Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane włśnie nic nie pomaga jedynie czego to ziemniakow nie probowalam. Ja sie budze i biegne zygać czy zjem przed wyjsciem z łozka czy po i tak wymiotuję. Trochę mięta pomaga. Masakra ahhh ten mój Kruszek chyba się zadomowił i daje mamusi popalić.
Dominika spokojnie jeszcze może być za wcześnie mi dwie kreski wyszły 14 dni po ovu -
Fufka30 wrote:Kochane włśnie nic nie pomaga jedynie czego to ziemniakow nie probowalam. Ja sie budze i biegne zygać czy zjem przed wyjsciem z łozka czy po i tak wymiotuję. Trochę mięta pomaga. Masakra ahhh ten mój Kruszek chyba się zadomowił i daje mamusi popalić.
Dominika spokojnie jeszcze może być za wcześnie mi dwie kreski wyszły 14 dni po ovu
A mi od pon wróciły intensywne wymioty. Wszystko zwracam. Jestem już tym tak zmęczona...!! Były ostatnio już tylko z głodu, a teraz cały czas
--
Gratuluję mamuśce nowej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 10:50
Klara87 lubi tę wiadomość
-
Fufcik możesz spróbować jeszcze amol, ale oczywiście nie pić ale tylko wąchać jak poczujesz mdłości. Moja Sąsiadka się z nim nie rozstawała i wąchała za każdym razem jak poczuła jakiś zapach na który reagowała mdłościami
-
Morisek, 14 już skończony, dzisiaj zaczęłam 15 A jutro stuknie nam 100dni ciąży
Jadę właśnie do gina, może on coś poradzi mi na te mdłości..
Przedwczoraj poczułam pierwsze ruchy No i codziennie udaje mi się wyczuć, gdzie małe aktualnie sobie leży Nawet L mógł poczuć (choć ruchów nie czuje) -
A ja słyszałam, że picie sprite pomaga... koleżanka w pracy mówiła,że trzymała przy łóżku butelkę i zanim wstała kilka łyków...
Kurczę ale bym chciała mieć już sama takie problemy...
zamiast tego dziś idę sprawdzić czy pęcherzyki pękły i jakoś mam złe przeczucia...
2020
2023 -
aaagaaatka wrote:Ajka wykres wygląda pięknie, trzymam kciuki
Dzięki - no niby ładnie, ale czort by to wiedział... różnie miałam w przeszłości..
Morisek... dziwne...mam nadzieję że jakoś Ci się poukładają cykle w końcu... może uda się z laparo i wtedy będzie dobrze2020
2023 -
Jeeezu, Zakocona, co się dzieje??