Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena1983 wrote:Madlenka, u mnie kiedyś gin wyczuła jak były już wielkości pomarańcza
niestety bez USG nie jesteś w stanie ocenić co się dzieje w jajnikach...
Moja gin wyczuła 3 cm torbiel... ale nie była na 100% pewna i wysłała na usg migiem.
Szkoda,ze nie mogę się juz u niej leczyć, bardzo ja lubiłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:39
2020
2023 -
Kena1983 wrote:Tam gdzie ja chodze to od reki- ja rejestrowałam się w zeszłym tygodniu na dziś - i to mój 7 DC - do 11\12 się robi. Karmelek badanie jest do zniesienia - zakładanie osprzętu dziś było ok- początek badania tez - dopóki nie pojawiła się blokada. Kurcze teraz zaczynam się zastanawiać się czy aby ten płyn się nie cofnął do macicy...nie no dobra - nie wkrecam sobie nic...
-
Kena1983 wrote:Gorsze, gorsze...do tego upłynnienie powyżej 60 minut czyli dupa...
-
Ehh dziewczyny dla mnie to czarna magia o czym piszecie. Trzeba bedzie sie wziac za siebie i za meza. Ale to gdzies w sierpniu bo teraz czeka nas dwa mies ostrego remontu wiec chyba warto sobie odpuscic dodatkowe stresy i zabrac za to na spokojnie po remoncie.
-
nick nieaktualny
-
Kena bierz i nie kombinuj, ketonal jest szkodliwy co prawda, ale nie jednorazowo, tylko jak ktoś dlugo bierze... Najgorszy jest na żołądek. Moja mama brala przez 2 lata na stawy... A potem te kilka miesięcy w szpitalu, sztraszne ilości... Parę tabletek Ci nie zaszkodzi, a przynajmniej się nie będziesz męczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 20:24
2020
2023 -
Dużo się tym intersowalam przez chorobę mojej mamy...ja bym wzięła. Poza tym ketonal jest dodatkowo przeciw zapalny, więc może po takim zabiegu nawet powinnaś, żeby się od nowa cos nie pozatykało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 20:29
2020
2023