Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra czika wrote:ja bym nie chciała być z facetem który jest po menopauzie a ja chce dziecko.
Napwno wszytskie tak myslicie tylko zadna z was tego nie napisze.
Ale nam jest razem dobrze, niedługo może bedziemy razem mieszkac. Ale to dopiero jakis czas po rozwodzie bo on nie chce tak szybko. bedzie mi pomagał finansowo jak bym byla w ciazy. mogę na niego liczyc. ostatnio nawet przedstawił mnie jako najlepsza przyjaiólę przed szwagrem.ciri22, kr0pka, D-dawna, Domcia23, AnaAna, Ajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri zostań, nikt Cię nie wygania
Fufcik! Jak się czujesz? -
dobra czika wrote:ja nie mowie ze nie zostanie tylko ze napewno jej maz zaluje ze nie bedzie ojcem i pewnie jakby spotkal mlodsza bez menopauzy to by z nia byl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:34
KASIAG24 lubi tę wiadomość
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualnydobra czika wrote:ja nie mowie ze nie zostanie tylko ze napewno jej maz zaluje ze nie bedzie ojcem i pewnie jakby spotkal mlodsza bez menopauzy to by z nia byl.
Buuuhahahahahahaha!!! z choinki się urwałaś czy jak?Miłość...uczucie Ci zapewne obce. Jak możesz tak myśleć, a co dopiero pisać? Musisz dorosnąć sama, a nie brać się za dzieci. Bynajmniej na tą chwilę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra czika wrote:chodzi mi o sam fakt, jak moj lukasz jest nagle bez plodny to nie wiem czy bym z nim byla, napewno by mnie zostawil z milosci bo wie jak pragne dziecka i polwolil by miec je z kims innym.
ale npewno bezplodny nie jest bo ma 2 dzieci a po drugie ciagle uprawiamy sex bo ma ochote wiec jest plodny
Ty na serio jesteś tak tępa czy tylko udajesz...
Wysokie libido = płodność.. taaa.. -
dobra czika wrote:ja nie mowie ze nie zostanie tylko ze napewno jej maz zaluje ze nie bedzie ojcem i pewnie jakby spotkal mlodsza bez menopauzy to by z nia byl.
wtedy mu zadalam pytanie czy on by mnie zostawil.. wiesz co odp..nigdy w zyciu.. bo kocham cie jak wariat a zawsze sa inne mozliwosci .. a jak nie to ludzie tez nie maja dzieci i zyja..
nieplodnosc/ bezplodnosc to choroba pary nie jednej strony
PS zbyt duzy testosteron u facetów zabija plemniki wiec nie bedz taka pewna ze jest mplodnyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:36
kr0pka, Marietta, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlahaha od kiedy to wyznacznik plodnosci to libido? Moj w ogole nie ma ochoty na seks a dziecko mam w drodze z jak ja to nazywam gwaltu wiec to zaden wyznacznik. Inne sie kochaja po kilka razy dziennie i dzieci przez wiele lat niemaja a to "wina" faceta nie ich... Eh...
D-dawna lubi tę wiadomość
-
dobra czika wrote:chodzi mi o sam fakt, jak moj lukasz jest nagle bez plodny to nie wiem czy bym z nim byla, napewno by mnie zostawil z milosci bo wie jak pragne dziecka i polwolil by miec je z kims innym.
ale npewno bezplodny nie jest bo ma 2 dzieci a po drugie ciagle uprawiamy sex bo ma ochote wiec jest plodny
czekaj czekaj STOP
a co ma uprawianie sexu do plodnosci???zaciekawilo mnie to troszecczke , tak na przyszlosc, zebym wiedziala, gdybys byla tak uprzejma mi to wytlumaczyc, tylko bardzo Cie prosze malymi literami, bo intelektem nie siegam Twojemu- moge nie rozumiec
ciri22, Marietta, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jak facet jest dojrzały to tak nie zrobi.. ja mimo iz moj maz nie moze miec dzieci.. nigdy nawet nie pomyslalam zeby od niego odejsc wrecz przeciwnie.. a jak mi zaproponowal to mu taka awanture zrobilam ze szok..
wtedy mu zadalam pytanie czy on by mnie zostawil.. wiesz co odp..nigdy w zyciu.. bo kocham cie jak wariat a zawsze sa inne mozliwosci .. a jak nie to ludzie tez nie maja dzieci i zyja..
nieplodnosc/ bezplodnosc to choroba pary nie jednej stronyDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Jezu tyle miesięcy badań, stresu, nerwów, starań... i przez cały ten czas wszystko na marne, jak krew w piachGdybym wiedziała wcześniej, że płodność jest z ochoty na seks... dzisiaj moje życie wyglądałoby inaczej
macie jakieś sposoby żeby się zachęcić?
Dziewczyny mamy złoty środek- to co- burza mózgów?Z taką wiedzą powinnaś założyć klinikę leczenia niepłodności...
Kena1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny