Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana szkooooda Myślałam, że u Ciebie będzie dobrze ;/ Kicia jest mega, ach te oczy!
Arturowa ja bym zrobiła test jeszcze raz tak jak mówi Kropka - tak dla pewności a potem wzięłabym lutkę
A nawet gdybyś była w ciąży to luteina przecież nie szkodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 14:13
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Kena, właśnie nie czuję absolutnie nic, co wskazywało by na @. Żadnych bóli, skurczy, białego śluzu, bólu piersi. Nic.
Chyba się trochę was posłucham Zrobię jutro test i wezmę luteinę (u mnie zawsze było 1 raz dziennie przez 10 dni, dowcipnie).
Zrobię taż za godzinę test owu, ale u mnie to jest trochę dziwne, bo wychodziły pozytywne 2 razy w tym cyklu O_o.
Z objawów to czuję trochę jajniki, takie małe ukłucia.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
kr0pka wrote:Ajka, jest na Bródnie, na kondratowicza, tak coś kojarzę.
Arturowa, może lepiej się przejść i mieć pewność> Albo zatestuj chociaż raz jeszce Słońce
Jakoś nigdy nie zauważyłam, a na rowerze tam jeżdżę... jak to się zawsze człowiek nowych rzeczy dowiaduje w necie...
Arturowa i dziewczyny oczywiście mają rację - zatestuj jeszcze dla pewności2020
2023 -
hmm.. zbiegnięcie po schodach w pracy uświadomiło mnie, że jednak bolą mnie cycki, jak zawsze.. gdyby nie to, że mamy monitoring to normalnie miałam ochotę je sobie podtrzymać ;p
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Ajka, Kondratowicza 39, koło rossmana
-
Morisku, ale mnie zawsze tak bolą Prawie od razu po owulacji zaczynają mnie napierniczać niestety..
właśnie dlatego się dziś dziwiłam, że teraz jakoś mało ale chyba wykrakałam i się rozkręciły jak widać -
Morisku, ja też ostatnio doszłam do wniosku, że niestety ale chyba chłonę tłuszcz i kalorie z powietrza
Ale wiesz co, ważysz się tylko czy mierzysz też? Lepiej się mierz jak ćwiczysz bo jednak mięśnie jakieś też się na orbitreku tworzą a one sporo ważą. Samo ważenie może nie być miarodajne.
-
Ja zauważyłam, że jak biorę duphaston to trochę tyje - właśnie przez wodę no i generalnie tak przed okresem mi przybywa ok 2kg. Tyle że nigdy nie osiągałam wagi powyżej 75 a ostatnio to coraz częściej to widzę
-
Arturowa zazdraszczam nawet tych 3,5kg.. ja czego bym nie robiła to mój organizm mi macha środkowym palcem.. szczerze powiedziawszy to mam dość. w ogóle to nie wiem czy nie jem za mało i czy przez to mi metabolizm tak nie zwolnił
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
http://www.drlifestyle.pl/odzywianie/dieta-1200-kalorii/ do poczytania
-
Ja swoja najlepszą agę (nie licząc 55kg w liceum) miałam na 2 roku studiów po praktykach - 60kg. Cały dzień w ruchu i na owocach robił swoje.. Ale cóż.. w normalnej pracy niemożliwe do osiągnięcia, chyba że bym sobie zamontowała bieżnię i na tym dopiero biurko..
Ja przed ślubem mimo tego, że zmieniłam dietę, biegałam, chodziłam nawet na zabiegi (ale na plecy żeby trochę tam ilość tłuszczu zmniejszyć) to schudłam ledwie parę kilo
Nie ogarniam już po prostu swojego organizmu. Najlepsze jest to, że w podróży poślubnej 2 tyg wpierdalałam jak nigdy i jeszcze wróciłam 0,5kg chudsza.. tiaa -
Dziewczyny, nie smutajmy się że nie mamy jeszcze fasolek:! Znajoma przesłała mi ten link
http://www.sfora.pl/polska/12-tysiecy-za-urodzenie-dziecka-Tyle-zaplaci-ci-panstwo-a77623
Będzie akurat na waciki
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
No ja tez ostatnio in plus niestety... Najmniej wazylam 71 kg... Ludzie mi wtedy zaczęli mi mówić ze mam przestać się odchudzac, bo ja jak z Oświęcimia wyglądam... Problem jest taki ze mam bardzo grube uda... A reszta (gora) przy 71, wygląda juz średnio... No a uda niestety takie same przy 70 i 80 kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 16:07
2020
2023 -
Arturowa ja mam obwód uda prawie taki jak talii... Kupienie dla mnie spodni to koszmar istny... Zawsze kupuje za duże żeby nogawki wlazly...
ale wiesz co, kiedyś wyglądałam tak jak na tym zdjęciu prawie... uda niestety częściowo zostały...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 16:18
2020
2023