Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
- 

WIADOMOŚĆ
- 

kr0pka wrote:Cześć Laski 

mam pytanie do biorących duphaston/inofolic - bo nie wiem na co tak reaguje. Dobrze się po nim czułyście? Bo mnie wczoraj bolały jajniki i w ogóle podbrzusze jakoś dziwnie, nie jakoś mocno, ale jednak. i tak się zastanawiam czy to norma czy jak zwykle u mnie coś nie halo
 Ja biorę duphaston i inofem - bóli brak.
- 
                        nick nieaktualny
- 

kr0pka wrote:Cześć Laski 

mam pytanie do biorących duphaston/inofolic - bo nie wiem na co tak reaguje. Dobrze się po nim czułyście? Bo mnie wczoraj bolały jajniki i w ogóle podbrzusze jakoś dziwnie, nie jakoś mocno, ale jednak. i tak się zastanawiam czy to norma czy jak zwykle u mnie coś nie halo
 Ja tak mam po luteinie Kropeczko (w końcu i lutka i dupek to progesteron:P) 
 Bóg podarował mi tak cenny prezent
 On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł 

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
- 

Czesc dziewczyny 

Mojemu malutkiemu Żelusiowi bije serduszko !!! Jestem przeszczęśliwa!!! bije serduszko !!! Jestem przeszczęśliwa!!!

A te plamienie to infekcja grzybkowa i dostałam lek na to i mam brać przez tydzień i będzie dobrze. W brzuszku u mnie wszystko ok, żadnych niepokojących objawów i dostałam lek na to i mam brać przez tydzień i będzie dobrze. W brzuszku u mnie wszystko ok, żadnych niepokojących objawów Następna wizyta 07.05. Następna wizyta 07.05.   Klaudia N., Morisek28, aaagaaatka, Fufka30, Klara87, zakocona lubią tę wiadomość Klaudia N., Morisek28, aaagaaatka, Fufka30, Klara87, zakocona lubią tę wiadomość
- 

nie nastraja mnie to optymistycznie, no ale czego się nie robi Najwyżej potem się przerzucę na ten w kremie, może będzie lepiej Najwyżej potem się przerzucę na ten w kremie, może będzie lepiej

A tak w ogóle Agatka Ty szatanie jeden: 
 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/398847a647c1.jpg Morisek28 lubi tę wiadomość Morisek28 lubi tę wiadomość
- 

Nymeria, ekstra!! oczywiście tyczy się to tej pierwszej części i Żelusia   Nymeria lubi tę wiadomość Nymeria lubi tę wiadomość
- 

Dlatego ja chodzę prywatnie bo u nas na NFZ terminy zaczynają się od "za 2 miesiące" (mówiąc, że mi zależy bo właśnie poroniłam...)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:25  
 Bóg podarował mi tak cenny prezent
 On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł 

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
- 

Jak właśnie popatrzyłam na terminy 2 lekarzy z LuxMedu, którzy mnie interesują to niestety niczym w NFZ.. obydwaj najbliższe wolne terminy mają w połowie sierpnia.. kuźwa.. zadzwonię później może się gdzieś da wcisnąć..
- 

kr0pka wrote:Jak właśnie popatrzyłam na terminy 2 lekarzy z LuxMedu, którzy mnie interesują to niestety niczym w NFZ.. obydwaj najbliższe wolne terminy mają w połowie sierpnia.. kuźwa.. zadzwonię później może się gdzieś da wcisnąć..
 Ja zaglądam co dzień na portal pacjenta - rano i póżno wieczorem, zawsze się któś wypisuje i można coś wykombinować.

Do mojej gin endo zapisy też na 6 miesięcy do przodu... aktulnie korzystam z pomocy koleżanek, żeby mieć wizyty co 2-3 miesiące.2014... and so it begins...

👧 potworniaki jajników
 🧑 oligoasthenoteratozoospermia, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe

IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
 2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia

2019 rozpoczecie procedury w OA

2020 ❤️ naturalny cud córeczka
 2023 ❤️ naturalny cud córeczka
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ajka wrote:Ja zaglądam co dzień na portal pacjenta - rano i póżno wieczorem, zawsze się któś wypisuje i można coś wykombinować.

Do mojej gin endo zapisy też na 6 miesięcy do przodu... aktulnie korzystam z pomocy koleżanek, żeby mieć wizyty co 2-3 miesiące.
 Ajka a próbowałas przez infolinię? Tam jest wiecej terminów niż przez portal jakby co 
 my tak z Mężem robiliśmy, żeby miał ciągłość to ja się zapisywałam a potem zwalniałm termim dla niego
- 

Mam już wyniki:
 HCG 694 mlU/ml,
 progesteron 48,43 ng/ml
 TSH 2,59

Już drugi raz mam taką sytuację, że proszę o beta HCG, a na wyniku mam HCG całkowite, nie wiem o co chodzi. Szkoda, że za późno to zauważyłam i nie zapytałam. Normy podane na wyniku dla 4-5 tc to 1500-23000 mlU/ml.
 Progesteron chyba jest ok. Martwi mnie tsh, chyba trochę za wysokie.
 Zobaczymy co powie gin, mam wizytę jutro o 11:00. 

Aniołek - 29.07.2014 (12tc)
- 
                        nick nieaktualny
- 

Hej Dziewczynki:)
 Ojjj dawno mnie tu nie było, nie nadążam z czytaniem;)
 Zaciążonym gratuluję i życzę dużo zdrówka i spokoju:)
 A reszcie staraczek, wiecie co .... tych II upragnionych kreseczek już w KWIETNIU!!!
 Nie ma teraz dużo czasu, żeby być z Wami na bieżąco, bo wróciłam do pracy i codziennie wracam po 18 i mam dość komputera po 8h siedzenia przed nim w robocie:/ Może uda mi się na weekend pobyć tu z Wami dłużej:)
 U mnie ogólnie dobrze, wracam już niedługo do starań ! Czekam teraz na @ ( biorę dopochwowo luteinę), a potem zaczynam clo+monitoring i serduszkowanie na maxa hahaha ! Czekam teraz na @ ( biorę dopochwowo luteinę), a potem zaczynam clo+monitoring i serduszkowanie na maxa hahaha
 Robiliśmy badania nasienia i są bardzo dobre, co mnie bardzo cieszy, bo bałam się, że może będzie kiepsko i będzie czekała nas inseminacja, ale w tym miesiącu jeszcze spokojnie, próbujemy naturalnie.
 Czekam tylko na HSG i tyle!
 Oby się udało w tym miesiącu:)