Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Poszłam spać o 4. Teraz ledwo żyję. Jak dobrze, że mąż dziś wraca, on mi nie pozwala tak siedzieć.
Naczytałam się wczoraj o poronieniach nawykowych, o immunologii (i nie wiem czy leczenie jest skuteczne, czy nie), o nieudanych adopcjach... -
Mysz86 a miałaś nie czytać internetów
Mojego zmęczenia ciąg dalszy.
Miałam dziś PRZEPIĘKNY sen, śniło mi się, że był dokładnie rok później a ja gdzieś byłam z mężem i trzymałam na rękach małą, śliczną córeczkę i cały czas się uśmiechałam i ją całowałam i tuliłam i taka byłam szczęśliwa I powtarzałam jej non stop że tak bardzo ją kocham i tyle się na nią naczekałam. Śnie - spełnij się, proszę!!!AnaAna lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek28 wrote:Agatka piekny sen! Niech sie spełni!
co do adopcji, moja koleżanka po chemioterapii dzieci nie mogla mieć, a ze nie chciala czekac tyle to przez zakonników jakoś załatwia to i po bardzo krótkim czasie dostala syna, a po 2 latach jego biologiczna siostre zaadoptowali.
lece robić zupe krem z pora. Mam nadzieję ze wyjdzie,pierwszy raz ja robie.
Morisku: przepis u mnie na blogu
Agatka baaaardzo Ci życzę żeby się sen spełnił.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 15:14
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:zakocona jaka Ty szczuplutka jestes! Figurka marzenie! Brzuszek cudowny
spoko daj adres podeślę Ci obiad
-
nick nieaktualny
-
Może musi jeszcze trochę się pogotować (albo podusić, nie wiem na jakim etapie jesteś)
-
moris a posypalas por sola? mi zawsze mieknie jak sola posypie:)
zakocona sliczny brzusioooo
agatka, uwielbiam takie sny
szkoda ze przegapilam cwiczenia dopiero wrocilam:/ -
Klaudia N. wrote:moris a posypalas por sola? mi zawsze mieknie jak sola posypie:)
zakocona sliczny brzusioooo
agatka, uwielbiam takie sny
szkoda ze przegapilam cwiczenia dopiero wrocilam:/
Klaudia, podejrzewam, że będą potem na stronie dzien dobry tvn, a przynajmniej taką mam nadzieję bo też bym chętnie obejrzała
Morisek, z tymi porami dla teściowej niegłupi pomysłMorisek28 lubi tę wiadomość
-
pochwalę się wczorajszymi nabytkami z pepco
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cce49f5662a3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbbf8cfd529c.jpgaaagaaatka, AnaAna, Morisek28 lubią tę wiadomość