Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
uwazaj zeby kicia do niego nie szla bo maja pelno pchel i wszy, nasza psina ostatnio znalazla i zaraz bede ja kapac bo ma pchly ;/ a to oznacza ze drugiego psa tez musze. nie latwo wsadzic 30 kg psa do wanny...
-
No dokładnie deszczu odrobina nie zaszkodzilaby
ja jeżdżę do cioci dziennie wieczorem podlewać ogorki i cukinie bo tez by padlo wszystko a ona pojechała do wujka akurat
-
Hej. Upał jest niemiłosierny. Dziś padało ok pół godz i nic nie pomogło. Tragedia jakaś. U nas nie ma starań bo ten remont nas dobija, było jedno serduszko tuż po okresie i nie ma na nic siły. Mdli mnie ostatnio kilka dni, brzuch boli. Przynajmniej wiem, że to nie ciąża. Jak się przeprowadzimy to się za to zabierzemy porządnie. 3majcie się dziewczyny w ten skwar ... uff
-
Istotnie cisza to zapanowała...
A ja przestałam mierzyć temp... jestem po owu, biorę dupka i mam to wszystko gdzieś... wcześniej mierzyłam aż do @, żeby sprawdzić czy wszystko ze mną ok... skoro wiadomo już, że nie ok, to nie mierze...
Z resztą wszystkiego mi się odechciało... normalnie przytłacza mnie to, co się ostatnio dzieje w naszym życiu...
A ze staraniami to jest tak, że w tym cyklu przegapiliśmy... M. wracał z pracy taki przybity, że nawet mowy nie było, no i przegapiliśmy...2020
2023 -
Ajka, Arturowa jest nas trzy
zaczęłam dziś przygotowania do remontu - czyli wynoszenie książek z jednego do drugiego pokoju...3 h z życia wycięte...nóg nie czuję - bo wcześniej dodatkowo ogarnęłam cały ogród...jutro wybieram się na prawdziwą wieś, więc pewnie dwa najbliższe dni spędzę w chwastach, tzn. o ile słonko nie będzie przygrzewało bo nie dam rady - dziś postałam może z 5 minut z sąsiadem i miałam wrażenie, że ktoś wylewa na mnie wrzątek
zaraz mykam pod prysznic i powtórkę panthelonu sobie zafunduję. -
a ja tez niby wakacje a caly czas mam sporo roboty. musze dokonczyc ta zasrana prace mgr a nie chce mi sie niemilosiernie. a jak mi sie chce to musze jeszcze jechac tam zrobic tamto itd itd
-
hej!
Klaudia, wiem jak to jest...
nie licząc badań, których miałam sporo przy magisterce - pracę ogarnęłam w tydzień - na dwa tygodnie przed obronąwiększość ludzi z roku pisało regularnie przez cały rok - a ja jakoś nie mogłam się zebrać, bo ciągle coś - ale jak zaszyłam się na tydzień w pokoju - tak poszło jakoś...
czuję,że @ czyha za rogiem...mam nadzieję, że wraz z jej nadejściem - torbiel się wyprowadzi...miłego dnia dziewczyny - ja zaszywam się na dwa dni na prawdziwej wsi...a później prace remontowe czas rozpocząć na poważnie... -
Klaudia napisz, oddaj i będziesz mieć święty spokój... nie warto przeciągać... wiem że łatwo się mówi, ale ja swoją przeciągałam... i to było totalnie bez sensu... szczerze mówiąc lepiej totalnie odwalić magisterkę (oddać byle co) niż przeciągać...
aaagaaatka lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Ja już rzygam jak widzę słowo magisterka.. właśnie usiadłam do poprawek.. i chce mi się jak cholera...
-
Ajka wrote:Klaudia napisz, oddaj i będziesz mieć święty spokój... nie warto przeciągać... wiem że łatwo się mówi, ale ja swoją przeciągałam... i to było totalnie bez sensu... szczerze mówiąc lepiej totalnie odwalić magisterkę (oddać byle co) niż przeciągać...
no wlasnie mamy taka pieprznieta promotorke ze nie mozna jej oddac byle cop, nawet jak sie starasz jak nie wiem to Ci powie ze do dupy
z reszta latwo sie mowi, juz bym ja pewnie napisala, tyle ze moja praca jest w jezyku angielskim, a to troche spowalnia proces pisania bo trzeba myslec co jak sparafrazowac jakie inne slowo bedzie pasowalo do kontekstu no i ogolnie idzie to łyniu wolniej;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 12:51
-
Czesc dziewczyny! Chcislam powiedzieć, że my już po badaniach z maluszkiem wszystko dobrze zdrowy i prawidłowo się rozwija, potwierdzony chłopak ☺ no i oficjalnie czuję już ruchy Maksia ☺
Morisek28, Ajka, Klaudia N., aaagaaatka, Nymeria, kr0pka, Kena1983, Klara87, Lucy7, zakocona, AnaAna lubią tę wiadomość
-
Morisku ciekawe czy ona widziała skutki uboczne używania tej "przyssawki".. bo jak dla mnie to było okropne.. pomijając już to, że usta jak u glonojada same w sobie są już okropne
-
sprawdziłam wyniki wczorajszej bety, oczywiście wynik jak zwykle.. eeeechhh