Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morella mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej ale w zeszłym m-cu wszystkie 3 testy po czasie pokazały bladziucha, nawet mąż go widział A skończyło się @ w terminie. Jednak nie bez powodu piszą na ulotce, żeby nie odczytywać po czasie.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
i mialam pare razy dzisiaj cos jakby skurcze w okolicy jajnika? wez sie nie nakrecaj heh latwo powiedziec:D i czuje sie jakos tak dziwnie:/ a potem przyjdzie @ i bede mowic jaka to ze mnie idiotka:D
-
ja nie mysle o jablecznikach morisa, jedyne o czym mysle teraz to to ze ogorki kiszony w osiedlowym sklepie sa po porstu GENIALNE!!! nie rozumiem jak cos moze byc tak zajebistego:D zjadlabym je wszystkie ale skonczxy sie to wizyta tam gdzie wiadomo kto i jak chodzil;p
-
aaa i polecam (w weekend zjadlam 2 paczki sama i teraz kupilam sobie trzecia:D) biedronkowe ''specjały mistrza felicjana precle z cukrem" drogie troche, gbo jakies 6 zl ale jest tam ze 30 pare tych ciasteczek, sa zajebiste:D
-
nick nieaktualny
-
Klaudia, u mnie senność to był pierwszy objaw ciąży Trzymam kciuki, żeby i u Ciebie tak było
Byłam dzisiaj na badaniach krwi, jak wrócilam, tylko coś zjadłam i się położyłam. Spałam od 9 do 13
Plamienie na szczęście już przeszło, ale staram się jak najwięcej odpoczywać i leżeć, tak na wszelki wypadek
Aniołek - 29.07.2014 (12tc)