X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tobie na nic, ale na Twoje maleństwo, które może już za 9 miesięcy (a najdalej 10) się urodzi,będą jak znalazł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 21:43

2020 :)
    2023 :)
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę spać kobiety, do jutra, miłych snów.

P.S. Fufcik daj znak co u ciebie.

Buziole

201511211678.png
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morisku usmiech prosze:) ja sie zbieram na 12 do pracy, dobrze ze dzisiaj do 18 tylko:) P po mnie przyjezdza, szybkie zakupy, trzeba skorzystac z 40% w reserved ;) i do domciu i trzy dni wolnego:)))))

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie dziś lenia ciąg dalszy, spalam do 9, lleżałam do 10, zrobiłam śniadanie i znów leżę :-/

Pogoda u mnie słaba, wychodzić się nie chce, wskocże do wanny chyba.

201511211678.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny...
    normalnie nie pamiętam kiedy ostatni raz podniosłam się z łóżka o godzinie 11...nawet odpuściłam dziś mierzenie tempki :)
    Normalnie wszystko byłoby pięknie gdyby nie ból głowy, nóg, kręgosłupa, brzucha ;)
    Pogoda do bani...nawet ubierać mi się nie chce...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejdzie się bez piguł...no właśnie odpoczynek...jeszcze 47 dni i odpocznę...całe 6 tygodni wakacji :) które pewnie spędzę na pracach ogrodniczych - ale zawsze to już bez przymusu porannego wstawania :) mam milion planów i pewnie żadnego nie uda mi się zrealizować :D

• madlenka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja wlasnie wracam do domku. Jeszcze ze dwie godz w drodze i odpoczne. A wczoraj kosilam grabilam i malowalam i bylo mi super. Wczoraj miala byc niby owulacja wiec musialam byc bardzo cicho u tesciow choc od ptk zapieralam sie ze nic z tego nie bedzie. Mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze jedno przytulanie dzis uskutecznic po powrocie do domu :) i znow oczekiwanie na kropka, objawy i te sprawy. Czyli nic nowego :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • kamka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki:-) ja wlasnie zladowalam do domku i trzeba nabrac sil na kolejny pracowity tydzien... Jutro jade sie umowic na wizyte do gina bo juz 2 msc z rzedu mnie prawy jajnik boli... No i przydaloby sie wszelkie badania porobic bo poprzednia dr zrobila mi progesteron anty cos tam i estradiol i to byl koniec badan... A kropka dalej nie ma...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • kamka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas nawet fajnie... Wczoraj zaliczylismy na rowerach zoo a dzisiaj dlugi spacerek z piesem:-) a teraz umieram z termoforem na brzuchu tak mnie jajnik nawala...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 19:38

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png

Wysłany: 17 maja 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inni koncza weekend, a ja zaczynam, przede mna trzy dni wolnego:) jak wam niedziela mija? my zrobilismy szybkie zakupy po mojej pracy, zjemy jakas kolacyjke film obejrzymy i do lozeczka:)

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie wróciliśmy od Babci K. z imienin. Muszę przyznać że było wyjątkowo miło, żadnego wspominania o chęci posiadania prawnuka :P poznałam też ciotkę i Wujka K., bardzo fajni sympatyczni ludzie. Chyba pierwszy raz tak długo siedzieliśmy i nie wychodzę wkurzona tylko w sumke zadowolona :)
    Ale tak się obżarłam, że lepiej to przemilczę.. ma-sa-kra. W sumie nie jestem przejedzona, ale liczba kalorii jaką wchłonęlam jest spora..

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się tak skutecznie poopierniczałam, że jak teraz zerknęłam na rozpiskę "do zrobienia w nadchodzącym tygodniu" to ogarnęło mnie przerażenie ;)
    A tak swoją drogą to dostałyście na e-mail informację od OF o możliwości zostania moderatorem forum? One kozie death - zgłosiłam się ;)
    Podglądałam dziś na FB koleżanki ze studiów...większość już dzieciata...więc załapałam doła...na szczęście chwilowego - tzn. opamiętam się jak zżerałam chyba z 10 czekoladkę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej staraczki. Właśnie rozpoczęłam kolejny cykl :-(. A myślałam że może będzie prezent dla Natalci tak marzy o rodzenstwie.
    Spokojnej nocki i kolorowych snów.

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosz qrde! Ważusia tulam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi ważusia, przytulam Cię moja droga :( 368959bc81nd29tx.gif

Hellooooo moje siostry. Dzisiejszy dzień mogę zaliczyć do udanych, pomimo drobnej sprzeczki z M. Hmm...przez ok 2 godz. opanowywałam sztukę makijażu, mam zamiar sama pomalować się w dzień mojego ślubu. Jakoś nie bardzo ufam kosmetyczkom, wizażystkom itp.
    Obejrzę z moim lubym jeszcze film i do łóżeczka hah :)

Dobranooooooc, kolorowych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 22:21

Wysłany: 17 maja 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my już po filmie i tez powoli do łóżeczka idziemy dobranoc:)

• arturowa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znów zrobiłam test owulacyjny, paskowy. I ta kreska testowa wyszła mocniejsza niż wczoraj i przedwczoraj. To owulacja się zbliża ? O_o
    Robiłam już w tym cyklu test owu ale mikroskopem owulacyjnym... W sumie to dziś też nim robiłam i jest kilka malutkich paprotek. Mam od wczoraj dużo śluzu. Wczoraj była taki bardziej kremowy ale rozciągliwy, dziś tzw białko jajka. Zrobiłam ten test bo coś mnie jajnik napierniczał ostatnio ale jednocześnie czułam się jak na @- rano zaczął mnie boleć brzuch, ogromnie sutki i brodawki. Na twarzy zaczyna robić mi się pizza, typowe dla mnie przed @. A może to jakaś torbiel? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że to na owulację... Co myślicie?

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena ty masz tak mało zajęć, i taka leniwa z ciebie babka że tobie jak nikomu innemu przyda się bycie moderatorem :-D

Oczywiście Joke, trzymam kciuki, będziemy z ciebie dumne jak się uda :-)

Ja już też po filmie z jasonem statamem (kocham gościa :-P) , teraz zabieram się do spania, jutro plan zajęć rozapisany, i mam nadzieję że się go utrzymaM.

Mnie malowana koleżanka szefowa szkoły wizażu więc z przyjemnością oddałam się w jej rączki :-)

Ważka tulaje, trzymam kciuki za następny cykl.

Arturowa strasznie dziwny ten twój cykl, po takim czasie owu to dziwne, kiedy test ciazowy robiłaś ostatnio?? Ja to bym leciała z tym do lekarza, żebyś się nie rozregulowala przypadkiem...

201511211678.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Nymeria... głównie chodzi o pełną funkcjonalność OF za free - a praca moderatora nie jest aż tak wymagająca...a że tak czy siak nie opuszczę Was dopóki każda nie urodzi więc trochę tu zabawię ;)
    Arturowa, nie mam zielonego pojęcia co to może być...ja już chyba spanikowałabym i poszła do lekarza...

• arturowa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem od zawsze rozregulowana :/ :( Dwa-trzy lata temu miałam "okres" 2 tygodnie.
    Test ciążowy robiłam w 27 dc... kurcze trochę dawno. Ale gdybym była w ciąży to miałaby wyższą temperaturę. Mam pcos, może to dlatego tak to wygląda. Zrobiłam zdjęcie tych moich testów, ten na samym dole jest dzisiejszy.
    c5af83aefc18073em.jpg

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
‹‹ 344 345 346 347 348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ