Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A propos złośliwości u mnie to samo. Jutro wyjazd integracyjny weekendowy z pracy a @ nie ma. Miała być w środę grrrrrrr. I pewnie też nawiedzi mnie akurat jutro.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
no nieeee znowu czekac nie wiadomo ile:/
ale tak czulam, bo zawsze na koncu ostatniego odcinka sezonu jest cos mocnego a tam bylo ze sie ten ciulas calowal z jakas pipaMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Coś na temat, cięta riposta dla każdej z nas
http://hardcorowo.pl/44944_Klotnia.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 13:37
aaagaaatka, Morisek28, Kena1983, kr0pka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Jadę dziś do babci, muszę się jakoś przygotować psychicznie
Właśnie Kena, teraz musi być tylko lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 13:58
Kena1983 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Dotarłam do domu i z gory sorry za błędy ale jako że muszę leżeć -dorwalam tablet mamy...czuje się jakby ktoś wpuścił mi do brzucha z litr wody i do tego najadlabym się kiszonej kapusty...
Miało być mniej boleśnie a tu qpa...szło ok ale jak w pewnym momencie zaczęło napierniczac to poezja...na jajowodzie zrobił się wodniak i po dłuższej chwili dopiero sól fizjologiczna przeszła - to samo było z powietrzem...
Generalnie gin napisał że uzyskano drożność, ale jak nie wyjdzie w ciągu 2 cykli- lecimy z in vitro.teraz jeszcze czekamy na wyniki małżonka...
Dostałam antybiotyk na 5 dni + flumycon co by sie żadna grzybica nie doczepila. Jak to się mówi spadlam na pysk - bronilam się od 6 miesięcy przed HSG bo przecież 2 lata temu było ok a tu taki zonk...
Ale generalnie lekarz zachował się bardzo miło - skasował mnie tylko za badanie i to 400 zł zamiast 600 wiec małż badał się gratis no i na antybiotyki starczyło..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 16:34
-
Hej kobitki,
U mnie dziś nerwy bo nie udało mi się załatwić sprawy w urzędzie. Ale za to poszłam oglądać wózek
Kena super ze jajowod przepchany, trzymam mocno kciuki że w ciągu dwóch miesięcy a najlepiej jednego będą dwie kreskI.
Lecę nad jeziorko, trzymajcie się, miłego wieczorku