Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:czesc dziewczyny tak podczytuje, obecnie mniej ale widze ze pojawil sie temat clo - sa srodki srodki nowoczesniejsze, a clo jest po prostu tani- jak ktoras ma problemy z cienkim endo to clo jeszcze zubaza- tak ze ostroznie
a teraz z wlasnych doswiadczen- bo tak jak wy sie stresowalam mierzeniem, wykresami, szukaniem co nie gra- jak zobaczycie moje wykresy ksiazkowe tylko teraz wiem ze szanse mialam zerowe- okazalo sie ze mam niedrozne obydwa jajowody- wiec naturalnie juz po zawodach
moja rada- sprawdzcie sobie droznosc a zaoszczedzicie sobie sporo hustawek emocjonanych
(absolutnie nie chce straszyc-ale sama sie nakrecalam wiec wiem jak to jest)
powodzenia -
Spokojnej...powiadasz...postaram się choć nie powiem - perspektywa jutrzejszego HSG nie napawa mnie optymizmem....mam nadzieję, że nie wywalę 600 zł na to, żeby napierniczało i okazało się, że coś jest nie tak....trzymajcie kciuki Słońca!
gretka lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za was dziewczyny
I tak mi się wydaje że naprawdę mogłam mieć tą owulację. Temperatura idzie cały czas w górę. Tylko niestety za mało serduszek w tym czasie5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
No też tylko raz tak miałam, że był widoczny płyn. I raz ciałko żółte ale to ze znakiem zapytania..
Wizyta na 15.305 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Hej. Arturowa serduszko jest w bardzo dobrym czasie, oby się w tym dziwnym cyklu udało.
Śniło mi się coś potwornego, leżałam na porodówce z wielkim brzuchem i położna co chwile badała tętno dziecka. I tak fajnie biło serduszko i za którymś razem przyszła i nie biło już Ale ryczałam w tym śnie. Chyba się Lenuś tak przejęłam
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
wrocilam, napisalam, prościzna, chyba znowu dostane 5 ;p co najmniej 4 xD
arturowa moze jednak?
dzieki wszystkm za trzymanie kciukasow:)
agatka glupi sen://