Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Klaudia fajny ten kubek! W czerwcu dzien ojca wiec wiesz )
niestety Robert na bierzaco kontroluje moj cykl wiec do dnia ojca nie doczeka, jak juz to najpozniej 12 czerwca (dzien przed weselem) chociaz pewnie bede chciala zrobic test juz ze 2-3 dni wczesniej;p albo kiedys tam w lipcu/sierpniu itd itd -
Moze i ja powinnam wybrac sie do gina. Ale narazie godz siedze juz u fryzjera. Wiecie jak to powiedziala coco chanel jak kobieta zmienia fryzure to znaczy ze bedzie zmieniac swoje zycie. Wiec moze bedzie ciaza. A nie .... sorry po ciaze to na basen a nie do fryzjera zle trafilam
Morisek28, kr0pka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny tak podczytuje, obecnie mniej ale widze ze pojawil sie temat clo - sa srodki srodki nowoczesniejsze, a clo jest po prostu tani- jak ktoras ma problemy z cienkim endo to clo jeszcze zubaza- tak ze ostroznie
a teraz z wlasnych doswiadczen- bo tak jak wy sie stresowalam mierzeniem, wykresami, szukaniem co nie gra- jak zobaczycie moje wykresy ksiazkowe tylko teraz wiem ze szanse mialam zerowe- okazalo sie ze mam niedrozne obydwa jajowody- wiec naturalnie juz po zawodach
moja rada- sprawdzcie sobie droznosc a zaoszczedzicie sobie sporo hustawek emocjonanych
(absolutnie nie chce straszyc-ale sama sie nakrecalam wiec wiem jak to jest)
powodzeniaKarmelek211 lubi tę wiadomość
gretka -
Morisek28 wrote:No tak Gretka, jak jajowody niedrozne to ptakach. A jakie hsg miałaś? Zwykle czy sono?
co do clo owszem ,hamuje endometrium ale zazwyczaj lekarze przepisują cos dodatkowo .
ja wpadlam na genialny pomysl szukam lekarza który mi odessa torbiel.gretka -
ja piernicze jutro egzamin a ja zamiast sie uczyc to czytam jakies pierdoly o ciazach objawach i przekazywaniu radosnej nowiny przy czym wyjatkowo po angielsku, jakby mi to mialo jakkolwiek jutro pomoc xD
-
To ja was zaskoczę z tymi niedrożnymi jajowodami... kolezanka mojej mamy miała obustronne zapalenie przydatków... przebieg bardzo ciężki i w ogóle jazdy miała... potem oczywiscie jajowody niedrożne... ale kobieta miała juz 2 dziec, więc ok
Potem się nie zabezpieczała bo szansa na dziecko zerowa miała być. No i 2 lata później...ciaża2020
2023 -
Morisek28 wrote:Teraz przeczytalam;)
czyli kontrast nie przepchał nic u Ciebie?
u mnie jest jest tak ze musze szukać wlasnie takiego lekarza żeby mi zostawil to co mam . Ponoc jest opcja odessania torbieli. Musze podzwonić i popytać
podalam namiary na priv napisz, zapytajgretka -
Ajka wrote:To ja was zaskoczę z tymi niedrożnymi jajowodami... kolezanka mojej mamy miała obustronne zapalenie przydatków... przebieg bardzo ciężki i w ogóle jazdy miała... potem oczywiscie jajowody niedrożne... ale kobieta miała juz 2 dziec, więc ok
Potem się nie zabezpieczała bo szansa na dziecko zerowa miała być. No i 2 lata później...ciażagretka -
Morisek28 wrote:No jasna cholera! Wszystkie sposoby na wywołanie okresu zastosowane, a tej durnej @ nie ma.
nie mogę mieć na weekend. A znając moje szczęście to w sobotę rano dostanę
Morisek - proszę nie brać ze mnie przykładu!!!
ja mówiłam tylko nie w sobotę i w sobotę (przed zajęciami z dzieciakami)przylazła...
tak więc tfu...tfu- niech nie przychodzi wcale i oznajmi w końcu groszka, albo w niedzielę...jak będziesz miała kaca to i tak będzie Ci wszystko jedno -
Morisek28 wrote:Racja Kena! Mądrze godosz dziołcha!
Moj facet mowi ze 69 cykl będzie szczęśliwy. Ja obstawiam ze 100 . Wygrana jest masaż dwa razy w tygodniu przez caly rok.
Tak Morisek - Twój mężczyzna ma rację - 69 będzie szczęśliwy - jeżeli tylko nie będziecie stosować pozycji 69 chociaż to byłby światowy przypadek....Morisek28, kr0pka lubią tę wiadomość