Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Faktycznie maj jakiś taki, byle jaki... ale może będą jeszcze jakieś niespodzianki...

PS
Kena ja planuję zafasolkowac w tym cyklu i koniec, bo jak nie, to się wkurzę.
Mam w końcu duphaston, wiec musi być dobrze !!! inaczej się nie bawię.
Czerwiec będzie lepszy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 20:43
Kena1983, kr0pka lubią tę wiadomość
2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 oligoasthenoteratozoospermia, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 ? -
Dziewczyny, a wiecie czy u Fufki wszystko ok. Dawno sie nie odzywała, (czy tylko ja cos przeoczyłam)?2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
2026 ? -
Zrobiłam ok 19 test owu, i testowa wyszła jeszcze mocniejsza niż wczoraj O_o
Co to się wyprawia to ja nie wiem...
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Madlenka dobrze mówi, arturowa siknij na ciazowy, bo może ty do gina na potwierdzenie ciąży będziesz się zapisywać.
Ja się do fryzjera umówić muszę bo wyglądam już słabo, wiosna w pełni więc moje rudzielce trzeba odzywic.
Dziś wykonałam plan a nawet więcej więc jestem z siebie dumna.
Jutro sprzątanie kuchni i zrobić spaghetti
Fufka dawno się właśnie nie meldowala, myślę że może dalej ciągnie się temat z teściem i smutny czas w rodzinie, wykresu nie uzupełnia, ale myślę się niedługo da znaK.
Lecę spać dobrej nocy babeczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 23:24
-
Kurcze dziewczyny, dopiero co przeczytałam i nie zrobiłam tego testu. Ale ciąża to jest raczej nie możliwa, nie mam absolutnie żadnych objawów...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
hej!
Arturowa, raz dwa do lekarza. już trochę za długi ten cykl - sprawdź, dla swojego i naszego spokoju ducha - co tam się dzieje. W czerwcu musimy podnieść statystki!
Wczoraj padłam jak długa...nawet nie zerknęłam na stronę szkoły czy jakieś zastępstwa są ... no i rano surprise...7 bitych godzi...będę dziś wymemłana...a w końcu chcę jechać zakupić jakieś kwiatki i rozweselić podwórko...
miłego dnia Kochane!
-
Cześć Dziewczyny! U mnie nie ciekawie
w piątek mieliśmy pogrzeb teścia oprócz tego cały czas krwawię i plamie na przemian 1-2 dni przerwy i na nowo. Lekarz twierdzi, że prawdopodobnie łożysko zaczyna przejmować funkcję i się rozrasta co powoduje krwawienie, żadnych zmian nie widać, właściwie cały czas leżę przyjmuję 3x1 luteinę dopochwowo i modlę się żeby z maluszkiem było dobrze do lekarza idę w poniedziałek.
-
nick nieaktualny
-
Fufcik jak lekarz mówi, ze nic nie widać to wszystko będzie dobrze! Wszystkie Ciotki tu się modlą i trzymają kciuki za Was
<tulę>
-
Witam się kobiety w drugim trymestrze

Dziś mam kolejny dzień sprzątania, za oknem ponuro na maxa wstawać się nie chce, a spalam dziś 11godzin masakra...
Moris kuruj się teraz nie czas na choroby.
Arturowa leć rozwiązać te sytuacje bo już wszystkie ciekawe jesteśmy, a jak to nie ciąża to zakończyć ten cykl trzeba i działać dalej.
Fufka trzymaj się kochana ciepło, odpoczywaj i na pewno będzie wszystko w porządku. -
Fufcik, leż i się nie martw. Pewnie jest jak mówią lekarze... Będzie dobrze.
Arturowa a Ty nie marudź i zatestuj w końcu. Może będzie niespodzianka.2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
2026 ? -
Chcemy testa!! Arturowa do dziela!
Moris kuruj sie
fufcik nie martw sie
Ja jeszcze tydzien i przejdziemy do zmasowanego ataku
tak za 3 dni zaczynam robic testy owu 
milego dnia:) -
Jestem

Byłam u dentysty- 100 zł wydane ale ząb ocalony:)
Do gina umówiłam się na piątek, 15.30
Testu wolałabym nie robić, będzie jak zawsze... Ewentualnie zrobię jutro ale generalnie to mam silny opór przed nim
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.