Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No mam niestety... A tyle lat było dobrze :/Jestem tylko ciekawa, jak to możliwe że ten kawałek zęba się odłamał. Dobrze że to dolna 5., dopóki nie znajdę lepszego dentysty nie będę się wstydzić chodząc z taką dziurą
A jeszcze na dokładkę, żeby mi za dobrze nie było, to zablokowali mi konto w momencie kiedy wybierałam nr do gina.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Arturowa - ja bym poszła z reklamacją...
ale mam zapiernicz dziś od rana...niedobrze, że tydzień się tak zaczyna....a po pracy w auto i do teścia - ma dziś urodziny...
Moris, mój kumpel pracuje teraz na Ukrainie - zabudowują reaktor...masakra czego człowiek dla kasy nie robi... -
Ja kiedyś też bym chciała tam pojechać, ale chyba w najbliższym czasie się raczej nie da
No to w sumie podobnie do moich, tylko że ja nie słodziłam i też dodałam sezam, tyle że normalny, czarnego nie mam ale podobno zdrowszy jest więc może sobie kupię. Mi te moje baaaardzo smakują, K. wpierniczał i jeszcze moje zabrał, przyniosłam dziś do pracy i koleżanka też zachwycona. Twój je mieli czy robi z całych? Bo ja to wszystko zmieliłam prawie że na mąkę więc fajnie wyszły. Właśnie następnym razem może dodam banana.
Arturowa Ty to masz przejścia teraz -
nick nieaktualnyAgatka, a może jeszcze nic straconego
Arturowa, mojemu M babka zrobiła jedynkę, bo niestety nie wiem jakim cudem kawałek mu odpadł, po kilku godzinach trach...poszedł od razu z reklamacją i zrobiła za darmochę. Niestety 3 dni później sytuacja się powtórzyła, ale na szczęście już nie wrócił do tej dentystki. Inna zrobiła mu tak ząbka, że trzyma się do tej pory. Biegnij kobieto czym prędzej! Nie czekaj, nie zwlekaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 11:43
-
Morisek a może @ nie przyjdzie?
Ja się nigdy nie bawiłam w takie mielenie ale chyba zacznę. No ja chętnie bym sobie kupowała więcej takiego zdrowego żarcia, dodatków itp. ale to chyba jakbyśmy kredytu na karku nie mieli. Trochę tego kupuję ale a to promocja a to czasem coś w tym miesiącu, coś w innym, hurtem niestety nie -
Podziel się, ja nic nie mam nawet kwiatków na balkon jeszce nie kupiliśmy, może w ten weekend w końcu
-
A ja już czekam u fryzjera.. czas ogarnąc te swoje odrosty.. tylko nie zdecydowałam jeszcze czy wrócić do naturalnego (pierwotny plan) czy rozjaśnić jeszcze bardziej do blondu
-
Cześć, właśnie wróciłam od lekarza... chyba znalazłam fajnego... i już u niego zostanę... tylko drogi... ah nic to...
a w ogóle to stwierdził, że b. dobrze, że mierze temp. bo przynajmniej wiadomo czym stoję i nie trzeba będzie 3 razy progesteronu robić...
od tego cyklu będzie duphaston...2020
2023 -
Ciemny brąz. I z takim wyszłam, zrobiła mi tylko delikatne refleksy. podobał mi się ten rudy, w sensie ja się sobie podobałam ale teraz po wyjsciu z brązem zastanawiam siè jak ja mogłam tak chodzić. Teraz to wyglądam jak człowiek
Ajka i u jakiego gina byłaś? -
Kropka
też kiedys mialam rude, ale teraz juz od paru lat naturalne, czyli ciemny brąz... może też sobie zrobię jakieś refleksy.
Poszłam w końcu do gin u którego leczyłam się pare lat jako nastolatka... mama mi o nim przypomniała, miał u siebie całą moją historie wiec pomyslałam, że dobry pomysł. Pech chciał,ze facet w między czasie profesorem został i stawki ma kosmiczne...
2020
2023 -
A wiesz Mirabelko, to nawet by dobrze było Ale dziś to kompletny sajgon miałam, jutro zaraz po dentyście zadzwonię Niech mi wstawią tą plombę albo chociaż dobrego tic taka. Mąż opowiedział mi dziś fajny dowcip tak a propos ginekologa5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Pewien ginekolog postanowił rzucić pracę. Zastanowił się, co innego potrafi robić. Uznał, iż posiada kwalifikacje mechanika samochodowego. Poszedł do znajomego warsztatu, do Szefa z prośbą o przyjęcie do pracy. Szef mu mówi:
- Jak zda Pan egzamin i poprawnie rozbierze i zmontuje silnik to dostanie Pan pracę.
Szef wezwał Pana Kazia (swego pracownika) i rzecze:
- Kaziu, weź Pana Doktora na warsztat, niech rozmontuje silnik od tego Fiata i potem go zmontuje. Za poprawne rozłożenie silnika dasz Panu Doktorowi 50 pkt., a za złożenie drugie 50 pkt. Po egzaminie zdecydujemy, czy Pan Doktor się nada.
I tak zrobili. Po godzince, do biura szefa wraca pan Kazio i melduje:
- Szefie, Pan Doktor na egzaminie uzyskał 150 pkt.
- Jak to? - wykrzyknął Szef, przecież mogłeś przyznać 50 pkt. za rozłożenie i 50 pkt. za złożenie - razem 100 pkt.?
- Tak, Szefie, dałem mu 50 za rozłożenie, 50 za złożenie i dodatkowe 50 pkt. za to, że Pan Doktor wszystko to zrobił przez rurę wydechową.Morisek28, kr0pka, Kena1983, Klara87, Klaudia N., AnaAna, ważka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Kolega z pracy ostatnio nam to opowiadał, uwielbiam
jak zdąże rano to zrobię fotę bo teraz to już i tak niewiele widać. Swoją drogą nie do końca taki naturalny ale ładny. Tyljo ciut ciemny ale zobaczymy jutro -
Ufff dotarłam w końcu do domu...ale teść miał surprise - nie spodziewał się gości - dostał jacka danielsa i tort no i jako, że nie znoszę whisky to za to tort dwa razy spróbowałam...alee ciiittt...
kurcze aaagaatka - miałam Cie opierdzielać, że miałaś testować i teraz dopiero doczytałam...12 dc...za wcześnie - musi być kropek!!!kurcze na polu majowej bitwy tak niewiele nas zostało...Moris, Kamka, Karmelek, Aaagatka - musi się udać!
no i mam jeszcze nadzieję, na jakąś utajoną ciążę Arturowej