Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia też planuje zmasowany atak za około tydzień, ale nie wiem czy będę robic testy owu... denerwują mnie bo często mi w ogóle nie wychodzą...
madlenka a kiedy testujesz?
Arturowa ja mam opór, ale przed owulacyjnymi... z ciązowymi nigdy nie mogę zdążyć bo @ zawsze mnie wyprzedza... miło byłoby w końcu jakiś zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:26
2020
2023 -
Arturowa ja też mam straszne opory psychiczne do robienia testów.
Kenusia niestety już przestał mnie boleć biust, zaczynam czuć brzuch i wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazują na jutrzejszą @ ;/
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Dzień dobry moje Staraczki:)
Przyznam się do czegoś;)zrobiłam wczoraj test wieczorem i był cień,dziś rano powtórzyłam i nic nie było:DDDKocham testy,które robią mnie w ch..a! Wiem,że napiszecie,że jest jeszcze za wcześnie,ale tak chciałam się poprostu podkurwić Hahaha! Ten cykl też będzie do dupy ehhh -
Fufcik wyrazy współczucia.
Kochana - odpoczywaj- teraz już wszystko musi być ok!
Karmelek - to jakaś forma masochizmu za wcześnie
A mi dziś bratanica sprzedała w tajemnicy dwie plotki - moja kolejna koleżanka jest w ciąży....i podobno moja bratowa od pół roku stara się o drugie dziecko...ale jakoś nigdy przy mnie nie porusza tego tematu...jak znam swoje pie...lone szczęście to lada moment zaskoczy...a ja nie...a wtedy to już chyba pomyślę nad przeprowadzką do innego kraju - co by nie mieć z rodzinnymi małymi dziećmi do czynienia... -
Wiesz Kena, ja tak się czułam jak dowiedziałam się że moja kuzynka jest w ciąży (ta co machała brzuchem przed oczami, nachalna taka) a wczoraj dowiedziałam się że w 4 miesiącu jej dziecko zmarło, w sobotę był pogrzeb. I po raz kolejny pożałowałam tego że czyjaś ciąża wywołuje we mnie takie emocje a nie inne...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Hej, czytam forum już od dawna, ale dopiero teraz właściwie mam jakąś większą nadzieję Generalnie wklejam zdjęcie mojego pierwszego testu zrobionego dzisiaj z samego rana, duuużo za wcześnie, bo 4 dni przed @, ale mniej więcej 10 dni po owu, ale ja nigdy nie mogę wytrzymać. Jestem niesamowicie zaskoczona i sama nie wiem, co o takim teście mam myśleć. Kreska jest częściowa, niewyraźna, poza tym po 5 minutach test jakby nie wyszedł zupełnie. Dam znać, jak się rozwinie sytuacja z dalszym testowanie, przede wszystkim tym z krwi. Dajcie znać, czy widzicie zdjęcie. I co myślicie:)
https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=ba0217a3b3&view=fimg&th=14d6b52d90ec3e46&attid=0.1&disp=inline&realattid=1501586785302478848-local0&safe=1&attbid=ANGjdJ_KCJUPofFPfTihGHUSS4VTvC_tvV0dyVIq70NN4nhAqdOXj8nBUVioahwa1AxOilqG-a66__TO4eb7wg-pf7n4Rc9kOhDKPBopRB7Vv2tmDlIYDbvTXN9x-6U&ats=1432024732070&rm=14d6b52d90ec3e46&zw&sz=w1886-h835 -
aaagaaatka wrote:Arturowa niestety to jest od nas silniejsze, nie zarzucaj sobie nic.
Smutna historia
ja po porannych nowinach mam jakiegoś takiego doła...który podpowiada mi pie...ol wszystko - jedź na urlop - tak jak zrobiliśmy w zeszłym roku...trochę odbijało się czkawką bo musiałam spłacić mamę..ale coraz częściej nachodzą mnie myśli - odpuść - zaszalej - zmień auto - albo jedź na urlop... -
Jakie to wszystko dziwne... Też chciałabym gdzieś wyjechać. Na koniec świata najlepiej5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Maaaaaaa wrzuć przez http://naforum.zapodaj.net/
-
Maaaa, wygląda jak popsuty jakiś... Może zrób jeszcze jutro rano test, ten jest trochę dziwny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:16
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Tak, ewidentnie popsuty (ach te testy z Rossmanna....), zrobię na pewno kolejny, ale chciałam pokazać, bo w tej czerwonej części widać delikatną kreskę. Może ktoś kiedyś miał podobnie. Dla mnie to trochę nadziei, ale i tak więcej nadziei niż miałam do tej pory po testowaniu. Gdzie żadnej kreski nigdy nie było widać.
-
nick nieaktualny