Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Arturowa dziewczyny dobrze mówią, ja bym chyba jednak zapisała się do gina żeby wiedzieć co tam się u Ciebie dzieje :*
Kena ja chwilę nad tym myślałam, ale póki co powinnam się skupić na magisterce i blogu skoro już zaczęłam prowadzić.
mam ambitny plan zabierania ze sobą do pracy porządnych posiłków. Mam piękne piękniusie bento a teraz stoję lurna i placki robię, zdrowe: zero mąki, same otręby, płatki owsiane, odżywka białkowa i te sprawy
ciekaee jak długo wytrwam w postanowieniu -
Boziu jakie to wszystko popaprane u mnie Macie rację, stuprocentową. Wybierałam się do tego lekarza jak sójka za morze ale koniec z tym, jutro dzwonię umówić się na wizytę.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
To ja też chętnie poproszę o jego przepis
zabrałam je sobie dziś do pracy na 2 śniadanie omnomnom
Morisku a kiedy powinnaś mieć @?
mi się już chyba kończy, chyba że znowu będzie tak, że zrobi sobie dzień przerwy i zaatakuje na nowo -
Laski nie wiem czy wiecie, ale w reserved jeszcze dziś jest promocja, za zapisanie się do newslettera dostajecie kupon 40% zniżki - obowiązuje w sklepie internetowym też więc jeszcze dziś możecie się obkupić Szkoda, ze sama się dopiero dziś dowiedziałam bo po pracy niestety nie pojadę bo się umówiłam już do fryzjera
-
A tak w ogóle to dzień dobry:) Wróciłam:) było super! Objadlam się rybami i goframi:D Później wkleję hakieś foty,bo teraz jestem w pracy. Spać mi się chce jak cholera,w domu byliśmy po 1,nie wyspałam się za dużo:/ Odbiję sobie to po pracy:D
-
nick nieaktualnyAgatka, ja mam nadzieję że jeszcze będzie pozytywny i to w tym cyklu! kurczę, mnie jak by bolały cycuchy i miałabym bol @ nieco przed miesiączką tak jak u Ciebie...hmm. Kto wie? U mnie zwiastowałoby to ciążę jak nic. Może powtórzysz test jutro albo pojutrze jak nie przyjdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 10:30
Ajka lubi tę wiadomość
-
Plomba mi znów wypadła Cholera jak nie urok to sraczka Razem z nową plombą kawałek zęba, ja pier*olę U mnie to już chyba nic nie może być normalnie, nawet plomby odemnie spierniczają
Jestem załamana...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 11:13
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.