Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kurczę ale Ci zazdroszczę tez chciałabym, być w sytuacji, że za tydzień muszę kombinować... byłaby jedna dobra nowina w całym tym bagnie (jakie ostatnio mamy z M.) - no ale nie ma co liczyć na niepokalane poczęcie... jedyne przytulanie było juz pewnie po owu...
2020
2023 -
ja ogladalam duzo roznych ciekawych sposobow na powiedzenie przyszlym dziadkom jeden z moich ulubionych to:
pudeleczko takie jak na kolczyki czy coos takiego a w srodku pestka z jablka, otwieraja i jak pytaja co to albo nawet jak nie spytaja mowicie im takiej mniej wiecej wielkosci jest wasz wnuk lub wnuczka:)
pudlo duze w srodku balony z helem otwieraja i na jednym ze sznurkow zdjecie usg
mozna dac tez jakis alkohol z etykieta bedziesz babcia/dziadkiem!
albo po prostu ''rodzina nam sie powiekszy, bedziecie dziadkami czy cos w tym stylu"
mam nadzieje ze pomoglam:D -
Kamka beda sie cieszyc i tyle:)
zaczelam o ja glupia ogladac filmiki na yt jak baby mowia ze sa w ciazy, 437289 razy poryczana odkryłam taka mode w ameryce maja ze ida na usg zeby zobaczyc plec i ze chyba potem prosza doktora zeby nic nie mowil i dal zdjecia w kopercie i pozniej zanosza ta koperte do cukierni i robia im torty i tak sie dowiaduja jaka plec zobaczcie tu
https://www.youtube.com/watch?v=KX82TFIhkBU
fajne:)