Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
moze to przez to ze robilam wczoraj o 9;30 a dzisiaj o 11;30? a gdzies czytalam ze najlepiej robic miedzy 10 a 22?
no i w zeszlym 2 dni byl test owu + i drugiego dnia byl bol owulacyjny, wiec jutro pojutrze owulacja? nie sadze, cos jest pokickane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 12:06
-
no tak ciesze sie ale wydaje mi sie ze za wczesnie sie pokazalo i chcialam dopiero 16dc przestac brac wiesiolek ale w tym wypadku chyba musze wczesniej.
-
chyba zrobie jeszcze jeden kolo 16-18, no i nie wiem jak jutro, chyba bede musiala wstac wczesniej zeby go zrobic tez tak kolo 11. zobaczymy.
a reszta dziewczyn czym sie interesi? -
Witajcie dopiero się budzę do życia... odsypiałam wtorkową pracę... od 06:00 rano do 4:30 rano w środę... moj zyciowy rekord... potem czawrtek u klienta..
w piątek byłam nieprzytomna - cięzki tydzień...
Mysz86 wrote:Wczoraj dowiedzieliśmy się, że sąsiadka sprzedaje działkę, którą chcieliśmy kupić. Ale trochę za drogo. 35 zł za metr. 105 tys. Jakby chciała trochę mniej, to byśmy brali.
MOżecie jej i tak zaproponować, że za kupicie za ileś tam. A może nie da rady sprzedać za tyle ile chceWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 12:30
2020
2023 -
a ja bym chciala juz lipiec i miec wszystkie egzaminy z glowy.
Moris ja tez nie moge sie doczekac spotkania ^^
i ja ide na panienskie za dwa tygodnie w piatek, troche mi to nie lezy no bo bede po owu ale jeszcze nie bede wiedziec czy sie udalo -
Morisek28 wrote:Matko Święta Ajka!!! Cos Ty zwariowala!!! Ile ty godzin w tygodniu pracujesz?
Wiecej niz mam w umowie... niestety mamy "troche nieformialnie" zadaniowy czas pracy... ale ten tydziń był ekstremalny...
potem to sobie jakoś odbiorę, bo mam tez okresy ze są luzy...2020
2023 -
Klaudia N. wrote:a ja bym chciala juz lipiec i miec wszystkie egzaminy z glowy.
Moris ja tez nie moge sie doczekac spotkania ^^
i ja ide na panienskie za dwa tygodnie w piatek, troche mi to nie lezy no bo bede po owu ale jeszcze nie bede wiedziec czy sie udalo
U mnie nic takiego sie nie szykuje... wszystkie moje kolezanki to singielki..2020
2023 -
hej dziewczyny,
miłego weekendu Wam życze
Ja zainteresowanie mam jedno ostatnio - norweski, norweski, norweski.
podręczniki do norweskiego, słowniki i słowniczki, gazety po norwesku, telewizja po norwesku, o cos na mleku napisane- ciekawe co - po norwesku
Tak pozatym to uwielbiam czytac ksiażki, wszelkiego rodzaju oprócz fantastyki. ale teraz odpuszczam i poświęcam w całości swój czas na naukę języka. I marze sobie, że może juz niedlugo zacznę czytać płynnie ksiażki w języku wikingów
Klaudia N. lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Klaudia a w którym dpo będziesz szla na panieński?
Ajka ja po 10h czasem pracowałam i mialam dość ale Ty to pobiłaś teraz wszystkie rekordy
no wiesz, bylam pewna w sumie ze bede tak z 7 dpo ale jezeli owu chce przyjsc jutro lub pojutrze to bede 11 dpo. w sumie moze jednak cos bede wiedziec? jezeli bedzie szybciej owu. jezeli bedzie tradycyjne 19/20 dc to nie -
Klaudia N. wrote:no wiesz, bylam pewna w sumie ze bede tak z 7 dpo ale jezeli owu chce przyjsc jutro lub pojutrze to bede 11 dpo. w sumie moze jednak cos bede wiedziec? jezeli bedzie szybciej owu. jezeli bedzie tradycyjne 19/20 dc to nie
Tak apropos imprez to w 6-7 DPO można sie jeszcze spokojnie napić, więc ja bym trzymała kciuki, żeby jednak poźniej przyszłaKlaudia N. lubi tę wiadomość
2020
2023 -
no wlasnie mowilam to ostatnio mojemu mezowi ale cos nie chce wierzyc a jest jakas regula, ze lepiej piwo wino (bo wodka domyslam sie nie bardzo:D)
-
Klaudia N. wrote:no wlasnie mowilam to ostatnio mojemu mezowi ale cos nie chce wierzyc a jest jakas regula, ze lepiej piwo wino (bo wodka domyslam sie nie bardzo:D)
Wino podobno na endometrium dobre... a w ogóle to przed zagnieżdżeniem, nic nie zaszkodzi okruszkowi, bo nie jest jeszcze połączony z organizmem matki, więc niech ten Twój nie wymyślaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 13:29
2020
2023 -
Befff wrote:hej dziewczyny,
miłego weekendu Wam życze
Ja zainteresowanie mam jedno ostatnio - norweski, norweski, norweski.
podręczniki do norweskiego, słowniki i słowniczki, gazety po norwesku, telewizja po norwesku, o cos na mleku napisane- ciekawe co - po norwesku
Tak pozatym to uwielbiam czytac ksiażki, wszelkiego rodzaju oprócz fantastyki. ale teraz odpuszczam i poświęcam w całości swój czas na naukę języka. I marze sobie, że może juz niedlugo zacznę czytać płynnie ksiażki w języku wikingów
przypomnialo mi sie co chcialam zapytac czemu akurat norweski ? -
Chyba pogadam dziś z mężem o tej działce... Chociaż może lepiej kupić coś trochę dalej od teściów. Bo momentami już nie wytrzymuję. I to są te momenty, kiedy przyjeżdża męża siostra z dzieckiem. Walą, tłuką się, trzaskają... Dziecko krzyczy na innych, nawet na swoją mamę krzyczy, że jest głupia. I wydaje mi się, że jedynie moja teściowa jako tako nad nim panuje. A ja chcę tylko spędzić miły, spokojny weekend. Ale w takich chwilach mam dość i chciałabym spokojnie siedzieć w pracy, zamiast w sobotę w domu. Już mam dosyć tego zbierania na dom. Wolałabym wziąć kredyt i jak najszybciej być już na swoim.