Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Nymeria, ty sie nie zlosc tylko odpoczywaj.
Kena ile po badania bylas w szpitalu? Pamietasz ile badanie trwalo?[/QUOTE
Poprzednim razem byłam w szpitalu od 7 do 15 -badanie było ok 12 i trwało z 3 minuty - bez zakładania osprzętu
Dziś wszystko z 5 minut i nawet nie leżała w gabinecie. -
Jak jajowód jest niedrozny to boli - nie ma co się oszukiwać. Poprzednim razem podawania kontrastu nie czulam. U mojego lekarza sono hsg 600zlMirabelka30 wrote:a czyli to to;) bo weszłam na stone mojego i arturowej doktorka i właśnie jest napisane "Sonohisterosalpingografia nowość".Ciekawe tylko ile droższe i czy faktycznie większośc pacjętek nie odczuwa bólu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arturowa,spokojnie - będzie dobrze! Moja przyjaciółka z beznadziejnym PCOS - marne szanse niby - ma 2 pięcioletnie niespodzianki - Jaśka i Mikołaja. Badania -ok musisz to przejsc...
Tylko na metodach NPR chcesz się skupić? Dopuszczalne są tam leki w ogóle bo szczerze to laik jestem w tym temacie. -
Dzielna dziewczyna z Ciebie Kena:) brawo!
A długo czeka się w kolejce na to badanie HSG? To trzeba zrobić zaraz po @? Bo muszę się jak najszybciej zapisać! Pewnie lada moment będzie @, więc przydało by mi się to zrobić na początku czerwca. Kurde boję się jak to tak boli... Bo HSC to mnie nie bolało za bardzo -
Tam gdzie ja chodze to od reki- ja rejestrowałam się w zeszłym tygodniu na dziś - i to mój 7 DC - do 11\12 się robi. Karmelek badanie jest do zniesienia - zakładanie osprzętu dziś było ok- początek badania tez - dopóki nie pojawiła się blokada. Kurcze teraz zaczynam się zastanawiać się czy aby ten płyn się nie cofnął do macicy...nie no dobra - nie wkrecam sobie nic...Karmelek211 wrote:Dzielna dziewczyna z Ciebie Kena:) brawo!
A długo czeka się w kolejce na to badanie HSG? To trzeba zrobić zaraz po @? Bo muszę się jak najszybciej zapisać! Pewnie lada moment będzie @, więc przydało by mi się to zrobić na początku czerwca. Kurde boję się jak to tak boli... Bo HSC to mnie nie bolało za bardzo -
Kena1983 wrote:kurcze, ja mam antybiotyk więc chyba szlaban na alko

w liceum nigdy cos takiego jak antybiotyk przed piciem mnie powstrzymac nie moglo...2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 oligoasthenoteratozoospermia, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 ?

Ale bardzo dobrze, że udało się udrożnić zabiegiem, obyło się bez laparoskopii:) tylko dlaczego za dwa cykle ivf?
też będę robić w przyszłym cyklu