X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, tak się składa, że ja też baaardzo chce dziecka. Sądzę, że nawet bardziej niż Ty bo z kolejnymi staraniami ta chęć wcale nie maleje, wręcz przeciwnie. Ale nie przyszłoby mi do głowy zostawiać Męża nawet jakby się okazało, że z nim dzieci mieć nie mogę...

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    do KrOpka, postaw sie w sytuacji meza moriski , na pewno chcialby ja zostawic. ja bym mojego chyba zostawila tak bardzo chce dziecka
    Głupia jesteś nie znasz Moriska ani jej męża więc spadaj stąd i nie obrażaj innych bo gowno wiesz o życiu.

• Marietta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj przepyszną zabawę sponsoruje dobra_chicka :P
    Kurczę, zaczyna się rozkręcać, a ja za godzinę do lekarza wychodzę... na kontrolę tego włosa... :P

nick nieaktualny, kr0pka, aaagaaatka, Kena1983 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:11

nick nieaktualny, Marietta lubią tę wiadomość

• aaagaaatka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabe6f2ca55af36ee2e7c220e52d2297.jpg

KASIAG24, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klaudia N., Mirabelka30, Kena1983 lubią tę wiadomość

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu - wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 lipca 2015, 14:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez komentarza

• aaagaaatka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro ci tu tak źle to co tu jeszcze robisz? Nikt cię siła nie będzie zatrzymywał :D

A może po polsku nie rozumiesz? To napiszę po twojemu.

Skoro ć tak zle to co tó jerzcze robisz? Nikt ciem silom nie bendzie zatżymywał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:14

Marietta, kr0pka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w3sek2i28gayyb.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaagaaatka wrote:
    fabe6f2ca55af36ee2e7c220e52d2297.jpg
    Popieram

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    jestescie dla siebie falszywe, kazdej z was sie to cisnelo na usta zeby jej npisac zeby zostawila meza niech on ma szanse byc ojcem a kazda siedzi cicho i udaje ze na jego miejscu dalej by z niom byla.

i nie smiejscie sie z mojego wontku bo tam beda normalne kobiety a nie zawistne

Kurczę... trochę racji masz- ja się robię zawistna :( Zawsze chciałam, żeby mój mąż miał na imię Łukasz, a matka go ochrzciła inaczej :( Zazdroszczę też tego, że będzie łożył Ci pieniążki w ciąży... u nas bieda... chleba nie ma, ledwie na wódkę wystarcza :( nie liczę na wiele. przemawia przeze mnie zazdrość :(

nick nieaktualny, Kena1983 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny,

no więc... wszystkim staraczka zycze powodzenia i za kazda z osobna trzymam mocno kciuki!! tez przerabialam watki w oczekiwaniu na testowanie 4 cykle i sie udalo, weszlam do Was bo slyszalam od staraczek z innego watku, ze tu goarac atmosfera, przegladnelam tylko jakies 3 strony... i zalamalam sie psychicznie :D

tak jak wiekszosc z Was zastanawiam sie czy czika jaja sobie robic czy ona to tak na powaznie :D

BO POWIEM Wam szczerze, ze podlatuje mi tu jakims niedorozwojem umyslowym :-)

nick nieaktualny, aaagaaatka lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Viki Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nam się trolisko trafiło ;p

Masakra. Dobra czika spadaj!

nick nieaktualny, KASIAG24, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    jestescie dla siebie falszywe, kazdej z was sie to cisnelo na usta zeby jej npisac zeby zostawila meza niech on ma szanse byc ojcem a kazda siedzi cicho i udaje ze na jego miejscu dalej by z niom byla.

i nie smiejscie sie z mojego wontku bo tam beda normalne kobiety a nie zawistne

Mówisz "wontku" :) Hmmm...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:11

nick nieaktualny, Marietta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki! ciezarna sie odezwala ;D ciezarnej sie nie podskakuje. ;)

KASIAG24 lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    czesc dziewczyny,

no więc... wszystkim staraczka zycze powodzenia i za kazda z osobna trzymam mocno kciuki!! tez przerabialam watki w oczekiwaniu na testowanie 4 cykle i sie udalo, weszlam do Was bo slyszalam od staraczek z innego watku, ze tu goarac atmosfera, przegladnelam tylko jakies 3 strony... i zalamalam sie psychicznie :D

tak jak wiekszosc z Was zastanawiam sie czy czika jaja sobie robic czy ona to tak na powaznie :D

BO POWIEM Wam szczerze, ze podlatuje mi tu jakims niedorozwojem umyslowym :-)

To gratuluję, że udało się już po 4 cyklach :)
    Przez moment miałam taką myśl, że może jakieś lekkie porażenie mózgowe rzeczywiście, albo opóźnienie w rozwoju... przez chwilę nawet jakieś współczucie napłynęło do mojego zgorzkniałego, czarnego serduszka ;) Ale jednak "zawiść i zazdrość" zwyciężyły ;P

KASIAG24, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Kurczę... trochę racji masz- ja się robię zawistna :( Zawsze chciałam, żeby mój mąż miał na imię Łukasz, a matka go ochrzciła inaczej :( Zazdroszczę też tego, że będzie łożył Ci pieniążki w ciąży... u nas bieda... chleba nie ma, ledwie na wódkę wystarcza :( nie liczę na wiele. przemawia przeze mnie zazdrość :(

Hahahahaha, wygraś!! :D

KASIAG24, Marietta lubią tę wiadomość

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:

Marietta hahahahahahahahhahahahaaaa padłam :D

f2w3sek2i28gayyb.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    do KrOpka, postaw sie w sytuacji meza moriski , na pewno chcialby ja zostawic. ja bym mojego chyba zostawila tak bardzo chce dziecka
    NOzesz w morde jeza... z ciekawosci looknelam o co biega bo zaintrygowalmnie wspis wspieranie bez zwzgledu na wyznanie i takie tam..

dziewczyno.. zastanow sie co Ty wogole mówisz..po pierwsze mowic takie głupoty swiadczysz tym że nie jestes gotowa emocjonalnie na dziecko..i bada mu jesli bedziesz w ciazy ..
    po drugie piszesz o adopcji.. skoro twoj ukochany ni emoglby miec dzici to przeciez jest adopcja..

swiat nie konczy sie na poczeciu dziecka.. a dowodem milosci nie jest dziecko..a trwanie przy drugije osobie w zdrowiu i w chorobie..na dobre i zle.. to jest fundament rodziny , wsparcie, bezpieczenstwo miłosć dwojga ludzi .. zastanów się co piszesz..

ps ze swojej strony radze ci udac sie do psychologa bo jelsi faktycznie jestes po przejsciach nie mialas rodzicow i domu.. to moze wartonajpierw ulozyc sobie pewne rzeczy..bo robisz podstawowe bledy .. "zapychasz" pustke braku miłosci rodziny .. facetem któy wg ciebie jest meski i daje ci bezpieczenstwo.. i mozesz sie na prawde przejechac..bo skoro rozwidło sie dla mlodszej z zona to w 99% zrobi to samo z Toba..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:23

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ZakręconaOna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a mozna panne czike uswiadomic ze juz watek o takiej nazwie juz istnieje i moze zostac zamkniety za spamowanie?

‹‹ 490 491 492 493 494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ