Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra czika, po pierwsze, seks to nie wszystko. Widać że jest mu dobrze idąc na taki układ. A ty jesteś głupiutka i nie mądra pisząc się na coś takiego. Ewidentnie bawi się twoim kosztem.
Po drugie, jeśli chodzi o to co napisałaś o Morisku. Dlaczego ma ją zostawić tylko dlatego, że ona nie może zajść w ciążę? Na tym właśnie polega miłość...że walczy się o coś razem do końca, razem!
Po trzecie, piszesz że to jest twój pierwszy facet, czy tam pierwsza miłość. Widać to gołym okiem. Chciałabym Ci coś uzmysłowić i przemówić do rozsądku, że życie jeszcze nie raz Cię zaskoczy. Nie pakuj się z nim w żadne dziecko, dopóki nie będziesz na sto procent pewna tego mężczyzny. Sama masz teraz wątpliwości jak widzisz.
Po czwarte, takie osoby jak moja macocha, niszczą życie innych kobiet. Co z tego że są teraz razem. Taka małolatka nic nie robi sobie z tego że zabiera komuś ojca, męża. Moja mama wpadła w depresję po rozstaniu z ojcem...co było dalej to już nie będę pisać. Taka głupia małolatka wykorzystała okazję...ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja bym nie chciała być z facetem który jest po menopauzie a ja chce dziecko.
Napwno wszytskie tak myslicie tylko zadna z was tego nie napisze.
Ale nam jest razem dobrze, niedługo może bedziemy razem mieszkac. Ale to dopiero jakis czas po rozwodzie bo on nie chce tak szybko. bedzie mi pomagał finansowo jak bym byla w ciazy. mogę na niego liczyc. ostatnio nawet przedstawił mnie jako najlepsza przyjaiólę przed szwagrem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha, mówisz że facet ma menopauzę? kurczę...no nie pomyślałabym.
Dziewczyno!!! ogarnij się! "ostatnio nawet przedstawił mnie jako najlepsza przyjaiólę przed szwagrem" hahaha, czy Ty tego nie widzisz? nie widzisz że on się Tobą bawi?
Będziesz szczęśliwa mieszkając w jego mieszkaniu, które to zostanie zabrane jego dzieciom i żonie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:00
Marietta lubi tę wiadomość
-
Hahahaha ale jesteś naiwna. Nie będzie żadnego rozwodu głupia istoto... Hahahaha. I ja się nie denerwuję, mam z ciebie polew. Super, że cię tak przedstawił, brawo - wygrałaś życie. Hahahahaha.
Ana nie tłumacz jej nic, bo szkoda Twoich paluszkówAnaAna lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny przejdźmy serio do olewania bo to nie ma sensu, jeśli nie troll to poziom intelektualny 15to latki.
A co do zostawiania kogoś kogo się kocha bo nie można z nim mieć dziecka świadczy tylko o tym, że się go NIE kocha.. jest coś takiego jak "na dobre i na złe"AnaAna, Ajka lubią tę wiadomość
-
"zalozylam ten post po to aby bez wzgledu na wiare , kolor skory i stan zwiazku wspierać się " buhahahahahahaahha nie mogę hahahahahaha, ałaaaa brzuch mnie ze śmiechu boli
nick nieaktualny
-
aaagaaatka wrote:"zalozylam ten post po to aby bez wzgledu na wiare , kolor skory i stan zwiazku wspierać się " buhahahahahahaahha nie mogę hahahahahaha, ałaaaa brzuch mnie ze śmiechu boli
ja też bym się pośmiała, ale boję się, że mogę już mieć bejbi, bo wyrósł mi grubszy włos na pępku, a śmianie może zaszkodzić bejbiciri22, D-dawna, aaagaaatka, kr0pka, AnaAna, Klaudia N., Kena1983, arturowa lubią tę wiadomość
-
dobra czika wrote:ja bym nie chciała być z facetem który jest po menopauzie a ja chce dziecko.
Napwno wszytskie tak myslicie tylko zadna z was tego nie napisze.
Ale nam jest razem dobrze, niedługo może bedziemy razem mieszkac. Ale to dopiero jakis czas po rozwodzie bo on nie chce tak szybko. bedzie mi pomagał finansowo jak bym byla w ciazy. mogę na niego liczyc. ostatnio nawet przedstawił mnie jako najlepsza przyjaiólę przed szwagrem.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny