Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
D-dawna wrote:Kawka jest z lodami ciasteczkowymi i bitą śmietaną
jak szaleć, to szaleć!
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Ajka wrote:Jak się wydostanę z pracy to przez Was chyba Grycana nawiedzę...Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnyDobra dziewczyny skoro juz tu tak wesolo to moze w takim razie po krotce powiem cos o sobie
moja historia na szczescie krotka ale tez sie nie obylo bez placzu i zwatpienia... A podczytuje was ze względu na Moriska ktora mi wielokrotnie doradzila a poniewaz w zgrana grupe nie lubie sie tak wtryniac to tylko ukradkiem podczytywałam i wam kibicowalam
Mnie sie udalo w 5 cyklu od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych a borykalam sie z problem.... zerowe libido u swojego faceta i do tego stopnia ze przebadac sie nie chcial a o dziecku caly czas marzyl... ja posuwalam sie czasem do takiego seksu z zaskoczenia i przymusu, jakby ktos chcial zobaczyc co i jak to w chwili zwatpienia zalozylam tutaj papietnik ktory pomogl mi rozladowac frustracje... -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Jej a ja nie moge slodkiego... znaczy moge ale nie mam ochoty nie wchodzi miDomcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
ciri22 wrote:Jej a ja nie moge slodkiego... znaczy moge ale nie mam ochoty nie wchodzi mi
No to Ci zazdroszczę.... bo ja niestety mogę i to w dużych ilościachWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 16:03
D-dawna lubi tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Dobra dziewczyny skoro juz tu tak wesolo to moze w takim razie po krotce powiem cos o sobie
moja historia na szczescie krotka ale tez sie nie obylo bez placzu i zwatpienia... A podczytuje was ze względu na Moriska ktora mi wielokrotnie doradzila a poniewaz w zgrana grupe nie lubie sie tak wtryniac to tylko ukradkiem podczytywałam i wam kibicowalam
Mnie sie udalo w 5 cyklu od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych a borykalam sie z problem.... zerowe libido u swojego faceta i do tego stopnia ze przebadac sie nie chcial a o dziecku caly czas marzyl... ja posuwalam sie czasem do takiego seksu z zaskoczenia i przymusu, jakby ktos chcial zobaczyc co i jak to w chwili zwatpienia zalozylam tutaj papietnik ktory pomogl mi rozladowac frustracje...
No wiesz, a ja się chamsko wtryniłam na wątek.... i jakoś mnie nie wyrzuciły dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 16:05
2020
2023 -
nick nieaktualnyAjka wrote:No to Ci zazdroszczę.... bo ja niestety mogę i to w dużych ilościach
ale odkad jestem w ciazy to masakra, chce coli jak pije to nie smakuj, chce czekolady i mi nie dobrze i jakies takie schizy bez sensu... wiec jest szansa ze Ci sie zmieni
-
ciri22 wrote:ja za to chipsy
ale odkad jestem w ciazy to masakra, chce coli jak pije to nie smakuj, chce czekolady i mi nie dobrze i jakies takie schizy bez sensu... wiec jest szansa ze Ci sie zmieni
tia tylko najpierw w tą ciąże musiałabym zajść...2020
2023 -
nie bylo mnie pare godzin a tu takie rzeczy ze zejde zaraz bo przepona rady nie daje!
:D
Marietta wrote:Kurczę... trochę racji masz- ja się robię zawistnaZawsze chciałam, żeby mój mąż miał na imię Łukasz, a matka go ochrzciła inaczej
Zazdroszczę też tego, że będzie łożył Ci pieniążki w ciąży... u nas bieda... chleba nie ma, ledwie na wódkę wystarcza
nie liczę na wiele. przemawia przeze mnie zazdrość
hahaha:D
aaagaaatka wrote:
Skoro ć tak zle to co tó jerzcze robisz? Nikt ciem silom nie bendzie zatżymywał.
wygrałas wszystko!!
dobra czika uwierz mi, gdybys powiedziala to o Morisku na zywo nie mialabys juz zebow Ty idiotko.KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyD-dawna wrote:Ciri, koniecznie spisuj swoje najdziwniejsze zachcianki ^^ Mnie to zawsze najbardziej interesuje, jak czytam ciążowe historie, a żadna na to nie zwraca uwagi, tylko ogólnie na słodkie i na kwaśne bierze
Btw, nick z Wiedźmaka wzięłaś, prawda?
Nie no ja jeszcze zachcianek nie mam ale jak cos dziwnego przyjdzie to na pewno sie podziele ta informacja
A nick tak z wiedzmina -
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:nie bylo mnie pare godzin a tu takie rzeczy ze zejde zaraz bo przepona rady nie daje!
:D
wygrałas wszystko!!
dobra czika uwierz mi, gdybys powiedziala to o Morisku na zywo nie mialabys juz zebow Ty idiotko.
osmarkalam sie buhahahahahahDomcia23 lubi tę wiadomość