Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej! Wpadłam się pochwalić nowymi nadziejami. Beta w ciągu 7 dni przyrosła z 183 na 3124!!! O 120 %
Jestem szczęśliwa. Mam nadzieje, że będzie teraz gites.
Więc przybyłam podzielić się moją betą hcg i rozsiewam zarazki:)
Coś tu ostatnio spokój...
Klaudia to kiedy beta?aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
no mi tez sie chce plakac:/ co myslisz, usunie?
Viki, jak bedzie temperatura sie utrzymywac tak jak teraz to moze zrobie w czwartek, zobacze, moze stwierdze ze bez sensu i poczekam do poniedzialku:) w piatek bym zrobila ale trzeba czekaac na wyniki na nastepny dzien i nie chce czekac caly weekend.
tyle ze, tak w sumie mysle, jak spojrzec na moj wykres poprzedni, to bylo podobnie? tyle ze skokow bylo duzo https://ovufriend.pl/graph/fffcb599403219448107bd16f0e9f975 -
ja tez w sumie nie wiem, ma do wybory zachowac sie samolubnie wobec nienarodzonego dziecka lub wobec tego ktore ma aczkolwiek nie jest to pewne ale nikt jej nie da pewnosci ze jej sie uda ;/
-
a pewnie okaze sie ze zła diagnoza i ze bedzie zdrowa i urodzi i o:D
obejrzalam przyjaciolki i piedrwsza milosc, napisalam w miedzyczasie 1 strone pracxy - ach ta podzielnosc uwagi:D wyrywam meza i pieski na dluzszy spacer, podobno to pomaga na jelita a dokladniej wzdecia. naprawde mam ochote wbic igle w brzuch i wypuscic ze mnie te powietrze -
Morisek28 wrote:Kena, Ty kiedykolwiek odpoczywasz?
Właśnie odpoczywam - tzn. zamieszczam zdjęcia na stronie internetowej szkoły, jedną stopę mam w skarpecie i rozciągam sandałka, w międzyczasie szukam w swoich zasobach prezentacji na lekcję, czytam o sposobach na dziki....pełen looz
aha i jeszcze się zastanawiam czy przypadkiem torbiel mi się nie robi...bo jajnika nie czułam i nie czuję... -
nick nieaktualnyOooo...Klaudia ja wzdęcia miałam dzień w dzień wieczorami przez ok 2 lata. Teraz jakimś cudem się uspokoiło ale próbowałam wszystkiego co tylko się dało by ustąpiły chociaż na jeden dzień.
Viki, cieszę się razem z Tobą. Tym razem na 100% doczekasz się szczęśliwego zakończenia -
Witaj
No teściowa niezła... Dobrze że moja już po menopauzie. Może ona na prawdę ma jakieś problemy z psychiką ?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Teoretycznie tak.. Nie pamiętam czy kiedyś tu pisałam o takim przypadku, ciąża w wieku 48 lat. Dziecko zdrowe, donoszone...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Moris nie skomentuje zachowania tesciowej...
nic chyba nie będzie z tego cyklu. Przynajmniej będę mogła spokojnie szalec na weselu:) rezygnuje z bety w tym tygodniu raczej ale zrobie jakiegoś testa jak kupie jakis czuly to może w piatek. Mam zamowione normalne ale nie wiem kiedy przyjdą.
Milego dnia:) -
Klaudia nigdy nic nie wiadomo popatrz na wykresy ciążowe w galerii, tam są tak różne