Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Nymeria, ty sie nie zlosc tylko odpoczywaj.
Kena ile po badania bylas w szpitalu? Pamietasz ile badanie trwalo?[/QUOTE
Poprzednim razem byłam w szpitalu od 7 do 15 -badanie było ok 12 i trwało z 3 minuty - bez zakładania osprzętu
Dziś wszystko z 5 minut i nawet nie leżała w gabinecie. -
Mirabelka30 wrote:a czyli to to;) bo weszłam na stone mojego i arturowej doktorka i właśnie jest napisane "Sonohisterosalpingografia nowość".Ciekawe tylko ile droższe i czy faktycznie większośc pacjętek nie odczuwa bólu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arturowa,spokojnie - będzie dobrze! Moja przyjaciółka z beznadziejnym PCOS - marne szanse niby - ma 2 pięcioletnie niespodzianki - Jaśka i Mikołaja. Badania -ok musisz to przejsc...
Tylko na metodach NPR chcesz się skupić? Dopuszczalne są tam leki w ogóle bo szczerze to laik jestem w tym temacie. -
Dzielna dziewczyna z Ciebie Kena:) brawo!
A długo czeka się w kolejce na to badanie HSG? To trzeba zrobić zaraz po @? Bo muszę się jak najszybciej zapisać! Pewnie lada moment będzie @, więc przydało by mi się to zrobić na początku czerwca. Kurde boję się jak to tak boli... Bo HSC to mnie nie bolało za bardzo -
Karmelek211 wrote:Dzielna dziewczyna z Ciebie Kena:) brawo!
A długo czeka się w kolejce na to badanie HSG? To trzeba zrobić zaraz po @? Bo muszę się jak najszybciej zapisać! Pewnie lada moment będzie @, więc przydało by mi się to zrobić na początku czerwca. Kurde boję się jak to tak boli... Bo HSC to mnie nie bolało za bardzo