X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, po urodzeniu Dziecka czasem jest jeszcze gorzej :D

napewno mąż Cię przeprosi.

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kr0puś...ten tego..wiem jak się teraz czujesz - czasem mam tak samo...a dziś nawet prawie... ;) jutro ruszamy w trasę do Krakowa - od 3h proszę się o zniesienie walizki...
    złożyliśmy w końcu łóżko...i zaczęłam składać stolik nocny - potrzebowałam pomocy - no i wielki foch....bo on po pracy...tu łóżko do składania...a ja jeszcze z szafką wyskakuję - jak jest zmęczony i chce mu sie spać i w ogóle i w ogóle...
    taki zmęczony - że siedzi teraz przed pecetem i znów jakieś qrwa smoki zabija...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    taki zmęczony - że siedzi teraz przed pecetem i znów jakieś qrwa smoki zabija...

ooo tak, moje ulubione.. taaki jestem zmęczony Kotek, zaraz idę spać bo padam.. 2 godz później dalej siedzi i gra:
    -bo musiał przejść questa/misje/wykonać zadanie
    -bo już jest tak blisko końca
    -bo musi zabić bossa
    -bo musi przejść na maksa
    -bo musi dojść do check pointa, save point'a czy jakkolwiek to się tam znazywa iiiiitakdalej..

Teraz wyszedł ponad pól godziny temu z psem (normalnie rekord, przecież 10-15 min wystarczy), bez telefonu, chyba wielce oburzony musi wyspacerować wkurwa.. wróci i dalej będzie w swój irytujący sposób wałkować temat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 22:42

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha....biedactwo Ty moje...znam doskonale ten ból...;)

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha dziewczyny a ja nie znam bo gram więcej od męża czasem :-P

To co piszecie jest mega ważne trzeba Przejść, zabić bosa, dojść do save, jeszcze tylko chwilunia i 3h zlecialo!!!!
    Staje w obronie samcow :-P

Błagam nie bijcie :-D

201511211678.png
  • aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kr0pka łącze się w bólu :) nie denerwuj się tylko przestan np robić mu kanapki do pracy, pierz tylko swoje ciuchy itp. Może cos dotrze (choc z doświadczenia wiem ze to watpliwe)...

kamka9319 lubi tę wiadomość

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie czasu grać,ale jakbym miała to kto wie

• Ajka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Kropka...

a mój M. dziś zaliczył stłuczkę autem...

ja w pracy - mega sajgon - nie wiem w co ręce włożyć...kogo i jak spławić,

a ten dzwoni że zawadził u mechanika o inne auto i nie ma papierów od wozu....

no to ja w taksówkę i wiozę mu te papiery...

jak przyjeżdżam to się okazuje, że się dogadali i jesteśmy 700 zeta w plecy...

Na domiar złego okazało się że klime mamy zepsutą - mieli nabić, no ale to nie pomogło... w pon mamy coś wymienić... w najgorszym wypadku kolejne 400

Na koniec pojechaliśmy oglądać mieszkanka... no i pocałowaliśmy klamkę... bo właściciel zapomniał się stawić...

pechowy dzień

to sobie ponarzekałam... pewnie juz śpicie Dobranoc...

2020 :)
    2023 :)
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Nymeria - ja też trochę gram - ale np. mój małż przegina momentami...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie przegiął - zabrał mi wentylator bo pecet mu się zgrzał....zaraz wyjdę z siebie i stanę obok...

Nymeria lubi tę wiadomość

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Ajka...tulę - wiem, że kasa rzecz nabyta, ale takie sytuacje potrafią ludzi zdołować...dziś narzekaj Kochana ile chcesz - a jutro będzie z pewnością lepszy dzień!

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Nymeria rozbroiłaś mnie :)

Aaaagatka miałam taki moment - nie za bardzo podziałalo :)

Ajka, dobrze, że tylko stłuczka i nic mu się nie stało, ale kasy wspólczuję

A jego nie ma już ponad godzinę i to już mi się nie podoba.. nawet nie ma tel...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynam się martwić.. szcególnie, że nasz pies raczej raczej nie jest zaczepno obronny..

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropuś to na pewno tylko celowe działanie!
    najpierw się na mnie wydarła - to teraz niech sie martwi

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ugh Ajka a nie lepiej by wam wyszło z OC??? 700 zł to kupa kasy a 10% mniej zniżek to około 50 zł... A jeszcze swój musicie doprowadzić do ładu... Hmm zawsze dziwi mnie dogadywanie się jak płacimy za OC

201511211678.png
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może by i lepiej wyszło, ale papierów nie było... z resztą w ten sposób jest z głowy... Nie wiem ile mamy zniżek... Bo auto mamy od 3 lat... ale chyba byśmy wszystkie stracili... a potem jest zwyżka chyba nawet razy 2.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 00:59

2020 :)
    2023 :)
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zrobiliście tak zrobiliście ;-) ale z tymi zwyżkami to aż tak źle nie jest, pozatym między ubezpieczycielami można pokombinować i nie wychodzi tak źle :-)

Kropka znalazłaś męża?:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 07:20

201511211678.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa, znalazł się trochę później, przylazł..
    dziś zdziwiony, że mi magicznie przez sen nie przeszło, że dalej jestem zła.. nie no jasne parę godzin sny = wszystko się naprawiło, jest pięknie, słodko, tęcza i jednorożce...

u nas wczoraj babka z sekretariatu prawie zasłabła, do końca tyg na zwolnieniu.. a ja już mam wkurwa jak słyszę drugą koleżankę, która do tej pory ją zastępowała bo ona musi jechać do drugiej jednostki, bo nie wie co robić.. itd..
    teoretycznie drugą osobą zastępującą jestem ja.. przy czym - od jakiegoś pół roku jak nie więcej nie robiłam nic w tym zakresie bo A. cały czas ją zastępowała.. pozmieniały się procedury, zmiany w systemie - ja nic nie wiem.. bo nawet jak były spotkania w sprawie zmian to ja na nie nie byłam zapraszana bo "mnie to nie dotyczy".. To teraz niech kuźwa mać nikt ode mnie nie wymaga, że ja usiądę i będą ją zastępować.. w dupę niech mnie pocałują..
    idę dzisiaj puścić totka.. może się w końcu poszczęści i będę mogła to wszystko zostawić w pizzzzdu

• Viki Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, bo to trzeba sobie wytresować.Śniadania i kolacje mój sobie robi sam a ja sama. Obiady razem -raz on gotuje raz ja.

Sposób jest dobry. Po prostu nie zrobić kanapek raz i drugi i w końcu się połapie.
    To jak mu raz na miesiąc zrobię kolacje to mnie po rękach całuje.

A kwiatki są jego :) Jak zdechły raz i drugi to nagle mu się ich żal zrobiło i zaczął sam regularnie podlewać. Faceci myślą i chcą mieć dookoła ładnie, ale jak wszystko Ty zrobisz to po co oni mają cokolwiek robić.

Naucz się ogarniać swoje sprawy i nie cierpieć na widok rozrzuconych jego ciuchów. W końcu przyjdzie i posprząta.

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
‹‹ 518 519 520 521 522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ