X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szłem polem,
    kwiaty pachły,
    wiater wiał.
    Ona mnie odepchła.

Weszłem do domu.
    Pierdłem, bekłem,
    rzygłem i wyszłem.
    Bo chamstwa nie zniese.

ciri22, kr0pka, Marietta, Domcia23, Kena1983, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:12

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    ja bym nie chciała być z facetem który jest po menopauzie a ja chce dziecko.
    Napwno wszytskie tak myslicie tylko zadna z was tego nie napisze.

Ale nam jest razem dobrze, niedługo może bedziemy razem mieszkac. Ale to dopiero jakis czas po rozwodzie bo on nie chce tak szybko. bedzie mi pomagał finansowo jak bym byla w ciazy. mogę na niego liczyc. ostatnio nawet przedstawił mnie jako najlepsza przyjaiólę przed szwagrem.
    Wynocha stąd ale już!!! Żadna z nas tak nie myśli i wszystkie wierzymy, że Morisek zostanie kiedyś mamą! Nie pozwalaj sobie na takie teksty w strone osoby ktorej nie znasz a mysmy ja pokochaly bo jest cudowna osoba!!! Jakbys stala obok mnie za taki tekst dostalabys w pysk jak nic!!!! O reszcie twoich tekstow sie nie wypowiem bo szkoda słów!!!!!!

ciri22, kr0pka, D-dawna, Domcia23, AnaAna, Ajka lubią tę wiadomość

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kochane ja sie witam i zegnam zarazem bo sie wam na watek wepchlam ;p kibicuje wam wszystkim;* i sciagnijcie Moriska jak tylko sobie odpocznie bo to wspaniala kobieta

Marietta, D-dawna, KASIAG24, kr0pka, ważka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu - wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 lipca 2015, 14:30

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaaaa co to cos wygaduje....

Ps jaki ona watek zakada? bede wierna fanka !!:P

ciri22, aaagaaatka lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    jaaaa co to cos wygaduje....

Ps jaki ona watek zakada? bede wierna fanka !!:P

https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/wspieramy-sie-w-staraniach,7967.html

ciri22, Domcia23 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu - wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 lipca 2015, 14:35

• kr0pka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri zostań, nikt Cię nie wygania :)

Fufcik! Jak się czujesz?

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Domcia23 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    ja nie mowie ze nie zostanie tylko ze napewno jej maz zaluje ze nie bedzie ojcem i pewnie jakby spotkal mlodsza bez menopauzy to by z nia byl.
    Ej dziewczyno ty cos lykasz czy dopalacze bierzesz ? Takie brednie tu piszesz że aż mi cisnienie podnioslas kretynko. Przepraszam inne dziewczyny za slownicteo ale ciebie to mi żal i wogule nie powinno cie tu byc. Trujesz te forum swoim jadem i po co ci to ? Ulge czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:34

KASIAG24 lubi tę wiadomość

Domcia
    ❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
    Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
    HSG 16.11.2015r.
    Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
    Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły :-) 8.01.2016r.
    17.11.2016r. I IUI :-(
    5.02.2017r. II IUI:-(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    ja nie mowie ze nie zostanie tylko ze napewno jej maz zaluje ze nie bedzie ojcem i pewnie jakby spotkal mlodsza bez menopauzy to by z nia byl.

5466a5077337905cmed.jpg

Buuuhahahahahahaha!!! z choinki się urwałaś czy jak? :) Miłość...uczucie Ci zapewne obce. Jak możesz tak myśleć, a co dopiero pisać? Musisz dorosnąć sama, a nie brać się za dzieci. Bynajmniej na tą chwilę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:35

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 lipca 2015, 14:29

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:12

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    chodzi mi o sam fakt, jak moj lukasz jest nagle bez plodny to nie wiem czy bym z nim byla, napewno by mnie zostawil z milosci bo wie jak pragne dziecka i polwolil by miec je z kims innym.

ale npewno bezplodny nie jest bo ma 2 dzieci a po drugie ciagle uprawiamy sex bo ma ochote wiec jest plodny

Ty na serio jesteś tak tępa czy tylko udajesz...
    Wysokie libido = płodność.. taaa..

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    jak facet jest dojrzały to tak nie zrobi.. ja mimo iz moj maz nie moze miec dzieci.. nigdy nawet nie pomyslalam zeby od niego odejsc wrecz przeciwnie.. a jak mi zaproponowal to mu taka awanture zrobilam ze szok..
    wtedy mu zadalam pytanie czy on by mnie zostawil.. wiesz co odp..nigdy w zyciu.. bo kocham cie jak wariat a zawsze sa inne mozliwosci .. a jak nie to ludzie tez nie maja dzieci i zyja..

nieplodnosc/ bezplodnosc to choroba pary nie jednej strony

PS zbyt duzy testosteron u facetów zabija plemniki wiec nie bedz taka pewna ze jest mplodny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:36

kr0pka, Marietta, Redhotka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha od kiedy to wyznacznik plodnosci to libido? Moj w ogole nie ma ochoty na seks a dziecko mam w drodze z jak ja to nazywam gwaltu wiec to zaden wyznacznik. Inne sie kochaja po kilka razy dziennie i dzieci przez wiele lat niemaja a to "wina" faceta nie ich... Eh...

D-dawna lubi tę wiadomość

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:
    chodzi mi o sam fakt, jak moj lukasz jest nagle bez plodny to nie wiem czy bym z nim byla, napewno by mnie zostawil z milosci bo wie jak pragne dziecka i polwolil by miec je z kims innym.

ale npewno bezplodny nie jest bo ma 2 dzieci a po drugie ciagle uprawiamy sex bo ma ochote wiec jest plodny

czekaj czekaj STOP

a co ma uprawianie sexu do plodnosci??? :D zaciekawilo mnie to troszecczke , tak na przyszlosc, zebym wiedziala, gdybys byla tak uprzejma mi to wytlumaczyc, tylko bardzo Cie prosze malymi literami, bo intelektem nie siegam Twojemu- moge nie rozumiec :-)

ciri22, Marietta, Landryneczka lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Domcia23 Ekspertka

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    jak facet jest dojrzały to tak nie zrobi.. ja mimo iz moj maz nie moze miec dzieci.. nigdy nawet nie pomyslalam zeby od niego odejsc wrecz przeciwnie.. a jak mi zaproponowal to mu taka awanture zrobilam ze szok..
    wtedy mu zadalam pytanie czy on by mnie zostawil.. wiesz co odp..nigdy w zyciu.. bo kocham cie jak wariat a zawsze sa inne mozliwosci .. a jak nie to ludzie tez nie maja dzieci i zyja..

nieplodnosc/ bezplodnosc to choroba pary nie jednej strony
    Anka nie produkuj sie kochana ale to "cos" to nigdy tego nie zrozumie uwierz szkoda paluszkow na pisanie do tej osoby.

Domcia
    ❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
    Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
    HSG 16.11.2015r.
    Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
    Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły :-) 8.01.2016r.
    17.11.2016r. I IUI :-(
    5.02.2017r. II IUI:-(
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czika wrote:

Jezu tyle miesięcy badań, stresu, nerwów, starań... i przez cały ten czas wszystko na marne, jak krew w piach :( Gdybym wiedziała wcześniej, że płodność jest z ochoty na seks... dzisiaj moje życie wyglądałoby inaczej :/ macie jakieś sposoby żeby się zachęcić?
    Dziewczyny mamy złoty środek- to co- burza mózgów? :D Z taką wiedzą powinnaś założyć klinikę leczenia niepłodności... :P

Kena1983 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej czika, napisałaś na założonym przez Ciebie wątku, że ktoś potrzebuje słownika. Jestem w stanie udowodnić Tobie...że to raczej Ty go potrzebujesz.

KASIAG24 lubi tę wiadomość

‹‹ 491 492 493 494 495 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ