocy koleżanek, żeby mieć wizyty co 2-3 miesiące.2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Ajka wrote:Ja zaglądam co dzień na portal pacjenta - rano i póżno wieczorem, zawsze się któś wypisuje i można coś wykombinować.
Do mojej gin endo zapisy też na 6 miesięcy do przodu... aktulnie korzystam z pomocy koleżanek, żeby mieć wizyty co 2-3 miesiące.
Ajka a próbowałas przez infolinię? Tam jest wiecej terminów niż przez portal jakby co
my tak z Mężem robiliśmy, żeby miał ciągłość to ja się zapisywałam a potem zwalniałm termim dla niego -
Mam już wyniki:
HCG 694 mlU/ml,
progesteron 48,43 ng/ml
TSH 2,59
Już drugi raz mam taką sytuację, że proszę o beta HCG, a na wyniku mam HCG całkowite, nie wiem o co chodzi. Szkoda, że za późno to zauważyłam i nie zapytałam. Normy podane na wyniku dla 4-5 tc to 1500-23000 mlU/ml.
Progesteron chyba jest ok. Martwi mnie tsh, chyba trochę za wysokie.
Zobaczymy co powie gin, mam wizytę jutro o 11:00.
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki:)
Ojjj dawno mnie tu nie było, nie nadążam z czytaniem;)
Zaciążonym gratuluję i życzę dużo zdrówka i spokoju:)
A reszcie staraczek, wiecie co .... tych II upragnionych kreseczek już w KWIETNIU!!!
Nie ma teraz dużo czasu, żeby być z Wami na bieżąco, bo wróciłam do pracy i codziennie wracam po 18 i mam dość komputera po 8h siedzenia przed nim w robocie:/ Może uda mi się na weekend pobyć tu z Wami dłużej:)
U mnie ogólnie dobrze, wracam już niedługo do starań! Czekam teraz na @ ( biorę dopochwowo luteinę), a potem zaczynam clo+monitoring i serduszkowanie na maxa hahaha
Robiliśmy badania nasienia i są bardzo dobre, co mnie bardzo cieszy, bo bałam się, że może będzie kiepsko i będzie czekała nas inseminacja, ale w tym miesiącu jeszcze spokojnie, próbujemy naturalnie.
Czekam tylko na HSG i tyle!
Oby się udało w tym miesiącu:)