Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Faktycznie maj jakiś taki, byle jaki... ale może będą jeszcze jakieś niespodzianki...
PS
Kena ja planuję zafasolkowac w tym cyklu i koniec, bo jak nie, to się wkurzę.
Mam w końcu duphaston, wiec musi być dobrze !!! inaczej się nie bawię.
Czerwiec będzie lepszy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 20:43
Kena1983, kr0pka lubią tę wiadomość
2020
2023 -
Zrobiłam ok 19 test owu, i testowa wyszła jeszcze mocniejsza niż wczoraj O_o
Co to się wyprawia to ja nie wiem...
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Madlenka dobrze mówi, arturowa siknij na ciazowy, bo może ty do gina na potwierdzenie ciąży będziesz się zapisywać.
Ja się do fryzjera umówić muszę bo wyglądam już słabo, wiosna w pełni więc moje rudzielce trzeba odzywic.
Dziś wykonałam plan a nawet więcej więc jestem z siebie dumna.
Jutro sprzątanie kuchni i zrobić spaghetti
Fufka dawno się właśnie nie meldowala, myślę że może dalej ciągnie się temat z teściem i smutny czas w rodzinie, wykresu nie uzupełnia, ale myślę się niedługo da znaK.
Lecę spać dobrej nocy babeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 23:24
-
Kurcze dziewczyny, dopiero co przeczytałam i nie zrobiłam tego testu. Ale ciąża to jest raczej nie możliwa, nie mam absolutnie żadnych objawów...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
hej!
Arturowa, raz dwa do lekarza. już trochę za długi ten cykl - sprawdź, dla swojego i naszego spokoju ducha - co tam się dzieje. W czerwcu musimy podnieść statystki!
Wczoraj padłam jak długa...nawet nie zerknęłam na stronę szkoły czy jakieś zastępstwa są ... no i rano surprise...7 bitych godzi...będę dziś wymemłana...a w końcu chcę jechać zakupić jakieś kwiatki i rozweselić podwórko... miłego dnia Kochane! -
Cześć Dziewczyny! U mnie nie ciekawie w piątek mieliśmy pogrzeb teścia oprócz tego cały czas krwawię i plamie na przemian 1-2 dni przerwy i na nowo. Lekarz twierdzi, że prawdopodobnie łożysko zaczyna przejmować funkcję i się rozrasta co powoduje krwawienie, żadnych zmian nie widać, właściwie cały czas leżę przyjmuję 3x1 luteinę dopochwowo i modlę się żeby z maluszkiem było dobrze do lekarza idę w poniedziałek.
-
nick nieaktualny
-
Fufcik jak lekarz mówi, ze nic nie widać to wszystko będzie dobrze! Wszystkie Ciotki tu się modlą i trzymają kciuki za Was <tulę>
-
Witam się kobiety w drugim trymestrze
Dziś mam kolejny dzień sprzątania, za oknem ponuro na maxa wstawać się nie chce, a spalam dziś 11godzin masakra...
Moris kuruj się teraz nie czas na choroby.
Arturowa leć rozwiązać te sytuacje bo już wszystkie ciekawe jesteśmy, a jak to nie ciąża to zakończyć ten cykl trzeba i działać dalej.
Fufka trzymaj się kochana ciepło, odpoczywaj i na pewno będzie wszystko w porządku. -
Chcemy testa!! Arturowa do dziela!
Moris kuruj sie
fufcik nie martw sie
Ja jeszcze tydzien i przejdziemy do zmasowanego ataku tak za 3 dni zaczynam robic testy owu
milego dnia:) -
Jestem
Byłam u dentysty- 100 zł wydane ale ząb ocalony:)
Do gina umówiłam się na piątek, 15.30
Testu wolałabym nie robić, będzie jak zawsze... Ewentualnie zrobię jutro ale generalnie to mam silny opór przed nim5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.