Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisku...Będzie nam smutno, ale najważniejsze żeby Tobie wyszło to na dobre.
U mnie jakieś wariacje w tym cyklu. Myślałam że może się udało bo miałam coraz to dziwniejsze objawy, co prawda temp sobie troszkę spadała ale ja się czułam coraz dziwnie: zgaga, zawroty głowy straszne ciagniecie w brzuchu czyli wszystko to co przy Lence i postanowiłam ze w weekend zatestuje bo później mamy wesele, a tu proszę @ przyszła tydzień przed spodziewanym terminem, co mi się raczej nie zdarzało. W ogóle jakiś dziwny ten okres taki mniej obfity niż zwykle ale bardziej niż plamienie i strasznie ciemny prawie czarny. Nic już nie rozumiem...może ta zmiana temperatur w ostatnim czasie dała mi się we znakiNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
Nymeria wrote:Kamka a to ty nie masz ciążowego l4? Tego pełnoplatnego, bo na nich Jest symbol że to ciążowe zwolnienie.
-
No.wlasnie dlatego dzisiaj ide zrobic 2 bete ( wynik w pon bo weekend) a w poniedzialek zrobie tam u niej badania... No a 16 domojego doktorka... To juz bedzie na pewno cos widac bo to 7 tydzien bedzie... Wg belly wlasnie zaczynam 6...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 07:13
-
Kamka mowisz zaczynasz juz 6ty tydzien? bo suwaczek stoi
do mnie za pare dni chyba zawita @ bo mnie pobolewa trochu brzuch. jeszcze parenascie dni i endo i zacznie sie leczenie i moze w koncu sie uda;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 09:32
-
Klaudia N. wrote:Kamka mowisz zaczynasz juz 6ty tydzien? bo suwaczek stoi
do mnie za pare dni chyba zawita @ bo mnie pobolewa trochu brzuch. jeszcze parenascie dni i endo i zacznie sie leczenie i moze w koncu sie uda;) -
Dziewczyny z tymi suwaczkami tak jest one tak liczą ja jutro zaczynam 21 tydzien
ale tak jak liczy suwaczek tak samo liczy lekarz - przynajmniej mój a to najlepszy lekarz w moim mieście
jeśli zaczynasz 6 tydzien to znaczy, że masz 5+0 (lub ileś tam dni)