X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, tak się składa, że ja też baaardzo chce dziecka. Sądzę, że nawet bardziej niż Ty bo z kolejnymi staraniami ta chęć wcale nie maleje, wręcz przeciwnie. Ale nie przyszłoby mi do głowy zostawiać Męża nawet jakby się okazało, że z nim dzieci mieć nie mogę...

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    do KrOpka, postaw sie w sytuacji meza moriski , na pewno chcialby ja zostawic. ja bym mojego chyba zostawila tak bardzo chce dziecka
    Głupia jesteś nie znasz Moriska ani jej męża więc spadaj stąd i nie obrażaj innych bo gowno wiesz o życiu.

• Marietta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj przepyszną zabawę sponsoruje dobra_chicka :P
    Kurczę, zaczyna się rozkręcać, a ja za godzinę do lekarza wychodzę... na kontrolę tego włosa... :P

ciri22, kr0pka, aaagaaatka, Kena1983 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:11

ciri22, Marietta lubią tę wiadomość

• aaagaaatka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabe6f2ca55af36ee2e7c220e52d2297.jpg

KASIAG24, ciri22, AnaAna, Klaudia N., Mirabelka30, Kena1983 lubią tę wiadomość

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu - wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 lipca 2015, 14:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez komentarza

• aaagaaatka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro ci tu tak źle to co tu jeszcze robisz? Nikt cię siła nie będzie zatrzymywał :D

A może po polsku nie rozumiesz? To napiszę po twojemu.

Skoro ć tak zle to co tó jerzcze robisz? Nikt ciem silom nie bendzie zatżymywał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:14

Marietta, kr0pka, ciri22 lubią tę wiadomość

f2w3sek2i28gayyb.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaagaaatka wrote:
    fabe6f2ca55af36ee2e7c220e52d2297.jpg
    Popieram

ciri22 lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    jestescie dla siebie falszywe, kazdej z was sie to cisnelo na usta zeby jej npisac zeby zostawila meza niech on ma szanse byc ojcem a kazda siedzi cicho i udaje ze na jego miejscu dalej by z niom byla.

i nie smiejscie sie z mojego wontku bo tam beda normalne kobiety a nie zawistne

Kurczę... trochę racji masz- ja się robię zawistna :( Zawsze chciałam, żeby mój mąż miał na imię Łukasz, a matka go ochrzciła inaczej :( Zazdroszczę też tego, że będzie łożył Ci pieniążki w ciąży... u nas bieda... chleba nie ma, ledwie na wódkę wystarcza :( nie liczę na wiele. przemawia przeze mnie zazdrość :(

ciri22, Kena1983 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny,

no więc... wszystkim staraczka zycze powodzenia i za kazda z osobna trzymam mocno kciuki!! tez przerabialam watki w oczekiwaniu na testowanie 4 cykle i sie udalo, weszlam do Was bo slyszalam od staraczek z innego watku, ze tu goarac atmosfera, przegladnelam tylko jakies 3 strony... i zalamalam sie psychicznie :D

tak jak wiekszosc z Was zastanawiam sie czy czika jaja sobie robic czy ona to tak na powaznie :D

BO POWIEM Wam szczerze, ze podlatuje mi tu jakims niedorozwojem umyslowym :-)

ciri22, aaagaaatka lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Viki Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nam się trolisko trafiło ;p

Masakra. Dobra czika spadaj!

ciri22, KASIAG24, ważka lubią tę wiadomość

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    jestescie dla siebie falszywe, kazdej z was sie to cisnelo na usta zeby jej npisac zeby zostawila meza niech on ma szanse byc ojcem a kazda siedzi cicho i udaje ze na jego miejscu dalej by z niom byla.

i nie smiejscie sie z mojego wontku bo tam beda normalne kobiety a nie zawistne

Mówisz "wontku" :) Hmmm...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:11

ciri22, Marietta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki! ciezarna sie odezwala ;D ciezarnej sie nie podskakuje. ;)

KASIAG24 lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    czesc dziewczyny,

no więc... wszystkim staraczka zycze powodzenia i za kazda z osobna trzymam mocno kciuki!! tez przerabialam watki w oczekiwaniu na testowanie 4 cykle i sie udalo, weszlam do Was bo slyszalam od staraczek z innego watku, ze tu goarac atmosfera, przegladnelam tylko jakies 3 strony... i zalamalam sie psychicznie :D

tak jak wiekszosc z Was zastanawiam sie czy czika jaja sobie robic czy ona to tak na powaznie :D

BO POWIEM Wam szczerze, ze podlatuje mi tu jakims niedorozwojem umyslowym :-)

To gratuluję, że udało się już po 4 cyklach :)
    Przez moment miałam taką myśl, że może jakieś lekkie porażenie mózgowe rzeczywiście, albo opóźnienie w rozwoju... przez chwilę nawet jakieś współczucie napłynęło do mojego zgorzkniałego, czarnego serduszka ;) Ale jednak "zawiść i zazdrość" zwyciężyły ;P

KASIAG24, ciri22 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Kurczę... trochę racji masz- ja się robię zawistna :( Zawsze chciałam, żeby mój mąż miał na imię Łukasz, a matka go ochrzciła inaczej :( Zazdroszczę też tego, że będzie łożył Ci pieniążki w ciąży... u nas bieda... chleba nie ma, ledwie na wódkę wystarcza :( nie liczę na wiele. przemawia przeze mnie zazdrość :(

Hahahahaha, wygraś!! :D

KASIAG24, Marietta lubią tę wiadomość

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:

Marietta hahahahahahahahhahahahaaaa padłam :D

f2w3sek2i28gayyb.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    do KrOpka, postaw sie w sytuacji meza moriski , na pewno chcialby ja zostawic. ja bym mojego chyba zostawila tak bardzo chce dziecka
    NOzesz w morde jeza... z ciekawosci looknelam o co biega bo zaintrygowalmnie wspis wspieranie bez zwzgledu na wyznanie i takie tam..

dziewczyno.. zastanow sie co Ty wogole mówisz..po pierwsze mowic takie głupoty swiadczysz tym że nie jestes gotowa emocjonalnie na dziecko..i bada mu jesli bedziesz w ciazy ..
    po drugie piszesz o adopcji.. skoro twoj ukochany ni emoglby miec dzici to przeciez jest adopcja..

swiat nie konczy sie na poczeciu dziecka.. a dowodem milosci nie jest dziecko..a trwanie przy drugije osobie w zdrowiu i w chorobie..na dobre i zle.. to jest fundament rodziny , wsparcie, bezpieczenstwo miłosć dwojga ludzi .. zastanów się co piszesz..

ps ze swojej strony radze ci udac sie do psychologa bo jelsi faktycznie jestes po przejsciach nie mialas rodzicow i domu.. to moze wartonajpierw ulozyc sobie pewne rzeczy..bo robisz podstawowe bledy .. "zapychasz" pustke braku miłosci rodziny .. facetem któy wg ciebie jest meski i daje ci bezpieczenstwo.. i mozesz sie na prawde przejechac..bo skoro rozwidło sie dla mlodszej z zona to w 99% zrobi to samo z Toba..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:23

D-dawna, ciri22, AnaAna, Landryneczka, ZakręconaOna, Redhotka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a mozna panne czike uswiadomic ze juz watek o takiej nazwie juz istnieje i moze zostac zamkniety za spamowanie?

‹‹ 490 491 492 493 494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ