Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Dobra kochane ja sie witam i zegnam zarazem bo sie wam na watek wepchlam ;p kibicuje wam wszystkim;* i sciagnijcie Moriska jak tylko sobie odpocznie bo to wspaniala kobieta
A Morisek jest wspaniałą kobietą i wierzę se spotka ją szczęście bycia matką.KASIAG24, AnaAna, Domcia23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Jezu tyle miesięcy badań, stresu, nerwów, starań... i przez cały ten czas wszystko na marne, jak krew w piach
Gdybym wiedziała wcześniej, że płodność jest z ochoty na seks... dzisiaj moje życie wyglądałoby inaczej
macie jakieś sposoby żeby się zachęcić?
Dziewczyny mamy złoty środek- to co- burza mózgów?Z taką wiedzą powinnaś założyć klinikę leczenia niepłodności...
KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ajka ja aż sobie zaległości z pracy narobiłam przez tą gównoburzę
odkopuj się powoli ale odkopie chyba dopiero w poniedziałek
-
nick nieaktualnyAjka wrote:Siedzę w pracy i trochę zajęta jestem... więc nie nadążam już czytać....
Normalnie autentycznego trolla mamy...
i to jeszcze takiego ćwierć mózgowego chyba... -
nick nieaktualnyD-dawna wrote:I troll sobie nabija posty
Potem ktoś niekumaty w działaniu forum wejdzie, zobaczy, że "Autorytet" odpisał i weźmie to bardzo do siebie.
Kawki mrożonej komuś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:52
D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyD-dawna wrote:I troll sobie nabija posty
Potem ktoś niekumaty w działaniu forum wejdzie, zobaczy, że "Autorytet" odpisał i weźmie to bardzo do siebie.
Kawki mrożonej komuś?
Poproszę, bo w gardle mi zaschło, do tego ten upał i lektura, która to wciągnęła mnie tak...że oczy puchną i palce więdnąWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:52
-
D-dawna wrote:I troll sobie nabija posty
Kawki mrożonej komuś?
jej ja poprosze marzy mi sie taka kawusia mrozona mmm ale mi smaka narobilas, przez chwile zapomnialam o bezmozguD-dawna lubi tę wiadomość
-
AnaAna wrote:Poproszę, bo w gardle mi zaschłoDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
KASIAG24 wrote:MArietta mysle, ze jak nie masz menopauzy a Twoj parner lubi Twoja cipke to ten cykl jest WASZ
Ps bez urazy :*
Wooohooo
oj się zazieleni na forum teraz
urazy brak :*
swoją drogą świetna histria- SŁUCHAJCIEtak na poziomie naszego trolla
Maż policjant- zatrzymuje jakiś czas temu bandziora
Więc zgodnie z procedurą przed przyjęciem na dołek mąż pyta bandziora:
"Czy ma pan jakieś obrażenia?"
"Mam!Czuję się obrażony"- odpowiada oburzony bandzior w stu procentach poważnie
Domcia23, ciri22, D-dawna, KASIAG24, AnaAna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyD-dawna wrote:Na poprzednim koncie doszłam do "Autorytetu" i wydaje mi się, że - jak na każdym forum - ranga jest zależna od ilości postów.
Btw, a propos linea negra, też kiedyś, jeszcze w czasach "omatko, ratunku, czy jestem w ciąży?" szukałam u siebie, bo w jakiejś książce było napisane, że to jeden z objawów. Oczywiście dziś już wiem, że tam były ciurkiem wymienione wszystkie objawy, jakie w latach '80 (książka jakoś wtedy wydana) służyły lekarzom do potwierdzania ciąży, no aaale...
-
Marietta wrote:Wooohooo
oj się zazieleni na forum teraz
urazy brak :*
swoją drogą świetna histria- SŁUCHAJCIEtak na poziomie naszego trolla
Maż policjant- zatrzymuje jakiś czas temu bandziora
Więc zgodnie z procedurą przed przyjęciem na dołek mąż pyta bandziora:
"Czy ma pan jakieś obrażenia?"
"Mam!Czuję się obrażony"- odpowiada oburzony bandzior w stu procentach poważnie
buhahaha prawie sie zesikalam
i przypomnialam sobie taka ot sytuacje: kilka lat wstecz kiedy bylam ejszcze piekna i mloda, pracowalam na roznych akcjach promocyjnych i tak pewnego dnia trafily mi sie salatki wiecie takie mieszanki roznych lisci polewalam to sosem np ziolowym i mialam w miseczkach.. wiec podchodzi babeczka i pyta oj a czym jest ta?? to mowie : tu ma Pani z salata lodowa po czym slysze od babeczki: ojj to ja dziekuje nie jem nic z lodami bo za zimno
buhahahhahahaDomcia23, Marietta lubią tę wiadomość
-
AnaAna wrote:Ja też chcę ciastki haha
AnaAna lubi tę wiadomość
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(