Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko...czy ktoś mógłby przykręcić to słońce...
dopiero 3 dni po Matki Boskiej Pieniężnej...a ja jestem już 1000 zł w plecy...ale klamka zapadła...i na dniach ruszymy z remontem sypialni
dzięki upałowi będę miała swoje wymarzone panele w stylu vintage - małżowi było już tak wszystko obojętne, że zamawiałam to co chciałam...moja mama podsumowała to krótko - fuj, ta podłoga wygląda jak brudna - a jak jeszcze usłyszała, że 2 ściany będą w tapecie 3d imitującej mur z białej cegły to wymiękła
-
Kena wazne zeby Tobie sie podobalo:)
ja dopiero wstalam, wygladam jak zombie, a nawet dwa. musze sie ogarnac isc z pieskami potem zakupy bo bede robic leczo i sprzatanko:/ -
Hej:)
Klaudia, też tak myślęmam tylko nadzieję, że efekt końcowy mnie nie rozczaruje
ja zabieram się za ogarnięcie domu...bo za parę godzin mam nalot
przyjaciółka z dzieciakami przyjeżdża...i jutro od rana planujemy zaszyć się na cały dzień gdzieś nad wodąJak pogoda dalej będzie się tak rozkręcać to chyba zacznę marzyć o klimatyzacji w domu ...
-
po co mi wczasy w Egipcie...
uwaga - zahaczę o perwersję - siedzę właśnie w samych majtach - od szyi po połowę pleców i do biustu z pianki Panthenol....wypad nad wodę uznaję za udany...ale nóg z przodu to już chyba nie będę miała odwagi opalić....
chciałam zaznaczyć - że nawet 5 minut nie leżałam plackiem na słońcu... -
a mi sie snilo cos w stylu jakbym znowu za maz wychodzila albo tak jakbysmy jeszcze raz reobili wesele ale bylki juz po slubie:/ ze szukalam mojej sukni i ze troche podniszczona byla i ze welonu nie bylo nie mam pojecia
-
Cześć
Ja miałam sen, że mieliśmy gdzieś lecieć, ale oczywiście na lotnisku okazało się, że nie mam dowodu. Wróciliśmy do domu i też nigdzie nie było. Ech bezsilność w snach, bezsilność na jawie ;/
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyHej. U mnie straszny upał...wczoraj o mało co nie zemdlałam. 40 stopni to już przesada. Właśnie pofarbowałam sobie sama włosy. Jeszcze tylko 19 dni i do Polski!
a 8 sierpnia nasz wielki dzień, jestem strasznie podekscytowana
Ja też mam jasną karnację...2 dni temu posiedziałam 15 min na słońcu i wystarczyło żebym wyglądała jak raczek.
Wieczorami przychodzi do nas jeż, wcale się nie boi. Ostatnio ok 23 wyszłam na taras przewietrzyć się troszkę, a ten dosłownie półtora metra ode mnie spał sobie słodko w trawie