Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz, tak się składa, że ja też baaardzo chce dziecka. Sądzę, że nawet bardziej niż Ty bo z kolejnymi staraniami ta chęć wcale nie maleje, wręcz przeciwnie. Ale nie przyszłoby mi do głowy zostawiać Męża nawet jakby się okazało, że z nim dzieci mieć nie mogę...
-
nick nieaktualnydobra czika wrote:do KrOpka, postaw sie w sytuacji meza moriski , na pewno chcialby ja zostawic. ja bym mojego chyba zostawila tak bardzo chce dziecka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skoro ci tu tak źle to co tu jeszcze robisz? Nikt cię siła nie będzie zatrzymywał
A może po polsku nie rozumiesz? To napiszę po twojemu.
Skoro ć tak zle to co tó jerzcze robisz? Nikt ciem silom nie bendzie zatżymywał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:14
Marietta, kr0pka, ciri22 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
dobra czika wrote:jestescie dla siebie falszywe, kazdej z was sie to cisnelo na usta zeby jej npisac zeby zostawila meza niech on ma szanse byc ojcem a kazda siedzi cicho i udaje ze na jego miejscu dalej by z niom byla.
i nie smiejscie sie z mojego wontku bo tam beda normalne kobiety a nie zawistne
Kurczę... trochę racji masz- ja się robię zawistnaZawsze chciałam, żeby mój mąż miał na imię Łukasz, a matka go ochrzciła inaczej
Zazdroszczę też tego, że będzie łożył Ci pieniążki w ciąży... u nas bieda... chleba nie ma, ledwie na wódkę wystarcza
nie liczę na wiele. przemawia przeze mnie zazdrość
ciri22, Kena1983 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny,
no więc... wszystkim staraczka zycze powodzenia i za kazda z osobna trzymam mocno kciuki!! tez przerabialam watki w oczekiwaniu na testowanie 4 cykle i sie udalo, weszlam do Was bo slyszalam od staraczek z innego watku, ze tu goarac atmosfera, przegladnelam tylko jakies 3 strony... i zalamalam sie psychicznie
tak jak wiekszosc z Was zastanawiam sie czy czika jaja sobie robic czy ona to tak na powaznie
BO POWIEM Wam szczerze, ze podlatuje mi tu jakims niedorozwojem umyslowymciri22, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobra czika wrote:jestescie dla siebie falszywe, kazdej z was sie to cisnelo na usta zeby jej npisac zeby zostawila meza niech on ma szanse byc ojcem a kazda siedzi cicho i udaje ze na jego miejscu dalej by z niom byla.
i nie smiejscie sie z mojego wontku bo tam beda normalne kobiety a nie zawistne
Mówisz "wontku"Hmmm...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KASIAG24 wrote:czesc dziewczyny,
no więc... wszystkim staraczka zycze powodzenia i za kazda z osobna trzymam mocno kciuki!! tez przerabialam watki w oczekiwaniu na testowanie 4 cykle i sie udalo, weszlam do Was bo slyszalam od staraczek z innego watku, ze tu goarac atmosfera, przegladnelam tylko jakies 3 strony... i zalamalam sie psychicznie
tak jak wiekszosc z Was zastanawiam sie czy czika jaja sobie robic czy ona to tak na powaznie
BO POWIEM Wam szczerze, ze podlatuje mi tu jakims niedorozwojem umyslowym
To gratuluję, że udało się już po 4 cyklach
Przez moment miałam taką myśl, że może jakieś lekkie porażenie mózgowe rzeczywiście, albo opóźnienie w rozwoju... przez chwilę nawet jakieś współczucie napłynęło do mojego zgorzkniałego, czarnego serduszkaAle jednak "zawiść i zazdrość" zwyciężyły ;P
KASIAG24, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Kurczę... trochę racji masz- ja się robię zawistna
Zawsze chciałam, żeby mój mąż miał na imię Łukasz, a matka go ochrzciła inaczej
Zazdroszczę też tego, że będzie łożył Ci pieniążki w ciąży... u nas bieda... chleba nie ma, ledwie na wódkę wystarcza
Hahahahaha, wygraś!!
KASIAG24, Marietta lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:Kurczę... trochę racji masz- ja się robię zawistna
Zawsze chciałam, żeby mój mąż miał na imię Łukasz, a matka go ochrzciła inaczej
Marietta hahahahahahahahhahahahaaaa padłam
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
dobra czika wrote:do KrOpka, postaw sie w sytuacji meza moriski , na pewno chcialby ja zostawic. ja bym mojego chyba zostawila tak bardzo chce dziecka
dziewczyno.. zastanow sie co Ty wogole mówisz..po pierwsze mowic takie głupoty swiadczysz tym że nie jestes gotowa emocjonalnie na dziecko..i bada mu jesli bedziesz w ciazy ..
po drugie piszesz o adopcji.. skoro twoj ukochany ni emoglby miec dzici to przeciez jest adopcja..
swiat nie konczy sie na poczeciu dziecka.. a dowodem milosci nie jest dziecko..a trwanie przy drugije osobie w zdrowiu i w chorobie..na dobre i zle.. to jest fundament rodziny , wsparcie, bezpieczenstwo miłosć dwojga ludzi .. zastanów się co piszesz..
ps ze swojej strony radze ci udac sie do psychologa bo jelsi faktycznie jestes po przejsciach nie mialas rodzicow i domu.. to moze wartonajpierw ulozyc sobie pewne rzeczy..bo robisz podstawowe bledy .. "zapychasz" pustke braku miłosci rodziny .. facetem któy wg ciebie jest meski i daje ci bezpieczenstwo.. i mozesz sie na prawde przejechac..bo skoro rozwidło sie dla mlodszej z zona to w 99% zrobi to samo z Toba..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:23
D-dawna, ciri22, AnaAna, Landryneczka, ZakręconaOna, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny