Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajka współczuję, masakra
Kamka - ja zawsze mówię tak samo -
morisku czuję ją już w kościach... chociaż jak tak na to patrze względem poprzenich wykresów to zostały 2 dni do małpy... czyli toeretycznie gdyby jakimś cudem sie udało to by było normalne plamienie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 15:18
-
W moim przypadku te wykresy to o kant dupy można rozbić, takie to wiarygodne
4 dni temu powinnam mieć @ i nic... Temperatura niska. Chyba w przyszłym tygodniu się wybiorę do lekarza bo z moim sprzętem do rozmnażania coraz gorzej.
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Oj kobiety testować wszystkie i tylko II mają być!!! Już się nie mogę doczekać, która dołączy do "puchnących"
Fufka trzymaj się kochana, czas leczy rany, takie jest życie, jakoś musimy temu dać radę, niedawno też przeżywałam to z babunią moją Daj znać co u lekarza. -
Ajka, mam zamiar w tym miesiącu moje gina molestować o ten monitoring.. Tak się zastanawiam, czy luteina mogła blokować albo udawać owulację ?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Ajka nawet wiedziałam, że jest coś takiego.. dobrze wiedzieć, dzięki!
Kamka, wg mnie to dobry znak, mam nadzieję, że @ się nie rozkrcikamka lubi tę wiadomość