Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajka wrote:trochę jest takich przypadków... wydaje mi się że zawsze tak było tylko kiedyś kobiety częściej nie wiedziały że są w ciąży i nie cierpiały...
Bo kiedyś nie było USG i nie wiedziało się w 5 tygodniu ciąży czy serduszko bije, czy nie... A teraz? Ja mam teraz huśtawkę nastrojów. -
Mysz86 wrote:Piękna by była, ale czegoś brakuje. Ale najważniejsze, że bardzo się kochamy. No chyba też pójdę spać. Przynajmniej spróbuję nie czytać już forów, bo się załamię całkowicie.
Moim zdaniem piękna już jest - bo bardzo się kochacie...
Spij dobrze.pa2020
2023 -
no to u mnie znów się potwierdza, że najlepszym sposobem wywołania @ jest test dzień wcześniej. Będe zdychać cos czuję..
-
Morisek, w tym cyklu nie trzeba mnie wspierać jakoś nie wiem co się ze mną dzieje, nie ruszyło mnie to. Jakoś mi przynajmniej lżej
Oj Morisku, Morisku, może tym razem ta temp. do góry wcale nie zwiastuje @? Będę bardzo mocno trzymała za to kciuki
Ketka, trzymam kciuki -
Hejka!
Oj Kr0pusia, jakaś znieczulica nas dopadła ale w tym cyklu damy radę!!!
Morisek, jaby powiedział mój sąsiad...ech, te "gorące szesnastki".....jego marzenie...adoptować właśnie taką 16-letnią...Koreankę
A ja jestem za tym żeby życie sprezentowało Ci, Morisie, niespodziankę z cyklu - niemożliwe????a jednak!!
Ketka - ładnie to wygląda - podnoś również statystykę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 06:43
-
....dziś dzień z przedszkolakami (zastępstwo)...jak ja ich nie ogarniam w tej ich beztrosce...kompletnie nie nadaję się do pracy z takimi maluchami...ale jak mus to mus...no dziś dzień w rozjazdach...zaraz po pracy jadę z kumpelą na Jelenią Górę, później jakieś zakupy i pewnie dotrę do domu późnym wieczorem...
-
Ajka <tulę> no to zaczynamy cykl razem
Ajka lubi tę wiadomość
-
Testuje dopiero w poniedziałek. Próbuje sie psychicznie wyluzowac ale średnio mi wychodzi.
Kena mnie najbardziej rozwala ich tok myślenia. Jak pracowałam jako niania na studiach to moja Oliwka zapytała jak to jest ze ta pani jest w TV. To się produkuje, opowiadań o satelitach, kablach, sygnałach. A ta patrzy na mnie i : bredziz, przecież tam są drzwi, nie widzisz?Mama Zosi -
Hehe, jak ja lubię jak dziewczyny z obsługi tajniacko przynoszą lumpeksowe ubrania "na handel"....zawsze znajdą się jakieś perełki...i tak stałam się właścicielem zajebistej tuniki w prawdziwą szkocką kratę, do tego z pięknym haftem na dole za całe 18 zł ...
ketka91 lubi tę wiadomość
-
ketka, ja bym tyle nie wytrzymała i zatestowała w nd albo i w sob też Ładnie brzmi opis tego, jak się czujesz trzymam kciuki!
Morisek, jak ugotujesz, to prześlij do mnie, bo ja nie mam kiedy się do garów dzisiaj dostać.. Dzięki
A to my w 15t2d
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5a445068cc1.jpgkr0pka, Morisek28, ketka91, Kena1983, AnaAna, niecierpliwa-dominika, Klara87, Klaudia N., ważka, Nymeria lubią tę wiadomość