Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
to moje przypuszczenia - tzn. na podstawie obserwacji mojego lekarza rzadko owu było u mnie w pierwszym dniu skoku (zakłada że faza po zawsze trwa 14 dni)- poza tym test owu na ogół wychodzi pozytywny dzień przed
Oczywiście to nic pewnego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 22:08
kamka lubi tę wiadomość
-
Ja się po 20 perfidnie położyłam spać i właśnie wstałam. zaraz się znowu położę chyba, a co
Ciekawe w takim razie ile miałam takich cykli, że wydawało się ok a ta mała cholera nie pękała. Echh. Kazał mi jeszcze endokrynolog wtedy zbadać progesteron w 21dc więc jutro jadę..
kuźwa, zawsze sobie myślałam, że "zrobienie" dziecka to takie proste jest.. tia -
Kena1983 wrote:Taaa kr0pka...masz rację....zdecydowana większość z nas tu obecna jest dowodem na to, że to takie proste ....
zmykam poczytać troszkim i lulu....kolorowych snów!
Dla jednych proste, dla innych mniej... Moja mama 3 razy zaszła za "pierwszym" razem... a ja nawet dobrze nie zaczęłam się starać i już były problemy
Dobranoc dziewczyny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 23:39
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Fufka30 wrote:Dziewczyny od wczoraj znów żygam jak kot masakra jak się czuję jak na mega kacu.
Ważusia kochana dziękiW ogóle dziewczyny dziękuje Wam za wsparcie i dobre słowa!