X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam niestety... A tyle lat było dobrze :/Jestem tylko ciekawa, jak to możliwe że ten kawałek zęba się odłamał. Dobrze że to dolna 5., dopóki nie znajdę lepszego dentysty nie będę się wstydzić chodząc z taką dziurą :(
    A jeszcze na dokładkę, żeby mi za dobrze nie było, to zablokowali mi konto w momencie kiedy wybierałam nr do gina.

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa - ja bym poszła z reklamacją...
    ale mam zapiernicz dziś od rana...niedobrze, że tydzień się tak zaczyna....a po pracy w auto i do teścia - ma dziś urodziny...
    Moris, mój kumpel pracuje teraz na Ukrainie - zabudowują reaktor...masakra czego człowiek dla kasy nie robi...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś też bym chciała tam pojechać, ale chyba w najbliższym czasie się raczej nie da :/
    No to w sumie podobnie do moich, tylko że ja nie słodziłam i też dodałam sezam, tyle że normalny, czarnego nie mam ale podobno zdrowszy jest więc może sobie kupię. Mi te moje baaaardzo smakują, K. wpierniczał i jeszcze moje zabrał, przyniosłam dziś do pracy i koleżanka też zachwycona. Twój je mieli czy robi z całych? Bo ja to wszystko zmieliłam prawie że na mąkę więc fajnie wyszły. Właśnie następnym razem może dodam banana.

Arturowa Ty to masz przejścia teraz :/

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, a może jeszcze nic straconego :)

Arturowa, mojemu M babka zrobiła jedynkę, bo niestety nie wiem jakim cudem kawałek mu odpadł, po kilku godzinach trach...poszedł od razu z reklamacją i zrobiła za darmochę. Niestety 3 dni później sytuacja się powtórzyła, ale na szczęście już nie wrócił do tej dentystki. Inna zrobiła mu tak ząbka, że trzyma się do tej pory. Biegnij kobieto czym prędzej! Nie czekaj, nie zwlekaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 11:43

• kamka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nie róbcie mi to smaka bo ja się musze niedługo do pracy zbierać...:(

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek a może @ nie przyjdzie? :)

Ja się nigdy nie bawiłam w takie mielenie ale chyba zacznę. No ja chętnie bym sobie kupowała więcej takiego zdrowego żarcia, dodatków itp. ale to chyba jakbyśmy kredytu na karku nie mieli. Trochę tego kupuję ale a to promocja a to czasem coś w tym miesiącu, coś w innym, hurtem niestety nie ;)

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziel się, ja nic nie mam :P nawet kwiatków na balkon jeszce nie kupiliśmy, może w ten weekend w końcu

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już czekam u fryzjera.. czas ogarnąc te swoje odrosty.. tylko nie zdecydowałam jeszcze czy wrócić do naturalnego (pierwotny plan) czy rozjaśnić jeszcze bardziej do blondu :P

• Ajka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, właśnie wróciłam od lekarza... chyba znalazłam fajnego... i już u niego zostanę... tylko drogi... ah nic to...

a w ogóle to stwierdził, że b. dobrze, że mierze temp. bo przynajmniej wiadomo czym stoję i nie trzeba będzie 3 razy progesteronu robić...

od tego cyklu będzie duphaston...

2020 :)
    2023 :)
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, a jakie masz naturalnie?

• arturowa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 19:00

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciemny brąz. I z takim wyszłam, zrobiła mi tylko delikatne refleksy. podobał mi się ten rudy, w sensie ja się sobie podobałam ale teraz po wyjsciu z brązem zastanawiam siè jak ja mogłam tak chodzić. Teraz to wyglądam jak człowiek :)
    Ajka i u jakiego gina byłaś?

• madlenka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek ktory masz dzien cyklu?

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka
    też kiedys mialam rude, ale teraz juz od paru lat naturalne, czyli ciemny brąz... może też sobie zrobię jakieś refleksy.

Poszłam w końcu do gin u którego leczyłam się pare lat jako nastolatka... mama mi o nim przypomniała, miał u siebie całą moją historie wiec pomyslałam, że dobry pomysł. Pech chciał,ze facet w między czasie profesorem został i stawki ma kosmiczne...

• arturowa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiesz Mirabelko, to nawet by dobrze było :P Ale dziś to kompletny sajgon miałam, jutro zaraz po dentyście zadzwonię :) Niech mi wstawią tą plombę albo chociaż dobrego tic taka. Mąż opowiedział mi dziś fajny dowcip tak a propos ginekologa ;)

• arturowa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewien ginekolog postanowił rzucić pracę. Zastanowił się, co innego potrafi robić. Uznał, iż posiada kwalifikacje mechanika samochodowego. Poszedł do znajomego warsztatu, do Szefa z prośbą o przyjęcie do pracy. Szef mu mówi:
    - Jak zda Pan egzamin i poprawnie rozbierze i zmontuje silnik to dostanie Pan pracę.
    Szef wezwał Pana Kazia (swego pracownika) i rzecze:
    - Kaziu, weź Pana Doktora na warsztat, niech rozmontuje silnik od tego Fiata i potem go zmontuje. Za poprawne rozłożenie silnika dasz Panu Doktorowi 50 pkt., a za złożenie drugie 50 pkt. Po egzaminie zdecydujemy, czy Pan Doktor się nada.
    I tak zrobili. Po godzince, do biura szefa wraca pan Kazio i melduje:
    - Szefie, Pan Doktor na egzaminie uzyskał 150 pkt.
    - Jak to? - wykrzyknął Szef, przecież mogłeś przyznać 50 pkt. za rozłożenie i 50 pkt. za złożenie - razem 100 pkt.?
    - Tak, Szefie, dałem mu 50 za rozłożenie, 50 za złożenie i dodatkowe 50 pkt. za to, że Pan Doktor wszystko to zrobił przez rurę wydechową.

Morisek28, kr0pka, Kena1983, Klara87, Klaudia N., AnaAna, ważka lubią tę wiadomość

• madlenka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris siknij na test.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolega z pracy ostatnio nam to opowiadał, uwielbiam :D
    jak zdąże rano to zrobię fotę bo teraz to już i tak niewiele widać. Swoją drogą nie do końca taki naturalny ale ładny. Tyljo ciut ciemny ale zobaczymy jutro ;)

• madlenka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od myślenia to wiesz co? Głowa boli.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff dotarłam w końcu do domu...ale teść miał surprise - nie spodziewał się gości - dostał jacka danielsa i tort no i jako, że nie znoszę whisky to za to tort dwa razy spróbowałam...alee ciiittt...;)
    kurcze aaagaatka - miałam Cie opierdzielać, że miałaś testować i teraz dopiero doczytałam...12 dc...za wcześnie - musi być kropek!!!kurcze na polu majowej bitwy tak niewiele nas zostało...Moris, Kamka, Karmelek, Aaagatka - musi się udać!
    no i mam jeszcze nadzieję, na jakąś utajoną ciążę Arturowej :)

‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ