Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro mam wizytę, jakoś wytrzymam, obejrzy mnie zobaczy co i jak, duphaston mam wiec jak cos to wezme jutro od razu. A te plamienie to nawet mi nie pobrudziło majtek i w terminie miesiączki wiec może takie cos być (nie jest to krew zywa czy tam rozowa). Zostało 14h wytrzymam i jestem dobrej myśli
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Witam ponownie,
Morisek oglądałam ale to chyba 5%, które się nie leczy...
a klnij ile wlezie - "mi to na ten przykład" pomaga....zamiast komuś przywalić, albo ryczeć - puszczę sobie parę razy wiązankę i mi lepiej
np. dziś....mam takiego nerwa, że zabiłabym...tylko nie wiem kogo i nie wiem za co...ot tak...się przypałętał.... -
Ja klnę jak szewc niestety, K. próbuje mnie oduczyć ale coś nie wychodzi
ja mam straszną ochotę rozładować wkurwa na worku bokserskim, muszę kupić w końcu rękawice.. albo biagając.. 2 lata temu jak staraliśmy sie o kredyt to przy pierwszej - negatywnej- decyzji jak się wściekłam to pierwszy raz w życiu przebiegłam wtedy 17 km. Po prostu biegłam do upadłego. No ale cóż - puszczenie wiązanki jest najszybsze i najłatwiejsze.
Małż mój wraca właśnie z Brukseli.. dreamlinerem..on to ma kurna farta. I niefarta jednocześnie, bo rzadko który lot ma "normalny". albo odwołane, albo 3 godz opóźnienia i lądowanie na innym lotnisku. Albo na plus - a to ma farta i poleci biznesklasą choć nie powinien, a to po prostu dostanie jakiś podwyźszony standard. A teraz ten dreamliner -
nick nieaktualny
-
Podziwiam Ważka, spokojna Kobieta z Ciebie musi być ja jestem straszną choleryczką niestety
-
nick nieaktualny
-
A ja przeklinać nie za bardzo potrafię, za to kopię jak trzeba...
Byłam u gin, cykl prawidłowy (jest ciałko żółte), ale raczej nie ciążowy bo endometrium za słabo rośnie... no cóż
ale tak się zastanawiam, czy endometrium powinno się zachowywać juz jakoś ciążowo w 4 dpo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 21:28
2020
2023 -
Generalnie połączenie informatyka + branża paliwowa. W Brukseli wdrażają nowy system dlatego ostatnio ciągle tam lata bo a to testy a to coś tam.. skończą tam to pewnie znowu będzie z rok na miejscu siedział jak ostatnio. Ale póki co wariatkowo
sama zawsze marzyłam o takiej pracy, żeby gdzieś latać.. ale na razie mogę marzyć dalej -
Cześć Laski
mam pytanie do biorących duphaston/inofolic - bo nie wiem na co tak reaguje. Dobrze się po nim czułyście? Bo mnie wczoraj bolały jajniki i w ogóle podbrzusze jakoś dziwnie, nie jakoś mocno, ale jednak. i tak się zastanawiam czy to norma czy jak zwykle u mnie coś nie halo