Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dooobbryyy....coś czuję, że otworzę dziś w domu szpital...
zaczęło się od przeziębionej bratanicy...wczoraj jakaś grypa rozłożyła mi ojca...małż przez pół nocy "chyrlał", a ja przełykam z wielkim bólem i jakieś stado kóz blokuje mi dostęp powietrza....cudownie...będę je chyba wypasać przez pół dnia, zanim "tunel" się udrożni...a dziś po pracy...fryzjer,kosmetyczka (brwi), zakupy i wyjazd na prawdziwą wieś, bo ziemniaki się skończyły...
tak swoją drogą to mieliśmy wczoraj - baaardzo efektowną burzę - ale tylko 5 -minutową...pierwszy raz widziałam, że moja 11-letnia kotka - przerażona - nie wie gdzie schować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 06:35
-
Niefajnie Kena
co prawda ja dziś też się obudziłam z zatkanym nosem ale tak już kilka dni z rzędu mam od kiedy się pylić zaczęło (więc chyba jakieś tam alergie mam ). U nas jeszcze bez burz ale mam w tel. ostrzeżenie więc może jakaś być za to od rana pada -
Ja poproszę wo wpisanie na 13tego jak nie spadnie temp. to wtedy zatestuję (choć pewnie wcześniej też mi się zdarzy )
Mam nadzieję, ze 13 nie będzie pechowy tylko wręcz przeciwnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 08:13